De bästa webbplatserna och webbläsarpluginerna för att förbättra din Netflix-upplevelse

Netflix bra, men det är inte alltid lätt att hitta något nytt att titta på. Självklart(Visst), du kan surfa på Netflix.com, använda appen på din telefon eller streama Netflix till din TV för att söka efter videor, men det finns faktiskt flera andra verktyg du kan använda.

Netflix sökfunktioner(Netflix) av standard(s standard) är inte lika bra som vad vissa tredjepartsverktyg erbjuder Netflix. På några av webbplatserna nedan kan du se alla filmer eller tv-program Netflix baserat på genre och till och med filtrera resultat efter (Netflix)betyg och år(betyg och årtal), som Netflix är det inte(Netflix tillåter inte) på deras webbplats eller i deras appar.

Kommer snart på Netflix

Snart på Netflix är en webbplats som talar om vad som snart kommer att finnas tillgängligt på Netflix . Om du alltid undrar vilka nya program och filmer som kommer upp Netflix eller när den nya säsongen av din favorit-TV-serie kommer ut behöver du den här webbplatsen.

Du kan söka efter program eller bläddra på startsidan för alla filmer och program som kommer ut mycket snart. Den här webbplatsen visar dig också vilka TV-program Netflix inställd och visar som tog slut för alltid.

Fullständig lista över filmer på Netflix

Den här webbplatsen är ett måste om du är väldigt kräsen watcher för netflix(Netflix-bevakare) . Reelgood.com(Reelgood.com) har en komplett lista över filmer och program som du kan se på Netflix med fem filtreringsalternativ så att du kan hitta något specifikt.

Du kan sortera efter typ ( film eller tv-program(film eller tv-program) ), betyg IMDb , betygsatt av Rotten Tomatoes(Rotten Tomatoes betyg), år släpp(släppår) och genre. Till exempel kanske du är inställd på actionfilm(actionfilm) med ett betyg på minst 7,0 på IMDb och inte mindre än 50 % Ruttna tomater men du vill också att den ska släppas någonstans efter 2000(år 2000).

När du får dessa resultat kan du till och med sortera dem efter alla betyg, se de senaste filmerna först eller de som får högst betyg.

Netflix roulette

Netflix Roulette – ett annat verktyg från Reelgood.com vilket är perfekt om du inte vet vad du ska leta efter Netflix men du är för lat för att se hela listan. Bara(Bara) gör ett spel av det och låt det här verktyget kommer att göra ett val(verktygsval) för dig.

Netflix Roulette vill bara att du ska tänka. Han väljer slumpmässigt film eller tv-program(film eller TV-program) av vilken genre som helst. Men det är inte allt. Du kan också välja minimum IMDb-betyg(IMDb-betyg) och/eller betyg för Ruttna tomater för att förfina resultaten.

Om du inte gillar resultatet kan du klicka på knappen SNURRA så många gånger du kan för att få en ny rekommenderad video att titta på Netflix . När du är redo klickar du bara
“Kolla på”(Titta) för att öppna filmen i webbläsaren.

Vad finns på Netflix

Vad finns på Netflix är en webbplats dedikerad till allt som rör Netflix . Se vad som är nytt på hemsidan, vad som kommer snart, filmer och program kommer snart lämnar Netflix, (Netflix)Nyheter (Netflix nyheter)Netflix Netflix original och hela listan Netflix bibliotek(Netflix bibliotek) .

Netflix-katalogen sorterar alla filmer, program och dokumentärer i alfabetisk ordning så att du direkt kan hitta vilken titel som helst. De är också listade under TV-nätverk(TV-nätverk), decennium, genre, inslag (t.ex. interaktivt, konserter, 4K) och franchise (t.ex. DC-filmer).

Sidan Lista över Netflix-kategorier är också fenomenal. Netflix låter dig bläddra bland huvudgenrerna för att hitta kultfilmer, thrillers, dramer, actionfilmer etc. Men det finns bokstavligen tusentals(tusentals) andra genrer, som är mycket mer specifika och kan vara mycket mer användbara när du letar efter din nästa film eller tv-program(film eller tv-program).

För att använda Secret Search Netflix-kategorier, sök efter något som skådespelarens namn eller genre. (Netflix-kategori) Listan kommer att fyllas i med resultat omedelbart, inklusive ett identifikationsnummer(ID-nummer) kategorier till höger. Det här är numret du behöver för att hitta de hemliga kategorierna på Netflix .

Byta ut # i nedan URL -adressnummer från resultaten och navigera sedan till den sidan i en webbläsare.

http://www.netflix.com/browse/genre/#

Till exempel kinesiska kriminaldramer(kriminaldramer) kategoriseras med ID 371(ID 371) så URL -adressen kommer att vara http://www.netflix.com/browse/genre/371 .

Ett annat roligt område Vad finns på Netflix”(What’s on Netflix) är en “Most Popular on Netflix Just Now”-sida som försöker lista de 25 mest populära titlarna på Netflix .

Reddit r/NetflixBestOf

Ibland är det bästa sättet att veta vad man ska leta efter Netflix , är att kommunicera med andra riktiga människor. På Reddit det finns en hel subreddit tillägnad användare som gör inlägg om sina favoritprogram och filmer Netflix.(Netflix TV)

Du kan sortera meddelanden efter Topu(Överst) för att se några av de mest populära inläggen, eller efter Ny(Ny) för att se vad som händer just nu.

/rNetflixBestOf ,( subreddit) med över en miljon medlemmar är en fantastisk källa till feedback från andra användare Netflix vilket betyder att det är ett bra sätt att hitta några fantastiska nya filmer för dig.

Netflix fest

Netflix fest – detta är krom förlängning,(Chrome-tillägg) som låter dig titta på film med vänner. Han har chattbox(chattfönster) på sidan av videospelare,(videospelare) så att alla kan prata om filmen i realtid. Skapare partier(festskapare) kan till och med pausa videon för alla samtidigt.

Att skapa Netflix fest(Netflix-party) med detta tillägg måste någon skapa en fest och skapa URL -adressera och dela det sedan med alla andra. Alla behöver också tillgång till tillägget och ett Netflix-konto; allmän länk är inte(länk inte) innehåller inloggningsinformation Netflix(Netflix-inloggning) .

Netflix är fantastiskt men det är inte alltid så lätt att hitta något nytt att titta på. Visst, du kan surfa på Netflix.com, använda appen på din telefon eller streama Netflix till din TV för att söka igenom videorna, men det finns faktiskt flera andra verktyg du kan dra nytta av.

Netflix standardsökmöjligheter är inte lika bra som vad vissa tredjeparts Netflix-verktyg erbjuder. Med några av webbplatserna nedan kan du bläddra igenom alla Netflix filmer eller TV-program baserat på genren, och till och med filtrera resultaten efter betyg och år, något Netflix inte tillåter på sin webbplats eller sina appar.

Snart på Netflix

Snart på Netflix är en webbplats som berättar vad som snart kommer att finnas på Netflix. Om du alltid undrar vilka nya program och filmer som kommer till Netflix eller när din favoritserie kommer ut med en ny säsong, behöver du den här webbplatsen.

Du kan söka efter program eller bläddra på hemsidan för alla filmer och program som kommer ut riktigt snart. Den här webbplatsen visar dig också vilka TV-program Netflix har ställt in och vilka program som har avslutats för gott.

Fullständig lista över filmer på Netflix

Den här webbplatsen är ett måste om du är en superkräsen Netflix-tittare. Reelgood.com har en fullständig lista över filmer och program som du kan se på Netflix, komplett med fem filtreringsalternativ så att du kan hitta något specifikt.

Du kan sortera efter typ (film eller TV-program), IMDb-poäng, Rotten Tomatoes-betyg, släppår och genre. Som ett exempel kanske du är på humör för en actionfilm som har betyget minst 7,0 på IMDb och som inte är lägre än 50 % på Rotten Tomatoes, men du vill också att den ska ha släppts någon gång efter år 2000.

När du får dessa resultat kan du till och med sortera dem efter alla betyg, se de senaste filmerna först eller de som har fått högst betyg.

Netflix Roulette

Netflix Roulette är ett annat verktyg från Reelgood.com som är perfekt om du inte vet vad du ska se på Netflix men du är för lat för att faktiskt titta igenom hela listan. Gör bara ett spel av det och låt det här verktyget välja åt dig.

Netflix Roulette vill bara att du tänker. Den väljer en slumpmässig film eller TV-program från vilken genre som helst. Men det är inte allt. Du kan också välja ett lägsta IMDb-betyg och/eller Rotten Tomatoes-poäng för att förfina resultaten ytterligare.

Om du inte gillar resultatet kan du trycka på
SNURRA knappen så många gånger som möjligt för att få en ny rekommenderad video att titta på på Netflix. När du är redo, tryck bara
Kolla på för att öppna filmen i din webbläsare.

Vad finns på Netflix

Vad finns på Netflix är en webbplats dedikerad till allt som har med Netflix att göra. Se vad som är nytt på webbplatsen, vad som kommer snart, filmer och program som snart lämnar Netflix, Netflix-nyheter, Netflix-original och en hel lista över Netflix-biblioteket.

Netflix-katalogen sorterar alla filmer, program och dokumentärer i alfabetisk ordning så att du kan söka för att omedelbart hitta vilken titel som helst. De är också listade efter TV-nätverk, decennium, genre, funktion (t.ex. interaktiv, konserter, 4K) och franchise (som DC-filmer).

Sidan Lista över Netflix-kategorier är också fenomenal. Netflix låter dig bläddra bland primära genrer för att hitta kultfilmer, thrillers, dramer, actionfilmer, etc. Men det finns bokstavligen andra som är mycket mer specifika och kan vara mycket mer användbara för att hitta din nästa film eller TV-program.

För att använda den hemliga Netflix-kategorisökningen, sök efter något, till exempel en skådespelares namn eller en genre. Listan kommer att fylla resultat omedelbart, inklusive ett kategori-ID-nummer till höger. Det här är numret du behöver för att hitta de hemliga kategorierna på Netflix.

Byta ut #i webbadressen nedan med numret från resultaten och besök sedan den sidan i din webbläsare.

http://www.netflix.com/browse/genre/#

Till exempel kategoriseras kinesiska kriminaldramer med ID 371, så att webbadressen skulle vara http://www.netflix.com/browse/genre/371.

Ett annat roligt område Vad finns på Netflix är den mest populära på Netflix just nu-sidan, som försöker lista de 25 bästa titlarna på Netflix.

Reddits r/NetflixBestOf

Ibland är det bästa sättet att ta reda på vad du ska se på Netflix att kommunicera med andra riktiga människor. Det finns en hel subreddit på Reddit tillägnad användare som publicerar om sina favoritserier och filmer på Netflix.

Du kan sortera inläggen efter Topp för att se några av de mer populära inläggen, eller Ny för att se vad som händer just nu.

Med över en miljon medlemmar /rNetflixBestOf subreddit är en fantastisk källa till feedback från andra Netflix-användare, vilket betyder att det är en underbar metod för dig att hitta några fantastiska nya filmer.

Netflix fest

Netflix fest är ett Chrome-tillägg som låter dig titta på filmer med dina vänner. Den har ett chattfönster på sidan av videospelaren så att alla kan chatta om filmen i realtid. Festskaparen kan till och med pausa videon för alla samtidigt.

För att göra en Netflix-fest med det här tillägget måste någon starta festen och skapa en URL och sedan dela den med alla andra. Alla behöver också tillgång till tillägget och ett Netflix-konto; den delade länken delar inte Netflix-inloggningsuppgifterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button