De bästa Apple Watch ansikten för hälsa och fitness

äpple klocka är en av de mest avancerade bärbara teknologierna på marknaden. Den kan spåra allt från din puls till antalet kalorier du förbränner under ett visst träningspass. Om du vill komma i form och tappa de där extra kilona, ​​hitta rätt urtavla Apple Watch är kritisk.(Äpple klocka)

Du kan anpassa urtavlan äpple klocka enligt dina preferenser. Även om inte alla urtavlor kan anpassas, kan du ofta ändra tillägg (på skärmen “widgets” äpple klocka ) enligt dina behov. Du kan visa en mängd olika information, från puls till aktivitetsringar. Nedan är de bästa urtavlarna för hälsa och fitness.

De bästa Apple Watch ansikten för hälsa och fitness(De bästa Apple Watch ansikten för hälsa och fitness)

Flera inbyggda och tredjeparts Apple Watch-tavlor för hälsa och träning.

Modulär duo(Modular Duo)

modul- duo(Modular Duo) är en av de nya rattar(Klocka) ingår i Titta på OS 7 . Den tillåter upp till tre förlängningar och flera färgalternativ för maximal kontrast – perfekt för visning när du är på språng.

räkna(räkna upp)

räkna upp är en urtavla designad för löpare. Den har en lättillgänglig stoppursfunktion inbyggd i själva ansiktet. Den har också fyra olika svårigheter som du kan anpassa som du vill. Du kan också ändra färgen på mittringen för att göra den mer synlig även i starkt solljus.

infografik(Infograf)

När det kommer till anpassning, Infograf ett av de bästa ansiktena. Den kan stödja upp till åtta olika inställningar, fyra i varje hörn och fyra i mitten. Du kan lägga till genvägar till appar som används ofta eller visa relevant information som steg eller puls.

Modulär kompakt(Modular Compact)

modul- Kompakt är informativt klockansikte(Titta) med sex expansionspunkter. Du kan ändra de tre nedersta komplikationerna till snabba kontaktpunkter. Den kan enkelt visa puls, aktivitetsringar på ett förenklat sätt och till och med pendlingsresedata eller kartor för din löpning.

Digital aktivitet(Aktivitet Digital)

Aktivitet Digital är en av standardtavlor som du kan välja mellan direkt ur lådan. Den är anpassningsbar, men den är inställd som standard för att vara perfekt för träningspass. Den visar tiden, förbrända kalorier, antalet trappor som gått och antalet minuter du har varit aktiv. Om du behöver en enkel och begriplig(Titta) träningsurtavla, detta är ett av de bästa alternativen.

Gimogolic(gymaholic)

Gymaholic är ett bra alternativ för urtavlor (gymaholic)äpple klocka träningsinriktad. Den visar rätt form av olika träningspass, så att du kan följa rörelsen och lära dig hur du utför träningen utan fel.

Den visar också reps, set och puls. Om du letar efter en fantastisk urtavla för tyngdlyftning och styrketräning, Gymaholic (Titta) är ett utmärkt val.

Vattenvårdare

En av de viktigaste delarna av varje träningsprogram är vattenintag. Tillräcklig hydrering innebär att du inte kommer att få kramper mitt under träningen, och det hjälper dig att återhämta dig från dina mest intensiva träningspass.

Vattenvårdare gör det enkelt att spåra vätskeintag och skickar regelbundna påminnelser om att dricka hela dagen. Den visar också en logg över när du drack, samt vilken dryck du drack.

Var du hittar Apple Watch-tavlor(Var du hittar Apple Watch Faces)

Det finns två huvudsakliga sätt att hitta Apple Watch ansikten(Apple Watch) : via ansiktsgalleri i applikationen äpple klocka eller via tredjepartsappar App Store . Ett av de bästa alternativen är en app som heter Facer.

Galleri(Ansiktsgalleri) alla ansikten visas som standard Apple Watch ansikten(Apple Watch) tillgänglig för dig för närvarande. Detta inkluderar populära alternativ som t.ex Kalejdoskop , Kronograf , Siffror och Siri . Dessa ansikten är tillgängliga för alla som har äpple klocka utan att behöva ladda ner en extern tredjepartsapp.

facer innehåller dussintals anpassade urtavlor äpple klocka . Du kan bläddra igenom de tillgängliga alternativen i facer och lägg sedan till någon av dem i din Galleri(Galleri) Ansikten genom att trycka på ett alternativ och sedan välja “Lägg till i mina ansikten.”(Lägg till i My Faces.)

Så här anpassar du din Apple Watch-tavla(Hur man anpassar en Apple Watch Face)

Du kan anpassa urtavlor äpple klocka , ersätta en förlängning med en annan, åtminstone på de urtavlor som tillåter det. Du gör det genom urtavlan äpple klocka inte via iPhone.

  1. På huvudskärmen äpple klocka klick(Titta) och håll urtavlan tills ” Förändra(Redigera) » . Välj Förändra.(Redigera.)
  2. Hårt slag(Svep) åt vänster mellan olika alternativ. Vissa urtavlor låter dig anpassa visningstiden från minuter till minuter och sekunder, medan andra låter dig anpassa färgen. Genom att scrolla till slutet kan du ändra komplikationerna.
  3. Alla tillgängliga komplikationer kommer att markeras. Tryck på en(Knacka på en) från tillägg och vrid digital krona(Digital Crown) för att visa alternativ, tryck sedan på ett alternativ för att välja det.
  4. Klick (Tryck)digital krona(Digital Crown) för att spara dina ändringar.

Med Apple Watch-anpassningsfunktionerna kan du förvandla nästan vilket ansikte som helst till din drömanpassning. Även ett ansikte som kanske inte är det mest idealiska för att träna (mest idealiskt för att träna) kan göras på det sättet genom att helt enkelt byta ut några komplikationer.

Apple Watch är en av de mest avancerade bärbara teknologierna på marknaden. Den kan spåra allt från din puls till antalet kalorier du förbränner under ett specifikt träningspass. Om du siktar på att komma i form och tappa kilon är det viktigt att hitta rätt Apple Watch-tavla.

Du kan anpassa din Apple Watch-tavla så att den passar dina preferenser. Även om inte alla urtavlor är anpassningsbara, kan du ofta ändra komplikationerna (“widgets” på skärmen på Apple Watch) för att möta dina behov. Du kan välja att visa olika delar av information, från din puls till dina aktivitetsringar. Följande är de bästa urtavlarna för hälsa och fitness.

De bästa Apple Watch ansikten för hälsa och fitness

Flera inbyggda och tredjeparts Apple Watch-tavlor för hälso- och träningsalternativ.

Modulär Duo

Modular Duo är en av de nya urtavlor som ingår i WatchOS 7. Den tillåter upp till tre komplikationer och flera färgalternativ för maximal kontrast – perfekt för att titta på när du är på språng.

räkna upp

Count Up är en urtavla designad för löpare. Den har en lättillgänglig stoppursfunktion inbyggd i själva ansiktet. Den har också fyra olika komplikationer som du kan anpassa efter behag. Du kan också ändra färgen på den centrala ringen för att göra den lättare att se, även i starkt solljus.

Infograf

När det kommer till anpassning är Infograph ett av de bästa möjliga ansiktena. Den kan stödja upp till åtta olika anpassningar, med fyra i varje hörn och fyra i mitten. Du kan lägga in genvägar till vanliga appar eller visa informationen du letar efter, som ditt antal steg eller din puls.

Modulär kompakt

Modular Compact är en informationsfokuserad urtavla med sex komplikationsfläckar. Du kan ändra de tre nedre komplikationerna till snabbkontaktfläckar. Den kan enkelt visa puls, aktivitetsringar i en förenklad form och till och med pendlings- eller kartdata för din löpning.

Aktivitet Digital

Activity Digital är en av de standardtavlor som du kan välja direkt från lådan. Den är anpassningsbar, men den är inställd som standard för att vara mycket lämpad för träning. Den visar tiden, dina förbrända kalorier, trappor som gått och antalet minuter du har varit aktiv. Om du vill ha en enkel, okomplicerad urtavla för att träna, är detta en av de bästa.

Gymaholic

Gymaholic är ett spännande alternativ för träningsfokuserade Apple Watch-ansikten. Den visar rätt form av olika träningspass, så att du kan följa rörelsen och lära dig hur du går vidare genom ett träningspass utan att göra misstag.

Den visar också antalet reps, set och din puls. Om du letar efter en fantastisk urtavla för tyngdlyftning och styrkeuppbyggnad är Gymaholic ett utmärkt val.

Vattenvårdare

En av de mest kritiska delarna av varje träningsprogram är ditt vattenintag. Att förbli tillräckligt hydrerad innebär att du inte krampar mitt under ett träningspass, och det hjälper dig att återhämta dig från de mest intensiva träningarna.

WaterMinder gör det enkelt att spåra ditt vätskeintag och skickar regelbundna påminnelser om att dricka hela dagen. Den visar också en logg över när du har tagit en drink, samt vilken typ av drink du har druckit.

Var man hittar Apple Watch Faces

Det finns två huvudsakliga sätt att hitta Apple Watch-ansikten: genom Ansiktsgalleriet i Apple Watch-appen eller genom appar från tredje part i App Store. Ett av de bästa alternativen är en app som heter Facer.

Ansiktsgalleriet visar alla Apple Watch-ansikten som för närvarande är tillgängliga för dig som standard. Detta inkluderar populära alternativ som Kalejdoskop, Chronograph, Numerals och Siri. Dessa ansikten är tillgängliga för alla med en Apple Watch utan att behöva ladda ner en extern app från tredje part.

Facer innehåller dussintals skräddarsydda Apple Watch-tavlor. Du kan bläddra igenom de tillgängliga alternativen i Facer och sedan välja att lägga till något av dessa i ditt eget ansiktsgalleri genom att trycka på alternativet och sedan välja Lägg till i My Faces.

Hur man anpassar en Apple Watch Face

Du kan anpassa Apple Watch-ytorna genom att byta ut en komplikation mot en annan, åtminstone i de ansikten som tillåter det. Du gör detta via Apple Watch-tavlan, inte din iPhone.

  1. Från startskärmen på Apple Watch, tryck länge på urtavlan tills Redigera visas. Välj Redigera.
  2. Svep åt vänster mellan olika alternativ. Vissa ansikten låter dig anpassa visningstiden mellan minuter till minuter och sekunder, medan andra gör att du kan anpassa färgen. Genom att svepa till slutet kan du ändra komplikationer.
  3. Alla tillgängliga komplikationer kommer att markeras. Tryck på en av komplikationerna och vrid Digital Crown för att bläddra igenom dina alternativ, tryck sedan på alternativet för att välja det.
  4. Tryck på Digital Crown för att spara ändringarna.

Tack vare Apple Watchs anpassningsfunktioner kan du förvandla nästan vilket ansikte som helst till ditt drömupplägg. Även ett ansikte som kanske inte är det mest idealiska för att träna kan göras så bara genom att byta ut några komplikationer.

Relaterade Artiklar

Back to top button