De bästa gratis bokapparna för ivrig läsare

Att ha en smartphone eller surfplatta (eller surfplatta) gör det lätt att läsa när du är på språng. Var du än är kan du plocka upp en bok och börja läsa. Om du älskar att läsa har du förmodligen haft problem med att inte ha tillräckligt med saker att läsa. Detta kan vara ett problem, särskilt om du märker att du spenderar mer och mer på de böcker du vill läsa.

Hur är det med gratisböcker? Det finns många applikationer för iOS och Android(iOS och Android) som låter dig komma åt böcker gratis. Oavsett vilken bok du är på humör för, kommer du sannolikt att hitta exakt vad du behöver i dessa gratisprogram. bokansökningar(bokappar) listade nedan.

Mina böcker(Mina böcker)

Om du gillar klassiskt litteratur eller facklitteratur(litteratur eller facklitteratur), Mina böcker – detta är riktig skatt(skattkammare) fri läsning. Du kan bläddra bland många genrer som äventyr, fantasy, historia, politik, psykologi och mer. Det här är ett bra sätt att få tillgång till några av de mest inflytelserika böckerna som någonsin skrivits, speciellt om du skulle läsa några av dessa klassiker. Gränssnitt läsning(läsgränssnitt) är ganska bra gjort och låter dig använda ett bokmärke.

Genom att använda “Mina böcker(Mina böcker) » Du kan ladda ner böcker i appen samt tillgängliga ljudböcker. Alla e-böcker är gratis, men om du vill lyssna på ljudböckerna som finns tillgängliga på den här appen måste du prenumerera på appen för $1,99 per månad.

Ladda ner för iOS

Libby(Libby)

Har du ett lånekort? I så fall kan du registrera dig hos Libby(Libby) för att få tillgång till många gratis böcker och ljudböcker. Allt du behöver göra är att hitta det lokala biblioteket där du har kortet och verifiera din information. Även om du inte har ett lånekort kan du komma åt det via den här appen. Tillgängliga böcker varierar från bibliotek till bibliotek, men det här är en fantastisk app för att komma åt gratis e-böcker.

Appen fungerar på samma sätt som ett bibliotek genom att du lånar böcker under en viss tid för att ladda ner för att läsa offline och sedan lämna tillbaka dem. Du kan också prova böckerna innan du tar dem om du vill. Du kan också blockera de böcker du vill läsa. Sammantaget är detta en fantastisk app om du har ett deltagande bibliotek nära dig.

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

wattpad(wattpad)

Många författare började med att publicera sina berättelser på Wattpad . Oavsett vilken genre du vill läsa finns det gott om böcker tillgängliga. Alla berättelser här är användarskrivna på sajten, så deras kvalitet varierar, men om du tycker om att läsa är detta definitivt en app värd att kolla in.

Många av böckerna publicerade på Wattpad har blivit publicerade romaner. Men du kan också läsa dem direkt i appen. Det finns vissa titlar som kan blockeras av premium uppdatering (s premium uppgradering)Wattpad men detta gäller inte för de flesta av berättelserna i appen.

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

Amazon Kindle(Amazon Kindle)

Vilken smartphone eller surfplatta du har kan vara tända om du laddar upp Amazon Kindle-appen(Amazon Kindle-appen) . Detta är förmodligen det bästa sättet att få gratisböcker om du har Amazon Prime-konto, som för medlemmar (Amazon Prime-konto)främsta många populära böcker finns tillgängliga.

tända är också en av de ledande applikationer för e-bokläsare(ebook reader-appar) med ett fantastiskt användargränssnitt som gör det enkelt att läsning(läsupplevelse). Dess funktioner är bland de bästa bland appar av denna typ. Om du redan har Amazon Prime och du försöker hitta ett sätt att läsa gratis e-böcker, se till att prova den här appen först.

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

iReader

iReader har en bra samling klassiska böcker vars genrer sträcker sig från fantasy till historia och så vidare. Det finns också en stor samling fackböcker att läsa om du gillar klassisk filosofi eller politiska böcker.

Beställnings gränssnitt(användargränssnitt) är också lätt att använda. Allt du behöver göra är att ladda ner de böcker du vill läsa så kommer de att dyka upp i ditt bibliotek så att du kan komma åt dem när som helst. När du läser böcker kan du svepa för att läsa sidorna.

Ladda ner för iOS

hörn(Skrymsle)

Skrymsle är en applikation Barnes & Nobles för att läsa e-böcker. Det finns massor av böcker som du kan köpa i appen och läsa direkt på din telefon eller surfplatta(telefon eller surfplatta). Men när det gäller gratisböcker finns det gott om dem. Allt du behöver göra är att scrolla ner huvudsidan till botten för att komma åt sektion(sektionen för e-böcker) gratis e-böcker.

Det här avsnittet av böcker ändras ofta, så det finns vanligtvis något nytt att läsa varje gång du kommer tillbaka. Det finns mycket fiktion i detta avsnitt, särskilt romanska romaner och fantasy(romantik och fantasy) så om du gillar den här typen av läsning är det här ett bra ställe att hitta gratisböcker. Du kan också hitta några gratis serier i det här avsnittet.

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

Apple Böcker(Apple Books)

En av de platser du kanske vill leta efter gratis e-böcker är en app som du förmodligen redan har laddat ner Apple Books-appen(Böcker-appen) . I den här appen kan du se bokhandel(Book Store) för att ladda ner nya e-böcker att läsa. Om du tittar in i den här butiken kommer du att se ett avsnitt med specialerbjudanden och gratisböcker. Här kan du hitta många klassiker såväl som nyare skönlitterära verk.

Eftersom den här appen är förinstallerad på iPhone, kanske du vill kolla in den först för att se vilka gratisböcker som finns tillgängliga. Många(Många) av de kostnadsfria e-böckerna här är också tillgängliga i de andra apparna som anges ovan, så detta kan spara nedladdningar från appbutik,(app store) om du har en iPhone.

Ladda ner för iOS

Skaffa dessa gratis läsappar för iPhone eller Android(Få dessa gratis läsappar för iPhone eller Android)

Med alla böcker tillgängliga i de bästa apparna som listas ovan kommer du att ha många böcker att läsa under lång tid och det kommer inte att kosta dig ett öre. Oavsett vilken bokgenre du letar efter har dessa appar allt. Så ge dem ett försök och se om du hittar din nästa favoritbok.

Det finns(Finns det några andra appar du gillar att använda för att läsa gratisböcker? Låt oss veta om det i kommentarerna.

Att ha en smartphone eller surfplatta gör det enkelt att läsa när du är på språng. Oavsett var du är kan du dra upp en bok och börja läsa. Om du gillar att läsa har du förmodligen haft problem med att få slut på saker att läsa. Detta kan vara ett problem, särskilt om du märker att du spenderar mer och mer på böcker du vill läsa.

Så hur är det med några gratisböcker? Det finns massor av appar tillgängliga för både iOS och Android som låter dig komma åt böcker utan kostnad alls. Oavsett vilken typ av bok du är på humör för, kommer du sannolikt att hitta precis vad som gäller med dessa gratis bokappar som listas nedan.

Mina böcker

Om du gillar klassisk litteratur eller facklitteratur är Mina böcker en skattkammare av gratis läsningar. Du kan bläddra igenom många genrer som äventyr, fantasy, historia, politik, psykologi och mer. Det är ett bra sätt att få tillgång till några av de mest inflytelserika böckerna som någonsin skrivits, speciellt om du har tänkt läsa några av dessa klassiker. Läsgränssnittet är ganska välgjort och låter dig använda ett bokmärke.

Med Mina böcker kan du ladda ner böcker i appen, samt de ljudböcker som finns. Alla e-böcker är gratis, men om du vill lyssna på ljudböckerna som finns tillgängliga i den här appen måste du prenumerera på appen för 1,99 USD i månaden.

Ladda ner för iOS

Libby

Har du ett lånekort? Om så är fallet kan du registrera dig hos Libby för att få tillgång till massor av gratis böcker och ljudböcker. Allt du behöver göra är att hitta det lokala biblioteket du har ett kort med och verifiera din information. Även om du inte har ett lånekort kan du kanske få tillgång till ett genom den här appen. De tillgängliga böckerna skiljer sig från bibliotek till bibliotek, men det är en fantastisk app för att få tillgång till gratis e-böcker.

Appen fungerar på samma sätt som ett bibliotek, eftersom du lånar böcker under en period som en nedladdning för att läsa den offline och sedan lämnar tillbaka den. Du kan också prova böcker innan du lånar dem om du vill. Du kan också placera på böcker du vill läsa. Sammantaget är detta en fantastisk app om du har ett deltagande bibliotek nära dig.

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

Wattpad

Många författare har kommit igång genom att lägga upp sina berättelser på Wattpad. Oavsett vilken genre du vill läsa finns det massor av böcker tillgängliga. Alla berättelser här är skrivna av användare på sajten, så kvaliteten på dem varierar, men om du gillar att läsa är det definitivt en app att kolla in.

Många av böckerna som har visats på Wattpad har blivit publicerade romaner. Men du kan läsa dem direkt i appen också. Det finns vissa titlar som kan vara låsta bakom Wattpads premiumuppgradering, men detta är inte fallet för majoriteten av berättelserna i appen.

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

Amazon Kindle

Alla smartphones eller surfplattor du äger kan vara en Kindle om du laddar ner Amazon Kindle-appen. Detta är förmodligen det bästa alternativet för att få gratis böcker om du har ett Amazon Prime-konto, eftersom det finns massor av populära titlar tillgängliga gratis för Prime-medlemmar.

Kindle är också en av de ledande apparna för e-boksläsare, med ett fantastiskt användargränssnitt för en smidig läsupplevelse. Dess funktioner är några av de bästa bland alla appar av denna typ. Om du redan har Amazon Prime och försöker hitta ett sätt att läsa några gratis e-böcker, prova definitivt den här appen först.

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

iReader

iReader har en bra samling klassiska böcker, som sträcker sig i genre från fantasy till historia och mer. Det finns också en stor samling fackböcker att läsa om du gillar klassisk filosofi eller politiska böcker.

Användargränssnittet är också lätt att använda. Allt du behöver göra är att ladda ner böckerna du vill läsa, så kommer de upp i ditt bibliotek så att du har tillgång till dem när som helst. När du läser böcker kan du svepa för att läsa sidor.

Ladda ner för iOS

Skrymsle

Nook är Barnes & Nobles tar på sig en e-läsapp. Det finns massor av böcker som du kan köpa i appen och läsa direkt på din telefon eller surfplatta. Men när det gäller gratisböcker finns det ett stort antal tillgängliga. Allt du behöver göra är att scrolla längst ner på huvudsidan för att komma åt avsnittet om gratis e-böcker.

Det här avsnittet av böcker ändras ofta, så du kommer vanligtvis att ha nya saker att läsa när du tittar tillbaka. Det här avsnittet innehåller speciellt mycket fiktion, romantik och fantasy, så om du gillar den typen av läsning är det ett bra ställe att leta efter gratisböcker. Du kan också hitta några gratis serietidningar i det här avsnittet.

Ladda ner för iOS

Ladda ner för Android

Apple Böcker

Ett ställe du kanske vill leta efter gratis e-böcker är en app som du förmodligen redan har laddat ner, vilket är Apples bokapp. Inom den här appen kan du bläddra i bokhandeln för att ladda ner nya e-böcker att läsa. Om du tittar i den här butiken kommer du att se en sektion för specialerbjudanden och gratisböcker. Här kommer du att kunna hitta massor av klassiker såväl som nyare skönlitterära titlar.

Eftersom den här appen kommer förnedladdad på iPhone, kanske du vill kolla in den först för att se vilka gratisböcker som finns tillgängliga. Många av de gratis e-böckerna här är också tillgängliga på de andra apparna som anges ovan, så det kan spara dig en nedladdning från appbutiken om du har en iPhone.

Ladda ner för iOS

Skaffa dessa gratis läsappar för iPhone eller Android

Med alla tillgängliga böcker i de bästa apparna som listas ovan kommer du att ha mycket att läsa under lång tid framöver, utan att det kostar dig ett öre. Oavsett vilken bokgenre du letar efter har dessa appar allt. Så ge dem ett försök och se om du hittar din nästa favoritbok.

Finns det några andra appar du gillar att använda för att läsa gratisböcker? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button