De bästa PlayStation 5-spelen

PlayStation 5 är en av de mest efterlängtade nästa generations konsoler. Senaste livesändning Sony, där debutspel bara tände lågorna. (Sony) Fans har ställt in för att se vilka spel som kommer att säljas på konsoler, och Sony levde i stort sett upp till deras förväntningar.

Flera spel har redan annonserats för PlayStation 5 , men dessa titlar var bara nästa generations portar av redan populära spel. Till exempel, Fortnite och Destiny(Fortnite och Destiny) 2. Båda dessa spel är enorma, men de kommer inte att överföra system.

Men frukta inte – Sony har meddelat släppet av storfilmer att nästan alla kommer att bli köp den första dagen. Om du letar efter de bästa spelen för PlayStation 5 som vi känner till, kolla in dem nedan.

Fortsättning” Spiderman “2018, ny” (Spindelmannen)Mänsklig(Spider-Man)-spider” från Marvel: Miles Morales(Miles Morales) (nedan förkortat “Spindelmannen”(Spider-Man) eftersom titeln är för lång) ser fantastisk ut. Den är baserad på historien som berättades i det första spelet och sätter spelarna på deras plats Miles Morales(Miles Morales), ett annat offer bett från en radioaktiv spindel(spindelbett).

Kraft PlayStation 5 visas i grafik Spindelmannen(Spider-Man) men mekaniken ser smidig ut som smör. Även om inget spel visades under livestreamen, ser mellansekvenserna och filmerna i spelet otroliga ut. Om utvecklarna fortsätter med samma schema som i föregående spel, då Spindelmannen : Miles Morales kommer att bli en otrolig biprodukt.

releasedatum(släppdatum) finns inte med, men håller tummarna, detta blir starttiteln.

Om det ligger något i än racing(sakracing)-spel är bra, så det är en demonstration av konsolens kapacitet. Om det är något annat ger det spelarna en otrolig upplevelse – och ingen racingserie gör det bättre än Gran Turismo . Klassisk racing simulator för PlayStation(PlayStation racer) återvänder för sjunde gången och innehåller alla element som fans av serien känna till(vet) och älska.

Gran Turismo 7 helt underbar. Sättet som ljuset spelade på vindrutan när bilen svängde runt hörn visade kraften hårdvara (s hårdvara)PlayStation 5 och partikeleffekter när bilen slog igenom(bil slet) genom avdelaren är inte möjliga på moderna konsoler.

Det verkar som Gran Turismo hålla samma nivå bilinställningar(bilanpassning) som i tidigare spel. Trailern visade spelaren bläddra i olika eftermarknadsdelar för att förbättra prestandan hos sina fordon.

Givet att PlayStation 5 kommer att stödja PSVR , Gran Turismo 7 kan även ha VR-stöd, vilket kommer att förbättra spelupplevelsen flera gånger.

Horisont noll Gryning var ett mästerverk i spelet. Det satte många rekord och fångade spelare runt om i världens uppmärksamhet genom att kombinera tredjepersonsaction och konstfullt berättande i ett fantastiskt paket.

i trailern Horisont : Förbjudna västern har allt som spelare vill ha av en uppföljare. Han lovar vidare utveckling av handlingen, särskilt spännande ögonblick från originalspelet.

Trailern innehåller också helt nya fiender som verkar vara ännu mer utmanande och utmanande att bekämpa än det breda utbudet av robodinosaurier från det första spelet. Den mammut som ses i slutet kommer sannolikt att bli en extremt svår men intressant kamp.

Kena : Bro av Sprit utstrålar en seriös plattformskänsla. Verkar som det skulle vara så hus bredvid Super Mario 64(hemma bredvid Super Mario 64) eller Banjo Kazooie . Varje gång(Varje gång) när en ny konsol kommer ut verkar det som om det alltid kommer att finnas actionplattformsspel(actionplattformsspel) som kommer att tilltala spelare i alla åldrar. För PS5 Kena : Bro av sprit ser ut som ett spel.

Världen är vackert tecknad och fylld av många intressanta, om än ibland konstiga karaktärer. huvudperson (förmodligen Kena(Kena) ?) ser mer ut som en karaktär från pixar film,(Pixar-film) än på karaktär(spelkaraktär) tv-spel . De små varelserna som följer efter henne påminner om Tribblar(Tribbles) .

Lite gameplay visades, men Kena(Kena) verkar ha magiska krafter, såväl som en båge och andra vapen för att bekämpa fiender och resa världen runt. Om du gillar plattformsspel och drömmer om ett spel som är en modern återgång till en svunnen tid(svunnen tid) bör du vara uppmärksam på Kena : Bro över sprit.

Om trailern Resident Evil 8 är någon indikation på hur det sista spelet kommer att se ut, det är vad du behöver hålla lamporna tända för. Resident Evil 8 returnerar allt atmosfäriskt spänning och rädsla(spänning och skräck) som serien är känd för och komprimerar dem till en helt ny miljö.

invånare ondska ökända för att ställa spelaren mot starka motståndare med för lite (eller ibland ingen) ammunition, vilket tvingar dem att välja om de ska slåss eller fly. Serier invånare ondska(Resident Evil-serien) är känt för zombies, men det nya spelet fokuserar mer på varulvar.

Medan lite är känt om var spelet kommer att äga rum och hur det kommer att se ut, men fans invånare ondska ser redan fram emot att spela denna nya roll. Och vad sägs om en avslöjande som döljer siffran VIII inne i byn?

Ratchet och Clank(Ratchet och Clank) är tillbaka och redo att möta ett nytt hot – åtminstone tror du det, tills trailern avslöjar att Ratchet(Ratchet) blåstes bort av en dimensionell spricka och ersattes med en kvinnlig version Ratchet(Ratchet) .

Den nya karaktären borde ge smak åt spelets historia, men än så länge behåller han huvud(core gameplay) spelelement med galna vapen, galna skurkar och intressanta nivå design(nivådesign), Ratchet och Clank : Rift Apart definitivt värt ett försök. sig själva.

PlayStation 5(PlayStation 5) är kraftfull och lovar att leverera en spelupplevelse som aldrig tidigare skådats på någon konsol. Fastän Utgivningsdatum(släppdatum) inte specificerat, spelare kan förvänta sig att någon gång detta semestertider(semestersäsongen) kommer de att lägga vantarna på denna eleganta kontroller.

Vilket tycker du är det bästa PlayStation 5-spelet? Vad tycker du om de senaste tillkännagivandena? Låt oss veta i kommentarerna nedan.(Vilket tror du kommer att vara det bästa PlayStation 5-spelet att se fram emot? Vad var dina tankar om de senaste tillkännagivandena? Låt oss veta i kommentarerna nedan.)

PlayStation 5 är en av de mest efterlängtade konsolerna i den kommande generationen Sonys senaste livestream där debuterade titlar bara satte upp lågorna. Fans ställde in för att se vilka titlar, om några, skulle sälja konsoler, och Sony uppfyllde dessa förväntningar på ett stort sätt.

Flera spel hade redan annonserats för PlayStation 5, men dessa titlar var bara nästa generations portar av redan populära spel. Till exempel Fortnite och Destiny 2. Båda dessa spel är enorma, men de kommer inte att flytta system.

Var dock aldrig rädd – Sony tillkännagav storsäljande titlar som kommer att bli förstadagsköp för nästan alla. Om du letar efter de bästa PlayStation 5-spelen som vi känner till hittills, kolla in dem nedan.

Uppföljaren till 2018 års Spider-Man, den nya Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (hädanefter förkortad som Spider-Man eftersom den titeln är för lång) ser fantastisk ut. Den bygger vidare på historien som berättades i det första spelet och sätter spelarna i Miles Morales skor, ett annat offer för ett radioaktivt spindelbett.

Kraften i PlayStation 5 visas i grafiken i Spider-Man, men mekaniken ser smidig ut som smör. Även om inget spel visades under livestreamen, ser mellansekvenserna och filmiska ögonblicken i spelet otroliga ut. Om utvecklarna fortsätter mönstret de satte i förra spelet kommer Spider-Man: Miles Morales att vara en otrolig spin-off.

Inget släppdatum har getts, men håller tummarna för att det blir en lanseringstitel.

Om det är något som racingspel är bra på så är det att visa kraften i en konsol. Om det finns en annan ger den spelarna en otrolig upplevelse – och ingen racingserie gör det bättre än Gran Turismo. Den klassiska PlayStation-racern är tillbaka för sitt sjunde inträde och tar med sig alla de element som fans av serien känner till och älskar.

Gran Turismo 7 är inget mindre än underbart. Sättet som ljuset spelade över vindrutan när bilen svepte runt kurvor visade kraften i PlayStation 5:s hårdvara, och partikeleffekterna när bilen slets igenom en del av medianen är inte möjliga på nuvarande konsoler.

Det ser ut som att Gran Turismo kommer att behålla samma nivå av bilanpassning som tidigare spel. Trailern visade spelaren bläddra igenom olika eftermarknadsdelar för att förbättra prestandan hos sina bilar.

Med tanke på att PlayStation 5 kommer att stödja PSVR kan Gran Turismo 7 också ha VR-stöd – något som skulle förbättra upplevelsen flera gånger om.

Horizon: Zero Dawn var ett mästerverk av ett spel. Det satte många rekord och drog uppmärksamheten från tredje spelare över hela världen, action för suddiga personer och mästerligt berättande till ett underbart paket.

Trailern för Horizon: Forbidden West ser ut att vara allt som spelare vill ha av en uppföljare. Det lovar att ytterligare utöka historien, särskilt cliffhanger-ögonblicken från originalspelet.

Trailern introducerade också helt nya fiender som ser ännu svårare och mer komplicerade ut att slåss än det breda utbudet av robo-dinos som finns i det första spelet. Den mammut som ses i slutet kommer sannolikt att bli en oerhört svår, men rolig kamp.

Kena: Bridge of Spirits ger seriösa plattformsvibbar. Det verkar som att det skulle vara hemma tillsammans med Super Mario 64 eller Banjo Kazooie. Varje gång en ny konsol släpps verkar det som att det alltid kommer att finnas ett actionplattformsspel som drar in spelare i alla åldrar. För PS5 ser Kena: Bridge of Spirits ut att vara spelet.

Världen är ursnyggt återgiven och packad med en skara intressanta, om än ibland udda karaktärer. Huvudpersonen (Kena, kanske?) ser mer ut som en Pixar-film än en tv-spelsfigur. De små varelserna som följer henne påminner om Tribbles.

Lite gameplay visades, men Kena ser ut att ha magiska krafter, såväl som en båge och andra vapen för att bekämpa fiender och korsa världen. Om du gillar plattformsspel och längtar efter ett spel som är en modern återgång till en svunnen tid, är Kena: Bridge of Spirits värt att hålla ett öga på.

Om trailern för Resident Evil 8 är någon indikation på hur det sista spelet kommer att se ut, så är det en som du kommer att vilja ha lamporna tända för. Resident Evil 8 tar tillbaka all den atmosfäriska spänningen och skräcken som serien är känd för och kondenserar den till en helt ny miljö.

Resident Evil är känt för att ställa spelaren mot mäktiga fiender med för lite (och ibland ingen) ammunition, vilket tvingar dem att välja om de ska slåss eller springa. Resident Evil-serien är känd för zombies, men det nya spelet ser ut att lägga mer fokus på varulvar.

Inte mycket är ännu känt om var spelet kommer att utspela sig eller hur det kommer att se ut, men fans av Resident Evil är redan sugna på att spela detta nya bidrag. Och vad sägs om att avslöja, att gömma siffran VIII inne i byn?

Ratchet och Clank är tillbaka och redo att möta ett annat hot – eller så tror du, tills trailern avslöjar att Ratchet har ryckts bort av en dimensionell spricka och ersatts med en kvinnlig version av Ratchet.

Den nya karaktären borde lägga till en twist till spelets historia, men så länge den behåller de centrala spelelementen med galna vapen, galna skurkar och intressant nivådesign, kommer Ratchet and Clank: Rift Apart definitivt att vara värda att plocka upp och testa för själv.

PlayStation 5 är kraftfull och lovar att leverera en spelupplevelse som ingen konsol före den. Även om inget släppdatum anges, kan spelare förvänta sig att linda händerna runt den snygga handkontrollen någon gång under julhelgen.