De bästa Bluetooth Item Trackers 2022

Du har säkert frågat dig själv var du lämnade ett föremål den senaste veckan. Det kan vara dina nycklar, plånbok, telefon eller andra värdefulla enheter. Tja, idag finns det många föremålsspårare som är utformade för att hjälpa dig hitta dina felplacerade föremål i en ring. Vissa erbjuder till och med kartplatser i realtid så att du kan se exakt var dina värdesaker finns direkt på din telefon.

Det finns för närvarande flera Bluetooth-objektsökare på marknaden. Vissa är mindre och mångsidiga, medan andra är byggda för specifika enheter. Oavsett ditt användningsfall har vi utvärderat alla tillgängliga spårare på marknaden, och i det här inlägget kommer vi att visa dig de bästa Bluetooth-spårarna från 2022. Fortsätt läsa för att få veta mer.

Annons – Fortsätt läsa nedan

1. Samsung Galaxy Smart Tag

Nyckelspecifikationer

 • IP53 Vattentålig
 • Utbytbara CR2032-batterier
 • Kompatibel med Samsung smart things app
 • Upp till 10 ringsignaler
 • Super högt

Pris: $28,63

Samsung Galaxy Smart Tag är en Bluetooth-driven spårare speciellt designad för Samsung-enheter. Den är kompatibel med enheter från Andriod 8.0 eller högre med ett RAM-minne på över 2GB. Du måste också ha appen smarta saker för att aktivera den. Taggen kan få din telefon att ringa och vice versa. Den kommer med 10 superhöga ringsignalalternativ att välja mellan. När det går utanför räckhåll kan du använda en karta för att spåra var dina föremål är. Även om denna spårning kanske inte är i realtid.

Förutom att hitta borttappade föremål kan den här spåraren utlösa rutiner för smarta hem från Samsungs smarta saker-app. Den är lite tjock så den kan göra din plånbok skrymmande. Så vi rekommenderar att du fäster den på dina nycklar, väskor och andra större föremål.

2. Apple AirTag

Nyckelspecifikationer

 • Vattentålig
 • Automatisk blixt sätts på
 • Riktade signaler
 • Hitta Apple Community
 • Utbytbart C2032-batteri
 • Endast kompatibel med Apple-enheter

Pris: $26,86

Apple Airtag är superlätt att ställa in. Håll helt enkelt upp taggen mot din iPhone så kommer den att upptäcka den automatiskt. Det är superlitet och kan ibland vara omärkligt vilket gör det perfekt för mindre föremål. Tyvärr finns det inget nyckelhål för att hålla dina nycklar så du måste fästa den på något eller köpa en extra nyckelringshållare. Apple bekräftar att Airtags utbytbara batteri kan hålla i upp till ett år.

Precis som andra objektspårare kan du använda dem för att hitta din telefon och vice versa. Men med Airtag kan du slå på telefonens ficklampa för att lokalisera den i mörkret. När du tappar din Airtag kan du sätta den i förlorat läge från Find My App. När någon kontrollerar det ser de ditt namn och telefonnummer. Du kommer också att få ett meddelande om platsen för ditt föremål så snart detta händer.

Om dina Airtags är långt borta från dig kan du använda den heltäckande krypterade Bluetooth-enheten i Find My Phone-nätverket i närheten för att spåra den. Detta utnyttjar Apple-communityt som är bra för städer där det finns en hög täthet av iPhone-användare. För att slå ner oroligheterna för stalking de har släppt Apple Foreign Airtag-varningarna som meddelar dig när det finns en Airtag som inte är ansluten till din enhet som rör sig med dig. Den här funktionen är tillgänglig på iOS 14.5

3. Samsung Galaxy Smart Tag+ Plus

Nyckelspecifikationer

 • AR Hitta
 • Riktningsspårning
 • Batteri som håller längre
 • Flera sökalternativ
 • Ultrabredband Bluetooth-anslutning

Pris: 39,99 USD

Den är inte helt vattentät men den är resistent mot dropp och stänk. Lättare än Samsungs smarta tag, du kan fästa dessa på dina nycklar och husdjur. Den här taggen kräver också att Smart things-appen fungerar. Du kan Visa karta för att hitta var din tagg är placerad, använda sökmätaren för att visa hur nära du är med en styrkemätare eller bara få den att ringa ut genom att trycka på Ring-knappen.

Även lämplig för smart hemautomation, du kan använda den här taggen för att tända dina lampor eller andra enheter. Samsung gjorde också om denna SmartTag Plus för att hålla längre än sin föregångare. Så du har en batteritid på ett år innan det behöver bytas ut. SmartTag+ måste paras ihop med ultra-wideband (UWB)-aktiverade Galaxy-smartphones med Android 11 eller högre för att fungera fullt ut

4. Chipolo ONE Spot 2021

Nyckelspecifikationer

 • Fungerar med nätverket Hitta min app
 • Kompatibel med både Android och iPhones
 • Vattentålig
 • Ett års batteritid
 • Nyckelring hål

Pris: 28 USD

Chipolo ONE Spot är en lätt Bluetooth-tracker som är resistent mot vattenstänk och dropp. Det vi älskar mest med den här hittaren är att du inte behöver Chipolo-appen på din iPhone. Du kan nu ställa in det direkt från Find My App och utnyttja Apples community för att hitta enheter långt borta precis som Airtags. Den är lite större än Airtag men denna ONE spot kommer med en nyckelring så att du inte behöver ytterligare tillbehör.

Precis som andra föremålsspårare kommer den med ett utbytbart batteri. Nackdelen är att Android-användare inte kan kontakta dig när ditt föremål är i förlorat läge. Dessutom har den inte ultrabredbandsanslutning. Så du kommer inte att kunna använda precisionssökning genom ljud eller riktningssignaler.

5. Kakelklistermärke 2022

Nyckelspecifikationer

 • Upp till 250 fot räckvidd
 • Vattentålig
 • Kompatibel med Android, iOS och Smart Homes
 • 3 år ej utbytbart batteri
 • Smarta varningsmeddelanden

Pris: Från $29,99

För att aktivera, installera Tile-appen så att du kan be din telefon hitta din Tile och vice versa. När du är långt borta och förlorar Bluetooth-räckvidden kan du använda kartan som finns på Tile-appen för att hitta dina föremål. Välj att aktivera anonym hjälp för ett förlorat kakelklistermärke. Så att när du väl har lagt till din kontaktinformation kan alla som skannar QR-koden på ditt klistermärke kontakta dig med platsen. Denna bricka är kompatibel med Google Home, Alexa och Siri vilket innebär att du kan aktivera den med din röstassistent.

Designmässigt är Tile Sticker 2022 vattentät och den kommer med ett icke utbytbart batteri som kan hålla i cirka tre år. Få smarta aviseringar som varnar dig när du lämnar ett objekt bakom dig när du prenumererar på en premiumprenumeration. Dessutom erbjuder Tile återbetalningar om du fortfarande inte kan hitta ditt belagda föremål.

6. Tile Mate 2022

Nyckelspecifikationer

 • Upp till 250 fot Bluetooth-räckvidd
 • Kompatibel med Android och iOS
 • Vattentålig
 • Upp till 3 års batteritid

Pris: $24,99

En av de absoluta fördelarna med att välja Tile Mate är att du kan få ut det mesta av din Tile utan att betala för ett månatligt abonnemang. Även om du fortfarande måste ha premiumplanen för att få tillgång till smarta aviseringar.

Liksom Tile Sticker kommer kompisen med ett oersättligt batteri som kan hålla i cirka tre år. Denna tile är kompatibel med Android, iOS och smarta hem som Alexa, Google Home och Siri. Den erbjuder också en IP67 vattentäthet vilket är en enorm förbättring från den tidigare plattan. Designen är fortfarande densamma med en knapp som kan varna din telefon när du behöver hitta den.

7. Cube Key Finder Smart Tracker

Nyckelspecifikationer

 • Utbytbart batteri
 • Kameraslutarfunktion
 • Separationslarm
 • Crowd Hitta

Pris: 24,95 USD

Precis som Apple Airtag kan du använda Crowd Find-communityt för att hitta din förlorade kubsökare. När du tar bilder kan du helt enkelt trycka på den här smarta spåraren för att fungera som en avtryckarknapp för dig. För varningar kan du antingen välja att bli aviserad med en smart ring, vibration eller identifiera den senast setta platsen på kartan med Cube-appen. Slutligen, få smarta aviseringar när du lämnar en kub bakom dig. Till skillnad från Tile behöver du inte prenumerera på en premiumplan.

Förutom ditt användningsfall har din telefontyp också en roll att spela i de objektspårare du så småningom väljer. Till exempel kan en iOS-användare tycka att Airtag är mycket användbart medan en Samsung-användare kanske bara väljer en Smart Tag. För användare som föredrar att byta mellan både iOS och Android, en Tile eller Chipolo ONE Spot. Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att fatta ett mer välgrundat beslut när du köper objektspårare. Dela detta inlägg med dina vänner och familj som kan behöva detta.

varning: Vi kan få provision för några av de produkter vi rekommenderar här, men detta påverkar inte vår redaktionella policy.

Relaterade Artiklar

Back to top button