De bästa frilansande och professionella apparna för Windows 10

Som frilansare tillbringade jag det mesta av min tid vid datorn. Även om frilansande erbjuder frihet, har jag förlitat mig mer på min dator för tillväxt, underhållning och interaktion. På det här sättet(Därför) tänkte jag göra den här listan frilansande appar(appar för frilansare ) på Windows 10 . Som frilansare kan du behöva Windows 10-appar som kan spara tid på småjobb, samt sådana som hjälper dig att hålla humöret uppe när du arbetar ensam.

Windows 10-appar för frilansare(frilansare) och proffs

Det här inlägget beskriver några av de bästa apparna som finns tillgängliga för frilansare och proffs för PC med Windows 10 in (Windows 10)Microsoft butik(Microsoft Store).

 1. Programinstallationsprogram
 2. En skiva
 3. Knöl
 4. 8 Musikmoln
 5. Todoist
 6. pengar älskare
 7. Duolingo
 8. Kodförfattare

Listan ser ut så här:

1]App Installer

installatör Microsoft-applikationer(Microsoft App Installer) är utformad för att påskynda och förenkla sidladdningen av applikationer i Windows 10. Du dubbelklickar på applikationspaketet, och utan PowerShell du kan installera dina appar på nolltid. Den kommer att visa utgivaren, namnet, versionen och logotypen med alla funktioner och du kan snabbt navigera till din applikation.

Du har även felmeddelanden och eventuella lösningar. Tillgänglig för alla stationära och PC-datorer med fönster. Ladda ner den härifrån (här) .

2]OneDrive

Windows 10-appar för frilansare och proffs

Likvärdig Google Drive för (Google Drive)Windows men med mycket mer nytta och utrymme för dig. Du kan lagra allt i molnet, från filer, foton och till och med appar. Anslut nu och gör allt var du än är.

Se till att din utbytesmobilitet finns överallt. Få det härifrån.

3]Knöl

Knöl

Det här är för alla video- och ljudälskare som vill ha en samling endast tillägnad dem själva. Ladda ner(Ladda ner) allt material från YouTube i 4K(YouTube 4K) (2160p) QHD (1440p) Full HD (1080p), SD (480p), samt olika filstorlekar.

En mycket praktisk app om du gillar att titta på din spellista om och om igen utan konstant tillgång till internet. Få det härifrån gratis.

4]8 Musikmoln

8 Musikmoln

Mycket användarorienterad Sound Cloud Player , som låter dig utforska musikens värld och upptäcka nya favoriter varje dag. Dela dina favoriter och följ alla dina favoritmusikartister och även indieartister.

Ladda ner gratis härifrån.

5]Todoist

Todoist

Todoist app(Todoist) har en ” Applikationsskapare(Application Creator) of the Year Vinnare av Windows Developer Awards. Liv(Livet) kan bli hektiskt och dessa att-göra-listor och uppgiftshanteringsappar hjälper dig att hålla koll på saker var du än är.

Att glömma saker är inte längre ett problem. Ladda bara ner den här appen och kombinera dina uppgifter för att få aviseringar och du kan avsluta dina listor på kortast tid och även komma före alla dina deadlines. Ladda ner den härifrån (här) .

6]Pengar älskare

pengar älskare

Detta är för de spenders som behöver snabba upp sina utgifter. Spåra dina utgifter dagligen och överdriv aldrig igen. hemmahörande i Windows 10 kan du använda den på alla dina Windows-enheter så länge du har en anständig internetanslutning.

Ladda ner det gratis från Windows Store (Windows Store) här.

7]Duolingo

Duolingo

Även om många kanske ifrågasätter det här alternativet på listan, är det fördelaktigt för frilansare att lära sig nya språk. Detta hjälper dig att upptäcka nya möjligheter. Att lära sig ett nytt språk är inte lätt. Men Duolingo kommer definitivt hjälpa till med det. Välj från ett brett utbud av spanska, franska, tyska, portugisiska, italienska, irländska, holländska(holländska), danska(danska) och engelsk(Engelsk) . Du kan också ha den när du är på språng på din Windows 10-enhet.

Ladda ner den gratis här (här).

8]Kodskrivare

Kodförfattare

Med över 200 filer som stöds kan du använda den här applikationen för att skriva och redigera alla dina koder för dina webbplatser. Byggt från grunden för Windows 10 , kan du använda denna mycket enkla applikation för att skriva alla dina skrivbordsprogram. Enkel åtkomst till kommandon och tangentbordsåtkomst, skapande och redigering från alla tillgängliga källor.

Ladda ner den gratis här (här).

När Windows Store(Windows Store) kommer till verktygsappar, de har överträffat sig själva. Du kan hitta nästan alla typer av appar som kommer att göra din vardag enklare och hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med alla deadlines och uppdateringar. Det är här listan ovan är gjord för att hjälpa dig med dagliga funktioner och hitta appar som hjälper dig. Alla är 100 % gratis att använda och lätta att ladda ner.

Som frilansare tillbringade jag det mesta av min tid vid datorn. Även om frilansande erbjuder frihet, var jag mer beroende av min dator för tillväxt, underhållning och interaktion. Därför tänkte jag sammanställa den här listan över Appar för frilansare på Windows 10. Som frilansare kan du behöva Windows 10-appar som kan spara tid med småjobb såväl som sådana som kan hjälpa dig att hålla dig i rätt humör medan du arbetar ensam.

Windows 10-appar för frilansare och proffs

Det här inlägget beskriver några av de bästa apparna som är tillgängliga för frilansare och proffs för Windows 10 PC på Microsoft Store.

 1. App Installer
 2. OneDrive
 3. knöl
 4. 8 Musikmoln
 5. Todoist
 6. pengar älskare
 7. Duolingo
 8. kodskrivare

Listan är som följer:

1]App Installer

Bästa Windows 10-apparna för frilansare och proffs

Microsoft App Installer är inriktat på att göra din Windows 10 sidoladdning av appar snabbare och enklare. Du dubbelklickar på apppaketet och utan PowerShell kan du installera dina appar på nolltid. Den kommer att visa utgivaren, namnet, versionen och logotypen med alla funktioner, och du kan komma direkt till din app på nolltid.

Du har även felmeddelanden och lösningar när det finns. Tillgänglig för alla Windows-datorer och datorer. Ladda ner den härifrån.

2]OneDrive

Windows 10-appar för frilansare och proffs

Windows-motsvarigheten till Google Drive men med mycket mer användbarhet och utrymme för dig. Du kan lagra allt i molnet, från filer, foton och till och med appar. Anslut nu och gör allt, oavsett var du är.

Styr din mobilitet genom att dela överallt. Få det härifrån.

3]Knöl

knöl

Den här är för alla video- och ljudhamstare där ute som skulle älska en samling som är helt för dem själva. Ladda ner valfritt material från YouTube 4K (2160p) QHD (1440p) Full HD (1080p) SD (480p) och även i olika filstorlekar.

En mycket praktisk app att ha om du älskar att titta på din spellista om och om igen utan att alltid behöva ansluta till internet. Få det härifrån gratis.

4]8 Musikmoln

8 Musikmoln

En mycket användarcentrerad SoundCloud-spelare som låter dig utforska musikens värld och upptäcka nya favoriter varje dag. Dela dina favoriter och följ alla musikartister du älskar och även indieartister också.

Ladda ner gratis härifrån.

5]Todoist

Todoist

Todoist-appen har nominerad “Årets applikationsskapare” – Windows Developer Awards. Livet kan bli hektiskt, och sådana att-göra-listor och appar för uppgiftshantering hjälper dig att hålla koll på saker oavsett var du är.

Att glömma saker är inte längre ett problem längre. Ladda bara ner den här appen och anpassa dina uppgifter för att få aviseringar och låter dig avsluta dina listor på nolltid och vara före alla dina deadlines också. Ladda ner den härifrån.

6]Pengaälskare

pengar älskare

Den här är för de pengar som spenderar pengar som behöver fartbula på sina utgifter. Spåra dina utgifter dagligen och gå aldrig överbord igen. Inbyggt i Windows 10, du kan ha det på alla dina Windows-enheter så länge du har en anständig internetanslutning.

Ladda ner den gratis från Windows Store här.

7]Duolingo

Duolingo

Även om många kanske ifrågasätter det här alternativet på listan, är det bra att lära sig nya språk för frilansare. Det hjälper dig att öppna upp för nya möjligheter. Att lära sig ett nytt språk är inte lätt. Men Duolingo är säkert där för att hjälpa till med det. Välj från ett brett utbud av kurser i spanska, franska, tyska, portugisiska, italienska, irländska, holländska, danska och engelska. Du kan också ha den när du är på språng på din Windows 10-enhet.

Ladda ner den gratis här.

8]Kodskrivare

kodskrivare

Med mer än 200 filer som stöds kan du använda den här appen för att skriva och redigera alla dina koder för dina webbplatser. Byggd från grunden för Windows 10, kan du använda denna mycket enkla app för att skriva för alla dina skrivbordsappar också. Enkel kommandoåtkomst och tangentbordsåtkomst också, skapa och redigera från alla tillgängliga källor.

Ladda ner den gratis här.

När Windows Store kommer till verktygsappar har de överträffat sig själva. Du kan hitta alla de flesta typer av appar för att göra ditt dagliga liv enklare och hjälpa dig att hålla koll på varje deadline och uppdatering. Det är här listan ovan är sammanställd för att hjälpa dina dagliga funktioner och hitta apparna som hjälper dig. Alla är 100 % gratis att använda och enkla att ladda ner också.

Relaterade Artiklar

Back to top button