De bästa investeringsapparna för nybörjare

Det är en farlig affär Herr Frodo(Mr Frodo), engagera dig i investeringar. Du går in på marknaden, och om du inte håller dig på fötterna vet du inte var dina pengar kan tas.

Fastän Gandalf(Gandalf) kan vara ett bra råd för ett äventyrligt liv, att investera var inte det mest utvecklade konceptet i Midgård(Midgård) . Lyckligtvis(Lyckligtvis) för dig har vi sammanställt en lista över de bästa apparna för att investera på språng.

Om du precis har börjat och vill pröva på att inte investera en stor summa pengar i en instabil aktiemarknad(börsen), dessa appar är det bästa stället att leta efter.

1. Ekollon (webbplats(webbplats))

Ekollon är en ansökan om “mikroinvestering “,(” app) som fungerar med din förändring. Bokstavligen. När du gör ett köp, Ekollon avrundar till närmaste dollar och investerar mellanskillnaden. När du har en kopp kaffe på 2,15 USD på väg till jobbet på morgonen, Ekollon rundar upp köpbeloppet till 3 USD och investerar 0,85 USD i din portfölj.

Du kan sedan välja mellan fem olika portföljprofiler som sträcker sig från konservativ till aggressiv. En konservativ profil innebär att dina pengar sannolikt kommer att växa i en långsammare takt, men på mer stabila och säkra konton. En aggressiv profil innebär att det finns större risk för förluster, men också större risk för uppsida. Välj den du är mest bekväm med och se resultatet.

ekollon utvecklades som en applikation för mobila enheter, men webbportalen har gjorts tillgänglig för alla som föredrar att använda Internet istället för en mobiltelefon. Fastän ekollon Inte gratis, det är tillgängligt för 1 USD/månad för alla konton upp till 5 000 USD och sedan 0,25 % av saldot per år för konton över 5 000 USD.

2. Cache (webbplats(webbplats))

(Gömma)Prisstruktur (prisstruktur)Gömma identisk Ekollon investerar det inte automatiskt för dig. Gömma ger användarna utbildningsinnehåll som matchar deras investeringspreferenser.

Om du precis har börjat, allt terminologi och förkortningar(terminologi och akronymer) kan vara överväldigande. Även om du inte kommer att få en djupgående analys av alla potentiella företag du kan investera i, Gömma hjälper dig att förstå vad alla fraser betyder.

Du kan välja mellan en värdedriven portfölj eller skapa din egen skräddarsydda portfölj. När du har gjort detta kan du ställa in “Autolagring”-inställningarna för återkommande investeringar för att skapa ett slags automatiserat system baserat på dina slutmål.

Det tar inte processen ur dina händer, men Gömma kommer att ge dig de resurser och information du behöver för att komma igång i en värld som ofta kan vara förvirrande. Gömma Tillgänglig på både iOS- och Android-enheter.

3. Robinhood (webbplats)

En sak du bör veta om att investera är att det kostar pengar att investera, men det kostar också pengar att handla med aktier. Det finns ofta mäklararvoden förknippade med att flytta dina aktier, vilket kan äta upp eventuell vinst du gör på deras tillväxt. Robin Hood är en helt gratis app som låter dig handla aktier gratis.

Naturligtvis kan du bara handla under vissa tider, men du kan förlänga dessa timmar genom att prenumerera på Robinhood guld ,
prenumerationstjänst(prenumerationstjänst) , som ger tillgång till fler ett brett spektrum(bredare utbud) av funktioner än basnivåapplikationen.

Detta kanske låter för bra för att vara sant, men
Robin Hood hur företaget är utformat för att ha minimala omkostnader. Det betyder att deras kostnader är låga och de kan föra över dessa besparingar till sina användare utan att debiteras mäklaravgifter. Appen kanske inte lär dig hur du investerar, men om du vet vad du gör är det ett bra sätt att flytta aktier utan de typiska kostnaderna.

4. Soyuznik Invest (webbplats(webbplats))

Alliera Investering – detta är investeringsdel(investeringsdel)
Bank(Ally Bank), en låg overhead onlineorganisation som vänder sig till människor som vill hålla nere sina kostnader. Det är en populär plattform bland daytraders, men det är också ett bra sätt att komma igång för nybörjare. Kostnaden per handel är $4,95, men det finns inga minimikonton att oroa sig för och det finns massor av verktyg som hjälper dig på vägen.

Alliera tillhandahåller också utbildningsresurser som hjälper dig att lära dig hur saker fungerar. Detta är ett utmärkt alternativ för Gör-det-själv-investerare(Gör själv investerare). Allt ETF:er(ETF) är gratis, men du kommer att se en liten avgift på fondaffärer.

Det måste du också veta Ally Invest det finns inga automatiska investerings- eller ombalanseringsalternativ – allt görs manuellt, men det hjälper dig att lära dig mer om dina investeringar och din portfölj.

Om du inte kan absolut ingenting om att investera, Ally Invest kanske inte är det bästa alternativet, men om du är villig att arbeta hårt och lära dig vad allt betyder, kan det vara ett kraftfullt verktyg för att öka din förmögenhet över tid.

Det är en farlig affär, Mr. Frodo, går in på att investera. Du kliver in på marknaden, och om du inte håller dina fötter, vet du inte var dina pengar kan sopas iväg till.

Även om Gandalf kan ha haft bra råd för ett äventyrligt liv, var investeringar inte det mest utvecklade konceptet i Middle Earth. Tur för dig, vi har sammanställt en lista över de bästa apparna för att investera när du är på språng.

Om du precis har börjat och vill få dina fötter blöta utan att begå en stor summa pengar på en volatil aktiemarknad, är dessa appar de bästa ställena att leta efter.

Acorns är en “mikroinvesterande” app som fungerar med ditt extrabyte. Bokstavligen. När du gör ett köp avrundar Acorns uppåt till närmaste dollar och investerar mellanskillnaden. När du tar en kopp kaffe på vägen till jobbet på morgonen för $2,15 rundar Acorns köpet upp till $3 och investerar $0,85 i din portfölj.

Du kan sedan välja mellan fem olika portföljprofiler som sträcker sig från konservativ till aggressiv. Den konservativa profilen betyder att dina pengar sannolikt kommer att växa i långsam takt, men på mer stabila, pålitliga konton. En aggressiv profil innebär större risk för förlust, men också större risk för tillväxt. Välj den du är mest bekväm med och se resultatet.

Acorn designades som en mobil-först-app, men en webbportal har blivit tillgänglig för alla som föredrar att använda internet över en mobil. Även om det inte är gratis, är Acorn överkomligt – 1 USD per månad för alla konton under 5 000 USD och sedan 0,25 % av saldot per år för konton över 5 000 USD.

Stash har en identisk prisstruktur som Acorns, den investerar inte automatiskt för dig. Stash förser användare med utbildningsinnehåll som tillgodoser deras investeringspreferenser.

Om du precis har börjat kan all terminologi och akronymer vara överväldigande. Även om du inte kommer att få en djupgående analys av alla potentiella företag du kan investera i, hjälper Stash dig att förstå vad alla fraser betyder.

Du kan välja mellan en värderingsdriven portfölj eller bygga din egen skräddarsydda portfölj. När du har gjort det kan du ställa in “Auto-Stash”-inställningarna för återkommande investeringar för att skapa ett slags automatiserat system baserat på dina slutmål.

Det tar inte processen ur dina händer, men Stash ger dig de resurser och information du behöver för att komma igång i vad som ofta kan vara en förvirrande värld. Stash är tillgängligt på både iOS- och Android-enheter.

3 Robinhood (webbplats)

En sak du bör veta om att investera: det kostar pengar att investera, men det kostar också pengar att handla med aktier. Det finns ofta mäklaravgifter förknippade med att flytta runt dina aktier, vilket kan äta upp eventuella vinster du gör på deras tillväxt. Robinhood är en helt gratis app som låter dig handla aktier utan kostnad.

Naturligtvis kan du bara handla under vissa tider, men du kan förlänga den tiden genom att registrera dig för Robinhood Gold, en prenumerationstjänst som ger tillgång till ett bredare utbud av funktioner än appen på basnivå.

Detta kanske låter för bra för att vara sant, men Robinhood som företag är designat för att ha minimala omkostnader. Detta innebär att deras utgifter är låga och att de kan överföra dessa besparingar till sina användare utan att ta ut mäklaravgifter. Appen kanske inte utbildar dig om att investera, men om du vet vad du gör så är det ett bra sätt att flytta aktier utan de typiska kostnaderna.

4. Ally Invest (webbplats)

Ally Invest är investeringsdelen av Ally Bank, en enbart online-enhet med låga omkostnader som vänder sig till människor som vill hålla sina kostnader låga. Det är en populär plattform med aktiehandlare dagtid, men det är också ett bra sätt för nybörjare att komma igång. Kostnaden per handel är $4,95, men det finns inga kontominimum att oroa sig för och massor av verktyg som hjälper dig på vägen.

Ally tillhandahåller också utbildningsresurser som hjälper dig att lära dig hur saker fungerar. Det är ett bra alternativ för gör-det-själv-investeraren. Alla ETF:er är provisionsfria, men du kommer att få en liten avgift för affärer med fondandelar.

Du bör också veta att Ally Invest inte har automatiska investerings- eller ombalanseringsalternativ – allt görs för hand, men det hjälper dig att lära dig mer om dina investeringar och din portfölj.

Om du inte vet absolut ingenting om att investera kanske Ally Invest inte är det bästa alternativet – men om du är villig att gräva i dig och utbilda dig själv om vad allt betyder, kan det vara ett kraftfullt verktyg för att öka din rikedom över tiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button