De bästa verktygen för att lägga till vattenstämpel till bild online gratis

Om du vill vattenstämpla en bild eller ett foto utan att använda Word, (med Word)photoshop eller någon annan gratis programvara för vattenmärkning, dessa gratis onlineverktyg hjälper dig lägg till en vattenstämpel till en bild eller foto(lägg till en vattenstämpel till en bild eller ett foto) . Du kan använda dessa gratis webbappar för att lägga till vattenstämpel i bulk, använda text och bild som vattenstämpel.

Lägg till vattenstämpel till bilden online

1]Watermark.ws

Watermark.ws är populärt på grund av dess enkelhet. Gratis kontoinnehavare kan bara vattenmärka en bild åt gången och endast bearbeta de första 30 sekunderna av en video. På tal om andra funktioner kan du importera filer från din PC, Facebook , Google Drive , Evernote eller någon annan populär molnlagring. Du kan lägga till en textvattenstämpel såväl som en bildvattenstämpel. För en textvattenstämpel kan du hitta dussintals teckensnitt.

2]PicMarkr

PicMarkr.com är ett annat mycket användbart och gratis verktyg för att lägga till en vattenstämpel till vilken bild som helst. Till skillnad från vattenmärke.ws , kan du ladda upp och bearbeta flera filer samtidigt. Upp till fem bilder kan laddas upp åt gången, men den totala filstorleken får inte överstiga 25 MB. Det bästa är att du kan använda både text- och bildvattenstämplar på alla filer. Den erbjuder en speciell funktion som kallas kaklat vattenstämpel(Kaklat vattenstämpel) . Du kan importera en bild från din PC, Flickr , Facebook och Google Foton och exportera dem till någon av dessa källor när processen är klar.

3]Bildvattenstämplar

WatermarkImages.com är en annan webbapplikation med vilken du kan lägga till vattenstämplar i flera delar till bilder. Den kommer med ett snyggt och rent gränssnitt och alla alternativ är väl kategoriserade. Du kan ladda upp upp till 18 filer åt gången. Efter det kommer du att kunna välja vattenstämpeltext, teckensnittsfamilj, teckenstorlek, teckensnittsfärg, vattenstämpelposition, samt några specialeffekter. Du kan välja en position genom att välja Vänster/mitten/höger eller så kan du välja Beställnings(Anpassad) position. Enda nackdelen är att du inte kan vattenmärka bilden.

Läsa(Läs) : Gratis Watermark-programvara för Windows (Gratis Watermark-programvara för Windows) .

4]Vattentält

Efter funktion WaterMarquee.com liknande andra verktyg som nämns här. Men när det gäller användargränssnitt liknar det det allra första verktyget som nämns i den här listan. Har sagt(Med) det kan du lägga till bildvattenstämpel tillsammans med textvattenstämpel till vilken bild som helst. Du kan anpassa textens vattenstämpel genom att välja olika typsnitt, ändra teckenstorlek, färg, bakgrund, transparens, etc. På tal om begränsningar kan användare av gratisversionen bara ladda upp och bearbeta 5 bilder åt gången.

5]Vattenstämpelverktyg

Detta WatermarkTool.com kan bara lägga till textvattenstämplar. Du kan dock bearbeta upp till 5 bilder samtidigt. På tal om anpassning, du kan använda ditt eget typsnitt, välja den storlek du vill ha, färg, opacitet, etc. Även om detta tillåter användare att välja position, erbjuder det inte en anpassad position. När den har bearbetats kan du ladda ner den vattenmärkta bilden till din dator som vanligt.

Låt oss veta om du känner till några andra gratis onlinetjänster som låter dig vattenstämpla foton och bilder.

Läs mer(Läs nästa):

  1. Gratis programvara för borttagning av vattenmärken och onlineverktyg
  2. Ändra storlek, dekorera, lägg till kanter, ramar och vattenstämplar till bilder med BorderMaker (Ändra storlek, dekorera, lägg till kanter, ramar och vattenstämplar till bilder med BorderMaker) .

Om du vill vattenstämpla en bild eller ett foto utan att använda Word eller Photoshop eller någon annan gratis programvara för vattenstämpel, kommer dessa gratis onlineverktyg att hjälpa dig lägg till en vattenstämpel till en bild eller ett foto. Du kan använda dessa gratis webbappar för att lägga till vattenstämpel i bulk, använd text såväl som bilden som vattenstämpel.

Lägg till vattenstämpel till bild online

1]Watermark.ws

Lägg till vattenstämpel till bild online

Watermark.ws är populärt på grund av dess enkelhet. De kostnadsfria kontoinnehavarna kan lägga till en vattenstämpel till endast en bild åt gången och bearbeta endast de första 30 sekunderna av en video. På tal om andra funktioner kan du importera filer från din PC, Facebook, Google Drive, Evernote eller någon annan populär molnlagring. Det är möjligt att lägga till en textvattenstämpel såväl som en bildvattenstämpel. För en textvattenstämpel kan du hitta dussintals teckensnitt att använda.

2]PicMarkr

PicMarkr.com är ännu ett mycket användbart och gratis verktyg för att lägga till en vattenstämpel till vilken bild som helst. Till skillnad från Watermark.ws kan du ladda upp och bearbeta flera filer samtidigt. Det är möjligt att ladda upp fem bilder åt gången – men den totala filstorleken är 25 MB. Det bästa är att du kan använda text såväl som bildvattenstämpel på alla filer. Den erbjuder en speciell funktion som heter . Det är möjligt att importera en bild från din PC, Flickr, Facebook och Google Photos – och du kan exportera dem till någon av dessa källor efter att ha slutfört processen.

3]Vattenmärke-bilder

WatermarkImages.com är en annan webbapp som kan hjälpa dig att vattenmärka dina bilder i bulk. Den kommer med ett snyggt och rent gränssnitt och alla alternativ är väl kategoriserade. Du kan ladda upp maximalt 18 filer åt gången. Därefter skulle du kunna välja vattenstämpeltext, teckensnittsfamilj, teckenstorlek, teckensnittsfärg, placeringen av vattenstämpeln, samt några specialeffekter. Du kan välja position genom att välja vänster/mitten/höger eller så kan du välja den anpassade positionen. Den enda nackdelen är att du inte kan använda bildvattenstämplar.

läsa: Gratis Watermark-programvara för Windows.

4]Vattentält

När det gäller funktioner liknar WaterMarquee.com de andra verktygen som nämns här. Men användargränssnittet liknar det allra första verktyget som nämns i denna lista. Med det sagt kan du lägga till en bildvattenstämpel tillsammans med en textvattenstämpel till vilken bild som helst. Du kan anpassa textens vattenstämpel genom att välja olika typsnitt, ändra teckenstorlek, färg, bakgrund, transparens och så vidare. På tal om begränsningar, gratisversionen användare kan bara ladda upp och bearbeta 5 bilder åt gången.

5]Vattenstämpelverktyg

Detta WatermarkTool.com kan bara lägga till textvattenstämpel. Du kan dock bearbeta upp till 5 bilder samtidigt. På tal om anpassningen kan du använda ett anpassat teckensnitt, välja önskad storlek, färg, opacitet, etc. Även om det tillåter användare att välja en position, erbjuder det inte en anpassad position. Efter bearbetning kan du ladda ner den vattenmärkta bilden till din dator, som vanligt.

Låt oss veta om du känner till någon annan gratis onlinetjänst som låter dig lägga till vattenstämplar till foton och bilder.

Läs nästa:

  1. Gratis programvara för borttagning av vattenmärken och onlineverktyg
  2. Ändra storlek, dekorera, lägg till kanter, ramar och vattenstämplar till bilder med BorderMaker.

Relaterade Artiklar

Back to top button