De bästa piratspelen för PC Windows 10

Piratspel(Piratspel) har länge varit en favorit bland spelare i alla åldrar. Oavsett om det är en regnig kväll med familjen vid brasan eller en utekväll med vänner, kan ett bra piratspel alltid piffa till. Eftersom det är en speciell nisch av äventyrsspel tar piratspel dig till den medeltida eran när piratrån var vanliga.

De bästa piratspelen på PC

Utan vidare, här är en lista över våra favorit piratspel tillgängliga för PC med Windows 10 så tristess är ett minne blott när du dyker in i liten brinnande sol, kvicksandhav och skimrande guld:

 1. Pirate: Plague of the Dead
 2. Pirate: Caribbean Hunt
 3. Eversea Pirates
 4. pirat flykt
 5. Pirater(Pirater) och pärla(Pärlor) : Välj, bygg och design
 6. Piratens sätt
 7. Age of Wind 3
 8. Piratpussel
 9. Avresa: Karibien
 10. Mardrömmar från djupet 3: Davy Jones(Davy Jones)

Intressant nog är de flesta piratkopierade spel inte plug and play. Vanligtvis är de relaterade till historien.

1]Pirat: Plåga (plåga)de döda(Död)

Ta(Välj) manteln av vildsinta och legendariska Kapten John Rackham(Captain John Rackham) och ge dig ut på ett äventyr du sent kommer att glömma Glad ranchägare. (Jolly Rancher) Plåga av Död är ett öppen världsspel med bilder och kampanjer som låter dig återuppleva piraternas guldålder. Återuppliva pirater från ditt flygande skepp, upptäck dolda skepp och unika uppgraderingar, och bevittna havets sanna färg och de vågade sjömännen här.

2]Pirate: Caribbean Hunt

Karibisk piratjakt

I detta berättelsebaserade strategi- och äventyrsspel styr du Jolly Rancher(Jolly Rancher) i all sin pirathärlighet. Mer än 15 fartygsklasser, flera typer av ammunition, kaptensfärdigheter och kraftfulla uppgraderingar gör karibisk jakt(Caribbean Hunt) är ett ganska fantastiskt piratspel. Krav(Lägg) rättigheterna till stora skatter och obeskrivlig härlighet och fånga det bästa piratskeppet genom tiderna som Crimson King(Crimson King) Antillerna (här) .

3]Eversea Pirates

Eversea Pirates

Detta kooperativa plattformsoberoende spel kan spelas på mobila enheter, PC och Hub ger dig en smak av vilda vatten och makt över dem. (Hub) Ge dig själv chansen att bygga ett av de största piratimperierna från grunden, med vackert designade städer, en flotta för att besegra vilken fiende som helst, en armé att plundra och bilda allianser och bli en av de mest formidabla krafterna som någonsin existerat här (här).

4]Piratflykt

pirat flykt

pirat flykt by Trapped erbjuder den perfekta befrielsen från den vanliga rom och gore med pussel och kluriga fällor du måste bemästra så att du och din besättning kan fly från fängelset. Genom att spela på både PC och telefon kan du komma åt ett familjevänligt äventyr som erbjuder livfulla bilder, utmanande pussel och intrikata berättelser (här) .

5 ]Pirater(]Pirater) och pärla(Pärlor): urval, montering och design

Pirates and Pearls Match konstruktion och design

Detta spel kan spelas på koncentrator(Hub) och PC, förvandlar dig till en robust sjöfartsveteran som löser pussel, plundrar byte och plundrar en pirat. Ta formen av en ond pirat Mr Knox(Mr Knox) ​​och tillsammans med din irriterande papegoja befästa din fästning med skatter från alla rån i detta spel (spel).

6]Piratens väg

Piratens sätt

Piraternas Väg av Random Salad Games LLC tar dig på en väg som tar dig till piraternas uråldriga skatter. Detta spel låter dig förvandlas till en pirat för att lösa pussel, plundra och samla vägar till flera föremål och rädda livet på din enda sanna kärlek. Även om de är enkla, ger de bruna och guldfärgade tonerna en ganska iögonfallande bakgrund när du löser pussel och spelar igenom spelet.

7]Age of Wind 3

Age of Wind 3

Deemedyas Ålder av Vind 3 är en öppen värld där du kan kontrollera tre fartyg, plundra och plundra städer och flottor, attackera dina Facebook-vänner och ta deras guld. Eftersom det är en öppen värld kan du ta dig tid att vinna strider och plundra 35 olika öar samtidigt som du bygger en arsenal. Skaffa det här spelet här (här).

8]Pirathjältepussel

Piratpussel

Pirates Hero Puzzle Card Game av ANKIMA KNACKA (Pirates Hero Puzzle)tillåter(ANKIMA TAP) du utforskar dolda länder och plundrar stora skatter genom att flytta upp och ner på brädet. Men du måste vara försiktig, annars kan du bli serverad som mat för jordens invånare. Full(Fullständiga) riskfyllda äventyr, Pirathjälte låter dig låsa upp karaktärer, dricka elixir och ha kul i ditt piratliv. Hämta spelet här.

9]Segel: Karibien

Sätt segel i Karibien

(Ge dig ut på ett äventyr som den vackra men beslutsamma dottern till ett geni Sir Francis(Sir Francis) Karibien(Karibisk) guvernör för vilken det enda sättet att rädda sin verksamhet är att gifta dig med dig i en bra familj. Istället tar du saken i egna händer och bygger upp ett företag från grunden genom att anställa arbetare, uppgradera fartyg och varv, köpa och sälja i en kapplöpning mot klockan för att slutligen besegra piratkungen. Intresserad ännu? Hämta spelet här.

10]Mardrömmar från djupet 3: Davy Jones(Davy Jones)

Mardrömmar från Deep 3 Davy Jones

Ytterligare en vinnare från Artifex Mundi är en fantastisk avslutning på en serie i tre delar där du, Sara Black(Sara Black), eldig museumskötare, kämpar mot styrkorna Davy Jones(Davy Jones) så att du kan lära dig hans hemligheter, förstöra honom från insidan och rädda din dotter. . Ett pusselspel fullt av intriger, det här är historien om hur du upptäckte det Davy(Davy) och hans förbannade skatt är verkliga och försökte avslöja den men tillfångatogs tillsammans med din dotter som sålde sin själ till en monstruös pirat för att rädda dig. För att rädda din dotter och hennes själ måste du besegra de odödas krafter. Davy Jones i denna hisnande (Davy Jones) spel (spel) – ett pussel.

Vad är din favorit?(Vilken är din favorit?)

piratspel har länge varit en favorit bland spelare i alla åldrar. Oavsett om det är en regnig natt med familjen vid den öppna spisen eller en eftermiddag med dina vänner, ett bra piratspel kan alltid piffa upp saker och ting. Eftersom det är en speciell nisch av äventyrsspel tar piratspel dig till den medeltida eran när rån av pirater var vanliga.

Bästa piratspel för PC

Utan vidare, här är en lista över våra favorit piratspel tillgängliga för Windows 10 PC, så tristess blir ett minne blott när du fördjupar dig i en liten skållande sol, skiftande hav och skimrande guld:

 1. The Pirate: The Plague of the Dead
 2. The Pirate: Caribbean Hunt
 3. Pirates of Everseas
 4. pirat flykt
 5. Pirates & Pearls: Matcha, bygg och designa
 6. Piratens väg
 7. Age of Wind 3
 8. Pirathjältepussel
 9. Set Sail: Karibien
 10. Mardrömmar från djupet 3: Davy Jones

Intressant nog är de flesta piratspel inte plug and play-typen. De involverar vanligtvis en berättelse.

1]The Pirate: The Plague of the Dead

Bästa piratspel för PC

Plocka upp manteln till den häftiga och legendariske kapten John Rackham och befalla Jolly Rancher på ett äventyr du sent kommer att glömma. The Plague of the Dead är ett spel i öppen värld med bilder och kampanjer som låter dig återuppleva piraternas guldålder. Återuppliva det flygande skeppets pirater, lås upp dolda skepp och unika uppgraderingar och bevittna havets sanna färger och de fräcka sjömännen här.

2]The Pirate: Caribbean Hunt

Piratjakten i Karibien

I detta berättelsedrivna strategi- och äventyrsspel befaller du Jolly Rancher i all sin pirathjärtade härlighet. Med över 15 klasser av fartyg, flera typer av ammunition, kaptensfärdigheter och tunga uppgraderingar, gör Caribbean Hunt ett ganska fantastiskt piratspel. Gör anspråk på stora skatter och outsäglig härlighet och behärska det finaste piratskeppet genom tiderna, som Crimson King, han av Antillerna här.

3]Pirates of Everseas

Pirates of Everseas

Spelbart på mobila enheter, datorer och Hub, detta co-op, plattformsoberoende spel ger dig en smak av det vilda vattnet och av makten att styra över det. Ge dig själv chansen att bygga ett av de största piratimperierna från grunden, med vackert designade städer, en flotta för att ta ner vilken fiende som helst, en armé att plundra och skapa allianser och resa sig som en av de mest formidabla makterna någonsin här.

4]Piratflykt

pirat flykt

Trapped’s Pirate Escape erbjuder den perfekta frigörelsen från den vanliga romen och goren med pussel och kluriga fällor som du måste slåss mot så att du och din besättning kan fly från fängelset. Du kan spela både på din dator och din telefon och du kan få tillgång till det familjevänliga äventyret som erbjuder levande bilder, de svåraste pusslen och slingrande handlingslinjer här.

5]Pirates & Pearls: Matcha, bygg och designa

Pirates and Pearls Matcha, bygg och designa

Spelbart på navet och PC, det här spelet förvandlar dig till en grov veteran från havet, en pussellösande pirat som plundrar byten. Ta formen av den onda piraten Mr Knox och, tillsammans med din frustrerande papegoja, befästa din fästning med skatten från allt plundring i detta spel.

6]Piratvägen

Piratens väg

Random Salad Games LLCs Pirate’s Path tar dig längs en väg som leder dig till uråldriga piraternas skatter. Det här spelet låter dig förvandlas till en pirat för att lösa pussel, plundra och samla vägar till flera föremål och för att rädda ditt enda sanna kärleksliv. Även om det är förenklat, skapar de bruna och guldtonade bilderna ganska engagerande bakgrunder när du löser pussel och tar dig igenom det här spelet.

7]Age of Wind 3

Age of Wind 3

Deemedya’s Age of Wind 3 har en öppen värld där du kan kontrollera tre skepp, plundra och plundra städer och flottor och attackera dina facebookvänner och ta deras guld. Eftersom detta är en öppen värld kan du ta dig tid att vinna strider över och plundra 35 olika öar samtidigt som du bygger ett vapenhus. Skaffa det här spelet här.

8]Pirathjältepussel

Pirathjältepussel

Ett kortspel av ANKIMA TAP, Pirates Hero Puzzle låter dig utforska gömda landområden och plundra stora skatter när du rör dig upp och ner och runt på brädet. Men du måste vara försiktig, annars kan du bli serverad som mat åt invånarna i landet. Full av riskabla satsningar låter Pirate Hero dig låsa upp karaktärer, dricka elixir och ha tid för ditt piratliv. Hämta spelet här.

9]Set Sail: Karibien

Set Sailing Caribbean

Ge dig ut på ett äventyr som den vackra men beslutsamma dottern till den geniale Sir Francis, den karibiska guvernören, för vilken det enda sättet att rädda hans företag är att gifta bort dig till en trevlig familj. Istället tar du saken i egna händer och bygger upp verksamheten från grunden genom att rekrytera arbetare, uppgradera fartyg och varv och köpa och sälja i en kapplöpning mot klockan för att slutligen besegra piratkungen. Intresserad ännu? Hämta spelet här.

10]Mardrömmar från djupet 3: Davy Jones

Mardrömmar från Deep 3 Davy Jones

En annan vinnare från Artifex Mundi är den fantastiska avslutningen på den tredelade serien som ställer dig, Sara Black, en brinnande museiförmyndare, mot Davy Jones krafter så att du kan hitta hans hemligheter, förstöra honom från insidan och rädda din dotter . Ett pusselspel fullt av intriger, det här är en berättelse om hur du upptäckte att Davy och hans förbannade skatt är verkliga och försökte avslöja den, bara för att fångas med din dotter, som fortsatte med att sälja sin själ till den monstruösa piraten till rädda dig. I ett försök att rädda din dotter och hennes själ måste du besegra Davy Jones odöda krafter i detta spännande pusselspel.

Relaterade Artiklar

Back to top button