De 8 bästa gratisspelen på Oculus Quest 2

Oculus Quest 2 är ett av de mest populära virtual reality-headseten idag tack vare dess överkomliga pris och helt trådlösa spårning inifrån och ut. Endast $300 Oculus Quest 2 gör all bearbetning på enheten. Detta innebär att spelare inte behöver en dyr speldator för att uppleva virtuell verklighet.

Även om 300 $ är billigare än vissa andra enheter på marknaden, är det fortfarande mycket pengar. Den goda nyheten är att Oculus Store(Oculus Store) och Ånga det finns många gratisspel. Detta är ett av de bästa gratisspelen för Oculus Quest 2 .

åtta Det bästa(Bäst) Gratis spel(Spel) på Oculus Quest 2

Letar du efter en otrolig VR-upplevelse som inte spränger banken? Kolla in några av dessa VR-spel.

Toalett(Rec Room) (Rec Room)

Rec rum är ett av de typiska multiplayer-spelen i Oculus butik(Oculus Store). Det är ett bra sätt att träffa andra spelare och engagera sig i spel som sträcker sig från paintball till basket. Du skapar din avatar och spelar med och mot andra i socialt konkurrenskraftiga spel.

Många spel i Rec rum skapas av användare, så du kommer aldrig få slut på ärenden. Du kan även spela med användare på andra VR-headset som t.ex HTC Vive och Ventilindex .

Echo VR(Echo VR)(Echo VR)

Föreställ dig att spela frisbee med hög insats utan tyngdkraft, förutom att du rör dig genom att kasta dig från hinder och använda handpropeller för att mikrokorrigera din rörelse. Echo VR är ett konkurrenskraftigt frisbeespel där ditt mål är att kasta en frisbee i målet och hindra din motståndare från att göra mål.

Echo VR utnyttjar den virtuella verklighetsupplevelsen till fullo, och fördjupar dig i en miljö där allt är annorlunda från rörelse till bilder. Det är gratis att spela, men du kan spendera riktiga pengar för att låsa upp Battle Pass och tjäna kosmetiska föremål.

Gorilla Tag(Gorilla Tag)(Gorilla Tag)

Göra Oculus(Oculus Store) är fylld med mer än bara officiella spel. Genom AppLab du kan ladda ner användarskapade videospel gratis. Gorilla Tag är ett av dessa spel. Det är precis vad det låter som: ett taggspel, förutom att du spelar som en gorilla och flyttar runt på kartan med händer och armar.

Gorilla Tag bra för träning; efter ett par omgångar kommer du att känna en brännande känsla ännu starkare än från ett spel som Slå Saber . Du kan spela tag med tre spelare, eller delta i infektionsläge med fyra eller fler. Att vara den sista oinfekterade gorillan och resten av spelet jagar dig ger en spänd upplevelse.

Elixir(Elixir)(Elixir)

Elixir(Elixir) är ett kort men roligt spel som utspelar sig i en fantasivärld där du hjälper en trollkvinna att utföra dagliga uppgifter i hennes torn. Även om det är ett roligt spel, är det mer en handspårningsdemo. Du behöver ingen handkontroll för att spela det här spelet. Oculus – bara spela med händerna och njut av spelet.

Gameplay(Spelspel) består av att använda magiska föremål runt tornet för att utföra olika uppgifter. Du kan till exempel röra vid en dryck och förvandla dina armar till bläckfiskben. Handspårningen är så exakt att du till och med kan sätta din signatur på formulär.

VRChat

VRChat allmänt anses vara en av de bästa VR-upplevelserna, men det här är en social VR-upplevelse, inte ett spel. Det är en virtuell chatt där du kan umgås med andra människor, prata, titta på film etc. Det är också en av de konstigaste platserna på internet.

Inuti VRChat(VRChat) det finns spel, men de är minispel designade för kommunikation. Som i Rec rum , det mesta av innehållet är användargenererat, så du kan hitta allt från skräckspel till pussel. Du kan till och med sitta på rymdstationen och ha en konversation. VRChat – plattformsoberoende spel. Oculus-användare har en mer begränsad upplevelse om du inte ansluter till en dator via Air Link eller kabel och kommer inte att spela PC VR-versionen.

PokerStars VR(PokerStars VR)(PokerStars VR)

Om du gillar poker (eller kortspel i allmänhet), kolla in PokerStars VR . Även om spelaravatarerna ser lite fåniga ut har de en realistisk miljö och en riktig pokerupplevelse. Du kan använda den för att träffa andra spelare eller bara chatta med dina vänner.

Detta är ett av de mest populära spelen för Oculus Quest 2. Vissa spelare sänder till och med pokerturneringar som t.ex poker World Series, och spela sina egna spel samtidigt som de tittar på proffsen på jobbet.

Första kontakten(Första kontakt) (Första kontakt)

Första kontakten är ett av de första nya spelen som en ny användare måste ladda ner. Det introducerar spelaren till kontrollerna Meta Quest 2 och visar hur du gör allt från att springa till att använda pekkontroller och mer.

Första kontakten(Första kontakten) är starkt inspirerad av 80-talet, vilket betyder att det är en explosion av nostalgi för äldre spelare och en vandring till tidigare tider för nya spelare.

Episk berg-och dalbana(Epic Roller Coasters)(Epic Roller Coasters)

Episka berg-och dalbanor låter dig åka berg-och-dalbana utan att lämna ditt hem. Det är ett bra sätt att uppleva nöjesparker utan kostnad (eller pirrande skräck som kommer från att vara på en riktig berg-och dalbana). Episka berg-och dalbanor är gratis att ladda ner, men det finns köp i appen om du vill låsa upp ännu fler åk.

Var hittar du fler gratis Oculus Quest-spel(Var du hittar fler gratis Oculus Quest-spel)

Göra Oculus(Oculus Store) är bara en av platserna att hitta gratis upplevelser. Det finns många gratisspel AppLab i olika utvecklingsstadier. Gratis VR-spel är lätta att hitta, men kvaliteten på vissa av dem kan vara lite slumpmässig. Men om du letar efter virtuellt fiske eller ett alternativ till dyra spel som Space Pirate Trainer , AppLab – det är vad du behöver.

Spel kan laddas ner från AppLab direkt till din Quest från butiken, men om du hittar ett spel för en annan plattform, som t.ex Oculus Rift du vill använda i Sökande du kan ladda ner den via en applikation som t.ex sidouppdrag . Tyvärr är de flesta av spelen tillgängliga för användare PlayStation VR endast tillgänglig på PSVR så du kommer inte att kunna spela igenom dem Uppdrag 2 .

Oculus Quest 2 är ett av de mest populära virtual reality-headseten idag, tack vare dess överkomliga pris och helt trådlösa spårning inifrån och ut. För bara $300 hanterar Oculus Quest 2 all bearbetning på enheten. Detta innebär att spelare inte behöver en dyr speldator för att uppleva virtuell verklighet.

Även om 300 $ är billigare än vissa andra enheter på marknaden, är det fortfarande mycket pengar. Den goda nyheten är att det finns många gratisspel på Oculus Store och Steam. Det här är några av de bästa gratisspelen på Oculus Quest 2.

De 8 bästa gratisspelen på Oculus Quest 2

Letar du efter en otrolig VR-upplevelse som inte spränger banken? Kolla in några av dessa VR-spel.

Rec rum

Rec Room är ett av de typiska multiplayer-spelen i Oculus Store. Det är ett bra sätt att träffa andra spelare och delta i olika spel, från paintball till basket. Du skapar din avatar och spelar med och mot andra i socialt konkurrenskraftiga spel.

Många av spelen på Rec Room är användarskapade, så du får aldrig slut på saker att göra. Du kan också spela med användare på andra VR-headset som HTC Vive och Valve Index.

Echo VR

Föreställ dig att spela frisbee med hög insats utan tyngdkraft, förutom att sättet du rör dig på är genom att kasta dig från hinder och använda handmonterade thrusters för att göra mikrojusteringar av din rörelse. Echo VR är – ett konkurrenskraftigt frisbeespel där ditt mål är att kasta frisbeen genom målet och blockera motståndaren från att göra mål.

Echo VR drar full nytta av den virtuella verklighetsupplevelsen genom att fördjupa dig i en miljö där allt är annorlunda, från rörelsen till det visuella. Det är gratis att spela, men du kan spendera riktiga pengar för att låsa upp stridspasset och tjäna kosmetiska föremål.

Gorilla Tag

Oculus Store är inte bara fylld av officiella spel. Genom App Lab kan du ladda ner gratis, användarskapade videospel. Gorilla Tag är ett av dessa spel. Det är precis vad det låter som: en omgång tag, förutom att du spelar som en gorilla och driver dig runt på kartan med händer och armar.

Gorilla Tag ger ett utmärkt träningspass; efter ett par omgångar kommer du att känna bränningen ännu mer än från ett spel som Beat Sabre. Du kan spela tag med upp till tre spelare eller delta i ett infektionsspelläge med fyra eller fler. När du är den sista oinfekterade gorillan och resten av spelet jagar dig, blir det en intensiv upplevelse.

Elixir

Elixir är en kort men rolig lek genom en fantasivärld där du hjälper en trollkvinna med dagliga uppgifter i hennes torn. Även om det är ett roligt spel, är det mer en handspårningsdemo. Du behöver ingen Oculus-kontroll för det här spelet – bara spela med händerna och njut av upplevelsen.

Spelet består av att använda magiska föremål runt tornet för att utföra olika uppgifter. Till exempel kan du röra vid en dryck och förvandla dina händer till bläckfiskben. Handspårningen är så exakt att du till och med kan skriva ditt namn på formulär.

VRChat

VRChat anses allmänt vara en av de bästa VR-upplevelserna, men det är en social VR-upplevelse – inte ett spel. Det är ett virtuellt chattrum där du kan umgås med andra och prata, titta på film osv. Det är också en av de konstigaste platserna på internet.

VRChat har spel inuti, men de är minispel designade för en social upplevelse. Liksom Rec Room är mycket av innehållet användarskapat, så du kan hitta allt från skräckspel till pusselspel. Du kan till och med sitta i en rymdstation och föra en konversation. VRChat är ett plattformsoberoende spel. Oculus-användare har en mer begränsad upplevelse om du inte ansluter till din dator via Air Link eller med en kabel och spelar PC VR-versionen.

PokerStars VR

Om du gillar poker (eller kortspel i allmänhet), kolla in PokerStars VR. Även om spelaravatarer är lite fåniga, har den realistiska miljöer och genuina pokerupplevelser. Du kan använda den för att träffa andra spelare eller bara umgås med vänner.

Det är ett av de mest populära Oculus Quest 2-spelen. Vissa spelare streamar till och med livepokerevenemang som Poker World Series och spelar sina egna spel medan de ser proffsen på jobbet.

Första kontakten

First Contact är ett av de första nya spelen en ny användare bör ladda ner. Den introducerar spelaren för Meta Quest 2-kontrollerna och guidar dig genom hur du gör allt från att springa, använda pekkontrollerna och mer.

First Contact är till stor del inspirerad av 80-talet, vilket betyder att det är en bråk av nostalgi för äldre spelare och en vandring genom en tidigare tid för nyare spelare.

Episka berg-och dalbanor

Epic Roller Coasters sätter dig i sätet för berg-och dalbanor utan att behöva lämna ditt hem. Det är ett bra sätt att uppleva nöjesparker utan kostnaden (eller den pirrande skräcken som kommer från att vara på en verklig dalbana.) Epic Roller Coasters är gratis att ladda ner, men det finns köp i appen om du vill låsa upp ännu fler turer.

Var hittar du fler gratis Oculus Quest-spel

Oculus Store är bara ett ställe att hitta gratisupplevelser. Det finns massor av gratis App Lab-spel i olika utvecklingsstadier. Gratis VR-spel är lätta att få tag på, men kvaliteten kan vara lite hit-or-miss på vissa. Ändå, om du letar efter ett VR-fiskespel eller alternativ till dyra spel som Space Pirate Trainer, är App Lab platsen att leta efter.

Spel kan laddas från App Lab direkt till din Quest från butiken, men om du hittar ett spel för en annan plattform som Oculus Rift som du vill använda på Quest, kanske du kan ladda det genom en applikation som Sidequest. Tyvärr är de flesta av spelen som är tillgängliga för PlayStation VR-användare endast på PSVR, så du kommer inte att kunna spela dem genom Quest 2.

Relaterade Artiklar

Back to top button