De bästa Tiktok-utmaningarna att göra som ett par

TikTok är socialt nätverk de mest populär Från det ögonblicket. Tack vare att den är en mycket dynamisk och underhållande plattform tillåter den kreatörer att utveckla innehåll som är roligt, kreativt och kopplar samman människor.

Även om du bara kan hitta videor i Tick ​​tack, erbjuder mångfalden av teman möjligheten att underhålla dig i timmar utan att du inser det. Främst innehåll dem mer slående är kopplade till världen av matlagning, dans, musik och särskilt utmaningar.

De bästa TikTok-utmaningarna att göra som ett par

Många av dem ska göras individuellt. I alla fall, varför bara ha kul om det är bättre som par? Därför erbjuder vi dig ett urval av TikTok-utmaningar perfekt att göra som ett par och ha en otrolig tid full av skratt.

De bästa TikTok-utmaningarna att göra som ett par 2021

Som vi nämnt tidigare finns det otaliga utmaningar som ni kan klara av individuellt eller som par, några roligare eller mer komplicerade än andra. Trots allt är tanken att njuta av det till fullo, det är därför vi har valt det mest virala och som du säkert kommer att älska att göra med en speciell person.

BoardChallenge

de #PlankChallenge är en av virala utmaningar av TikTok att höja som ett par som har blivit populärt 2020 under karantän och fortfarande är ett bra alternativ att göra hemma med en partner.

@maggiethurmon

Han är 51 och sparkar mig fortfarande? #fyp

? #PlankChallenge – (Null)

Utmaningen är att sätta sig in plankposition med en variation där det är nödvändigt ladda upp armbågarnahans handflator och utföra rörelser med benen till Pretty Girls rytm i sin höghastighetsremixversion.

Om du letar efter en ursäkt för att börja att träna, oundvikligen kommer denna utmaning att vara en mer än rolig motivation för att börja lite träningsrutin. Du vågar?

Koalachalenge

de #KoalaChallenge är en utmaning perfekt för par skapade av ett par. Angelique Boyer och Sebastián Rulli fick denna utmaning att bli viral på plattformen och den blev snabbt populär tills den blev en av de mest spelade 2020.

@jellierfash

Det var absolut vår första take. #KoalaChallenge #HumanTree

originalljud – Ashley

Om du planerar att sätt dina färdigheter på prov som en koala säger vi till dig att utmaningen är att klättra på din kamrats kropp utan att röra marken, så du måste visa din kondition, speciellt för att undvika att falla och misslyckas. försök.

LoserChallenge

En av utmaningar dem mer kul för par på Tick ​​tack och som säkert kommer att göra dig skratta mycket är #LoserChallenge. Det första du behöver är att ha fortfarande dyrt filter att kunna göra det.

@marlenasojka

HERREGUD?? KOM TILLBAKA HIT om 24h för att se resultatet…?? (läs bio) @norekkuba

? Ymca – Party City

Den består i stå på rygg med din partner framför kameran och börja dansa i takt med vilken låt som helst, då måste båda vända sig om samtidigt och den som kameran fokuserar på blir förloraren.

Till exempel var ett av de mest virala teman: “Vem var otrogen? eller till och med föreslå en utmaning mellan paräven om du kan göra det på det tema du föredrar, eftersom det bara är ett spel och inte något riktigt.

QuiEsMasChallenge

Du har säkert sett hundratals videor där par står framför kameran och svarar på slumpmässiga frågor inspelade i ljud som pekar på den person som är mest kopplad till uttalandet.

@ clara.guinea15

#viral #fy #foryou #foryoupage #quienesmasprobable #quienesmascallenge

originalljud – Clara Guinea

Till exempel är några av påståendena relaterade till “vem är mest avundsjuk, roligast, mest tillgiven, mest ordningsam” och en lång osv. Nöjet med utmaningen är att känna till allas uppfattning å andra sidan med avseende på punkten. Utan tvekan är det väldigt roligt och gulligt att prova.

FlipTheSwitchChallenge

Har du någonsin tänkt på att bära en outfit med din partners kläder? #FlipTheSwitchChallenge är det perfekta tillfället att prova. För att prova det är det första du behöver använda låt Non Stop av rapparen Drake.

Tyska @Garmendia

Inget utöver det vanliga här… #fliptheswitch #fliptheswitchchallenge @lenay

? Nonstop – Dallin och Bella

Nu måste de spara videon i två delar fäst den sedan. Den första är att båda ska se ut klädda som de brukar och följt av en omedelbar övergångde måste synas med ombytta kläder, d.v.s. de måste ha varandras kläder, så se till att ha något som fungerar för er båda.

Andra TikTok-utmaningar att göra som ett par

Dubbla som ett par

Även om det inte bara är en utmaning, är dubbning fortfarande en mycket kreativt alternativ och kul att göra med en partner. Ännu bättre, det finns otaliga ljud du kan använda för skratt.

@reinalon

En av dubbningarna som präglade oss mest. IG: @reinalon_ #greenscreen #audioespañol #audiolatino #cultura #par

originalljud – Reina & Alonso

Dessa typer av skisser är mycket enklaeftersom de inte har behöver bara lära sig lite dialog, för att öva på det och sedan spela in det. Du kan använda något ljud inom det sociala nätverket, men helst borde det vara för två personer. Varsågod och prova det!

Parspel eller skämt

Du skrattade säkert högt trick eller skämt mellan par när du surfar i appen. Tja, du kan också prova det med en kamrat och ha kul.

@brendacarvalho180

Hämnd ???? att verkligen spendera många timmar och dagar med Julinho är som att vara i ett skämtkrig!!! #couplegame #skämt #utmaning #viral

originalljud – Brenda Carvalho

Det finns flera alternativ för dig att välja den som verkar bäst för dig, ja tanken är att alltid behålla humorn och du bör försöka att “offer” Misstänk inte att du spelar in en video, eftersom naturliga reaktioner alltid är bäst.

Danser och koreografier

Om du och din partner har kompetens att “flytta skelettet”då kan du prova en koreografi eller dans till mode att ta fram din bättre steg och vara kungarna av dansgolv.

@richie.fox

Visste du att jag älskar den här koreografin? @algerycarlos2 @carlosyalger #dans #dans #coreo

originalljud – Karol G

Som vi nämnde är de inte precis en utmaning i så länge som par TikTok, men de kommer garanterat att njuta av det, för skratt och trevliga stunder kommer alltid att finnas där, speciellt om det är med en speciell person.

Vad väntar du på, börja prova alla dessa TikTok-utmaningar att göra som ett par? Vi vill se dig prova! Om du vill veta andra TikTok-utmaningar, ta en titt på de 8 mest virala TikTok-utmaningarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button