De bästa headseten för Xbox One

Spelare letar alltid efter det snabbaste sättet att förbättra sina färdigheter i spelet. De spenderar timmar på att leta efter rätt handkontroll eller TV(kontroll eller TV) för att få bara några procentenheter av sina fiender, men förbiser ofta den enklaste förbättringen de kan göra: ljud.

Ett högkvalitativt gamingheadset är en bättre investering än någon soundbar. Headset ger tydlig ljudkvalitet så att du kan höra fiendens närmande(fiendens tillvägagångssätt) bakifrån och förbättra ljudkvaliteten i valfri singel spel(spelarspel). Frågan blir då vilket headset som är det bästa valet för din budget.

Vi har sammanställt en lista över de bästa headseten Xbox ett på marknaden för att hjälpa dig att bestämma vilket headset som är bäst för din spelstil.

SteelSeries är ett företag i paritet med de bästa ljudmärkena, och Arctis 9X erbjuder några av de bästa ljudprestandan för alla headset Xbox ett på marknaden. Detta headset väger 13 ounce och är även kompatibelt med PS4 PC, växla och mobila enheter.

Det som skiljer den åt är dess trådlösa funktionalitet. Medan Arctic 9X kan kopplas in, vill ingen sitta så nära sin konsol, särskilt om de spelar på en stor TV. Tid autonom(batterilivslängd) från en enda laddning är mer än 20 timmar. Du kommer också att få många varningar när batteriet börjar ta slut. Det finns ingen risk att han faller mitt i en viktig match.

Öronkåporna och pannbandet är designade för att vara så bekväma som möjligt. Tanken är att du inte märker dem under långa spelsessioner. Mikrofon inte(mikrofon har inte) en riktig brusreducering(brusreducerande), men gör ett bra jobb med att överrösta omgivande ljud.

SteelSeries Arctis 9X – bra allround-headset Xbox ett vilket ger dig en fördel i multiplayer-matcher.

Serier HyperX(HyperX-serien) är ett annat bra alternativ för spelheadset, särskilt för de som har en budget. Fastän HyperX Det finns dyra modeller HyperX Cloud Stinger Core är ett instegsheadset som fortfarande levererar bra ljudkvalitet(ljudkvalitet) till ett mycket mer överkomligt pris.

Du kommer inte få de klockor och visselpipor du kan få med en dyrare. Xbox One-headset(Xbox One headset) men HyperX Cloud Stinger Core kommer fortfarande att ge dig en konkurrensfördel genom att endast använda deras TV-högtalare.

Headsetet väger bara 7,6 uns, vilket gör det till ett av de lättaste alternativen som finns. Öronkuddarna är mjuka och bekväma för långa spelsessioner, och headsetet passar nästan alla huvudstorlekar. Om du har ett litet huvud basebollkeps(baseballkeps) hjälper dig att välja rätt headset.

När den inte används kan mikrofonen fällas upp och ur vägen. Fastän HyperX Cloud Stinger Core inte(HyperX Cloud Stinger Core är inte) trådlös, det är fortfarande ett bra val för spelaren på en budget.

Det är sällan man ser det officiellt licensierat Utrustning(redskap presterar) fungerar bra, men officiellt Microsoft Xbox One-headset(Microsoft Xbox One-headset) är ett kraftfullt alternativ som inte bara är bekvämt, utan också levererar anständig ljudkvalitet till ett pris som inte kommer att bryta banken. stereoheadset Xbox ett(Xbox One Stereo Headset) har en enkelriktad mikrofon som fångar upp din röst tydligt men som inte blockerar omgivande ljud särskilt bra.

Med en trådbunden anslutning ansluts headsetet direkt till handkontrollen, inte till konsolen. Detta minskar mängden slumpmässiga kablar du måste hantera. Även om trådlöst skulle ha varit att föredra, till detta pris är kabel en liten uppoffring för denna kvalitetsnivå.

Headsetet väger 7,9 uns och använder andningsbara öronkuddar för att hjälpa till att bekämpa fruktad öronsvettning under långa sessioner Halo . En sak att tänka på är att den låga vikten är resultatet av en ganska tunn design, så headsetet klarar inte tunga belastningar. Om du känner för ilskan upphör(rage quit), tappa inte headsetet.

officiella Microsoft Xbox One-headset(Microsoft Xbox One Official Headset) saknar många av de mer avancerade funktionerna från dyrare headset, men det är fortfarande ett bra alternativ om du inte är en musikälskare. Detta fungerar även på PC om du byter mellan de två plattformarna.

Arctis 1 sekund (Arctis 1)Modell SteelSeries(SteelSeries) finns på den här listan, men välförtjänt. Hitta trådlöst spelheadset(trådlöst spelheadset) för mindre än $100 är ingen lätt bedrift, även om det här bara var en krona bort (tack vare marknadsföringsteamen). Dessutom detta headset certifierad av Microsoft(Microsoft-certifierad) för kompatibilitet inte bara med Xbox ett men även kommande konsoler SeriesX.

Arctis 1 används (Arctis 1)trådlös anslutning(GHz trådlös) på 2,4 GHz-frekvensen, vilket ger utmärkt ljudkvalitet med minimal latens. Mikrofonen kan tas loss när du inte behöver den och den använder brusreducerande teknik som gör att dina lagkamrater inte hör något annat än din röst.

Högtalarna använder samma drivrutiner som Arctis 7 . Du kommer att kunna urskilja ljudet av fotsteg, även när explosioner mullrar i fjärran. Nivån på ljuddetaljer är imponerande för ett prisvärt headset som detta och hjälper dig genom intensiva multiplayer-spel.

Headset Arctis 1 är också bekvämt. Den använder SteelSeries AirtWeave öronkuddar gjorda av andningsbart tyg. Du kan bära dem under långa spelperioder utan större trötthet, och själva pannbandet är förstärkt med stål för extra hållbarhet. Med rätt skötsel Arctis 1 kommer att hålla i många år.

Det är intressant att notera att även om headsetet Xbox ett kostar mindre än $100, om du är villig att spendera ytterligare $10, kan du köpa en modell med tema Cyberpunk 2077 Limited Edition(utgåva Cyberpunk 2077) är något som fans av det kommande spelet kan vara intresserade av.

Dessa fyra bästa headset för Xbox One(Xbox One) ovan varierar med pris och prestanda(pris och prestanda) från högt till medium, men var och en av dem är värda dina pengar och hjälper dig att förbättra ditt spel.

Vilka är dina rekommendationer för Xbox One-headsetet? Låt oss veta i kommentarerna nedan. (Vad är din rekommendation för ett Xbox One-headset? Låt oss veta i kommentarerna nedan.)

Spelare är alltid på jakt efter det snabbaste sättet att förbättra sin skicklighet i ett spel. De spenderar timmar på att leta efter rätt handkontroll eller TV för att ge dem bara några procentenheter högre än sina fiender, men förbiser ofta den enklaste förbättringen de kan göra: deras ljud.

Ett spelheadset av hög kvalitet är en bättre investering än någon soundbar. Headset ger tydlig ljudkvalitet som låter dig höra en fiende närma sig bakifrån och förbättrar ljudupplevelsen för alla enspelarspel. Frågan blir då vilket headset som är det bästa valet för din budget.

Vi har sammanställt en lista över de bästa Xbox One-headseten på marknaden för att hjälpa dig att bestämma vilket headset som är det bästa valet för din spelstil.

SteelSeries är ett företag i paritet med de bästa ljudmärkena, och Arctis 9X erbjuder några av de bästa ljudprestandan från alla Xbox One-headset på marknaden. Detta headset väger 13 oz och är även kompatibelt med PS4, PC, Switch och mobila enheter.

Det som skiljer den åt är dess trådlösa funktionalitet. Medan Arctic 9X kan anslutas, vill ingen sitta så nära sin konsol, särskilt om de spelar på en stor tv. Batteritiden varar i över 20 timmar på en enda laddning. Du kommer att få massor av varningar när batteriet börjar bli låg också. Det finns ingen risk att den tappar mitt i en viktig match.

Öronsnäckorna och pannbandet är designade för att vara så bekväma som möjligt. Tanken är att du inte märker dem under långa spelsessioner. Mikrofonen har inte verklig brusreducering, men gör ett gediget jobb med att dränka omgivande ljud.

SteelSeries Arctis 9X är ett fantastiskt allsidigt Xbox One-headset som ger dig ett försprång i multiplayer-matcher.

HyperX-serien är ett annat bra alternativ för spelheadset, särskilt för de som har en budget. Medan HyperX har dyra modeller, är HyperX Cloud Stinger Core ett instegsheadset som fortfarande ger bra ljudkvalitet till ett mycket mer överkomligt pris.

Du kommer inte att få samma klockor och visselpipor som du kan få på ett dyrare Xbox One-headset, men HyperX Cloud Stinger Core kommer fortfarande att ge dig ett ben på konkurrenterna med bara deras tv-högtalare.

Headsetet väger bara 7,6 oz, vilket gör det till ett av de lättaste alternativen som finns. Öronbitarna är mjuka och bekväma för långa spelsessioner, och headsetet passar nästan alla huvudstorlekar. Om du har ett litet huvud kan en basebollkeps gå långt för att få headsetet att sitta ordentligt.

Mikrofonen kan fällas upp och ur vägen när den inte används. Även om HyperX Cloud Stinger Core inte är trådlös, är det fortfarande ett solidt val för spelaren på en budget.

Det är sällsynt att se officiellt licensierad utrustning prestera bra, men det officiella Microsoft Xbox One-headsetet är ett kraftfullt alternativ som inte bara är bekvämt, utan ger anständig ljudkvalitet till ett pris som inte kommer att bryta banken. Xbox One Stereo Headset har en enkelriktad mikrofon som tydligt fångar din röst, men som inte kommer att göra mycket för att blockera omgivande ljud.

Medan det är anslutet kopplas headsetet direkt till handkontrollen istället för i konsolen. Detta minskar mängden lösa kablar du har att kämpa med. Även om trådlöst skulle vara att föredra, till det här priset, är en kabel en liten uppoffring för denna kvalitetsnivå.

Headsetet är 7,9 oz och använder andningsbara öronkåpor som hjälper till att bekämpa den fruktade öronsvetten under långa sessioner med Halo. En sak att tänka på är att den låga vikten är ett resultat av en ganska tunn konstruktion, så headsetet tål inte mycket missbruk. Om du känner att ilskan slutar komma, kasta inte headsetet.

Microsoft Xbox One Official Headset saknar många av de mer avancerade funktionerna med högre priser, men det är fortfarande ett bra alternativ om du inte är en audiofil. Det fungerar även på en PC om du kommer på att du byter mellan de två plattformarna.

Arctis 1 markerar SteelSeries andra inträde på den här listan, men det är välförtjänt. Att hitta ett trådlöst spelheadset för mindre än 100 $ är en svår bedrift, även om det här gör märket med bara en enda cent (tack, marknadsföringsteam.) Ännu bättre är det här headsetet Microsoft-certifierat för kompatibilitet inte bara med Xbox One, utan de kommande Series X-konsolerna.

Arctis 1 använder 2,4 GHz trådlöst för att ge fantastisk ljudkvalitet med minimal fördröjning. Mikrofonen kan tas loss när du inte behöver den, och den använder brusreducerande teknik som gör att dina lagkamrater inte hör något annat än din röst.

Högtalarna använder samma drivrutiner som Arctis 7. Du kommer att kunna urskilja ljudet av fotsteg även när explosioner brusar i fjärran. Nivån på ljuddetaljer är imponerande för ett headset som är lika prisvärt som det här och kommer att hjälpa dig att ta steget upp i spända multiplayer-spel.

Arctis 1-headsetet är också bekvämt. Den använder SteelSeries AirtWeave öronkuddar med andningsbart tyg. Du kan bära dessa under längre spelperioder utan mycket trötthet, och själva pannbandet är förstärkt med stål för att ge det extra hållbarhet. Med rätt skötsel bör Arctis 1 hålla i många år framöver.

Något intressant att notera är att även om Xbox One-headsetet kostar under 100 $, om du är villig att spendera 10 $ extra, kan du köpa en Cyberpunk 2077-modell med begränsad upplaga – något som fans av den kommande titeln kan vara exalterade över.

Dessa fyra bästa Xbox One-headset ovan varierar i pris och prestanda från high-end till mellanklass, men vart och ett är värt dina pengar och hjälper till att förbättra ditt spel.

Relaterade Artiklar

Back to top button