De 6 bästa Xbox Game Pass-spelen för PC

Xbox Spel Pass är det bästa spelprenumerationen idag och förmodligen ända sedan de första konsolerna dök upp konsumentmarknaden(konsumentmarknad). På Xbox Spel Pass till och med har PC-version,(PC-tillval) som kan köpas separat eller som en del av Xbox Games Pass Ultimate .

Med så många Xbox PC Game Pass(Xbox PC Game Pass) att välja mellan, det kan vara svårt att begränsa vilket spel man ska börja med. Du kan lida av beslutsförlamning, men(beslutsförlamning—men) vilket stort problem! Vi har samlat de bästa alternativen från Spel Pass-bibliotek(Games Pass-bibliotek) för PC-spelare.

Inget spel definierar det så spel(Xbox-spel) Xbox-upplevelse som Halo . Om du aldrig spelat spel under sina glansdagar är du skyldig dig själv att spela vad som utan tvekan är en av de bästa handlingarna som har att erbjuda. förstapersonskjutare.(personskjutare)

Om du spelade spelen när de släpptes första gången, Master Chief samling(Master Chief Collection) är din chans att spela igen på fullbefolkade multiplayer-servrar. Alla Halo-spel tillgängliga(Varje Halo-spel) – till och med .

Även om du inte är ett fan av first person shooters, halo serien(Halo-serien) är en tillgänglig franchise som har satt en enorm prägel på spelens historia. FRÅN mus siktar(musen siktar) Spelet blir mer intensivt. Förbättrad grafik gör ett redan attraktivt spel vackrare än någonsin.

Genre metroidvania(Metroidvania-genren) växte med stormsteg. Några av de bästa spelen i denna genre är oberoende titlar som t.ex Hollow Knight . Detta spel är en blandning av hardcore plattformsspel, fantastisk grafik och otrolig svårighetsgrad som kommer att utmana även den mest erfarna spelare.

Se till att(Se till att) du anslutit styrenheten till datorn innan du startar den. Försöker avsluta Hollow Knight genom att använda möss och tangentbord(mus och tangentbord) skulle bara vara en övning i masochism.

Hollow Knight presenterar en stor, vackert återgiven värld att utforska och erövra. Det kommer att ta lång tid, men när du väl gör det är du förväntad nedladdningsbart innehåll(DLC) och ” Nytt Game+-läge vilket kommer att ge dig ännu mer svårigheter.

De Yttre världar är vad det skulle vara Ramla ut 76, men med inslag av science fiction. De Yttre världar tagit fram Obsidian har samma kontrollschema och känsla(kontrollschema och känsla) som spel Ramla ut som du känner och älskar, men med en steampunk/retro-futuristisk inramning.

Känslan av att spela utstrålar starkt eldfluga vibrationer(Eldflugevibbar) . Du har kontroll skeppa och hoppa(skepp och hoppa) mellan flera planeter, slutför uppdrag och stig upp i nivå när du går framåt. Karaktärerna ombord på ditt skepp känns verkliga och valen verkar tungt vägande.

Om du är trött på Fallout-liknande spel som är tillgängliga för dig, prova The Outer Worlds Xbox PC Game Pass(Outer Worlds Xbox PC Game Pass-spel) . Detta är det bästa spelet som släpptes 2019 och värt att spela.

Om du aldrig har hört talas om Frostpunk och inte har spelat det, här är vad du behöver veta: det är svårt. Det är dystert. Det är beroendeframkallande. Spelet är en korsning mellan överlevnadssimulator och Sim City(simulator och Sim City). Du kontrollerar en grupp nybyggare som kämpar för att överleva i en ny istid(istid) .

Spelare måste hantera värme, hunger, lycka och många fler av sina nybyggare. Frostpunk ger spelare svåra val, av vilka några kommer att resultera i nybyggares död oavsett vad du väljer. Frågan du måste ställa dig är vad resultatet är värt livet för dessa nybyggare.

Värld Frostpunk är mörkt(Frostpunk) och kallt, liksom många av de beslut du måste fatta. Det är inte ett lättsamt spel, men du kommer att återkomma till det hela tiden. och(om och om igen.

Döda Spira är ett roguelike-spel som kommer att hålla dig klistrad vid din skärm i timmar. Enkel spelmekanik(spelmekaniker) att skjuta tornet så långt du kan och börja från början när du faller är mer beroendeframkallande än du förväntar dig.

Syftet med detta spel Xbox PC Game Pass(Game Pass-spel) – vinna Spira(Spire), en fästning som består av flera nivåer och fylld med många fruktansvärda faror. Du börjar liksom Slagskepp(Ironclad), den första av fyra potentiella karaktärer. Varje karaktär kan gå upp fem gånger i nivå, och varje ny nivå kommer med nya kort som hjälper dig på dina äventyr.

Det enda framsteg som sparas mellan lanseringarna är kartorna du låser upp. Du låser också upp reliker, föremål som ger dig permanenta förmågor medan du springer. Det finns flera spellägen och ett “utmaningsläge”. “,(“läge) som ger dig unika förutsättningar, inklusive potentiella förbannelser.

Om du är ett realtidsstrategifan, Ålder of Wonders: Planetfall är ett fantastiskt spel. Det är turbaserat strategispel(strategispel) 4X utvecklat av Triumph Studios som innehåller sex olika fraktioner som tävlar om kontroll och seger(kontroll och seger).

Du tar kontroll över en av dessa fraktioner som befälhavare och strid(befälhavare och ansikte) med andra fraktioner på ytan av en procedurplanet. Spelet utspelar sig på ett hex-format rutnät, där planeten är uppdelad i olika “sektorer”, som var och en tillhandahåller två separata resurser.

Spelet är omgivet av en lös handling, men den sanna attraktionen ligger i strategiska åtgärder(strategiåtgärd) i realtid. Spelet kan spelas på Xbox one-konsol(Xbox One-konsol) , men spelas bäst på PC, där musen ger bättre kontroll över enheter.

Med ålder(Age) of Wonders: Planetfall ansluten cool inlärningskurva(inlärningskurva), men när du väl får kläm på det är spelet väldigt roligt.

Vilket är ditt favoritspel i Xbox PC Game Pass-biblioteket? Låt oss veta i kommentarerna nedan.(Vilket är ditt favoritspel i Xbox PC Game Pass-biblioteket? Låt oss veta i kommentarerna nedan.)

Xbox Games Pass är det enskilt bästa värdet inom spel idag, och kanske när som helst sedan de första konsolerna någonsin prydde konsumentmarknaden. Xbox Games Pass har till och med ett PC-alternativ som kan köpas separat eller som en del av Xbox Games Pass Ultimate.

Med så många Xbox PC Game Pass-spel att välja mellan kan det vara svårt att begränsa vilket spel man ska börja med. Du kanske lider av beslutsförlamning – men vilket stort problem att ha! Vi har samlat de bästa alternativen från Games Pass-biblioteket för PC-spelare.

Ingen titel definierar Xbox-spelupplevelsen riktigt som Halo. Om du aldrig upplevt spelen på sin glansdag är du skyldig dig själv att spela igenom vad som förmodligen är en av de bästa handlingarna som en förstapersonsskjutare har att erbjuda.

Om du fick spela spelen redan när de lanserades, är Master Chief Collection din chans att spela på fullsatta flerspelarservrar igen. Alla Halo-spel är tillgängliga – även Reach.

Även om du inte är ett fan av förstapersonsskjutare, är Halo-serien en lättillgänglig franchise som lämnat en enorm prägel på spelhistorien. Med mussiktning är spelet tightare. Den förbättrade grafiken gör ett redan attraktivt spel vackrare än det någonsin har varit.

Metroidvania-genren har vuxit med stormsteg. Några av de bästa spelen i genren är indieutvecklade titlar, precis som Hollow Knight. Det här spelet är en blandning av tight plattformsspel, underbar grafik och bestraffningssvårigheter som kommer att utmana även den mest erfarna spelare.

Se till att du ansluter en kontroller till din PC innan du ger den här ett snurr. Att försöka avsluta Hollow Knight med mus och tangentbord skulle helt enkelt vara en övning i masochism.

Hollow Knight presenterar en stor, vackert återgiven värld att utforska och erövra. Det kommer att ta mycket tid att slutföra, men när du väl gör det finns det DLC och ett New Game+-läge som ger en ännu större utmaning.

The Outer Worlds är vad Fallout 76 borde ha varit, men med en sci-fi twist. Utvecklad av Obsidian, The Outer Worlds har samma kontrollschema och känsla som de Fallout-spel du känner och älskar, men i en steampunk/retro-futuristisk miljö.

Spelets känsla ger starka Firefly-vibbar. Du är kapten för ett skepp och hoppar mellan flera planeter, slutför uppdrag och går upp i nivå när du går. Karaktärerna ombord på ditt skepp känns verkliga och valen känns som att de har vikt.

Om du har känt dig utbränd på de Fallout-liknande spelen som är tillgängliga för dig, ge The Outer Worlds Xbox PC Game Pass-spel en chans. Det är lätt den bästa titeln som släpptes 2019 och är väl värd en genomspelning.

Om du aldrig har hört talas om eller spelat Frostpunk förut, här är vad du behöver veta: det är tufft. Det är blekmedel. Det är beroendeframkallande. Spelet är något av en korsning mellan en överlevnadssimulator och Sim City. Du hanterar en grupp nybyggare som kämpar för att överleva i en ny istid.

Spelare måste hantera sina nybyggares värme, hunger, lycka och mer. Frostpunk ger spelare svåra val, en del som kommer att resultera i nybyggares död oavsett vad du väljer. Frågan du måste ställa dig är vilket resultat som är värt dessa nybyggares liv.

Frostpunkens värld är mörk och kall, liksom många av de val du måste göra. Det är inte ett lättsamt spel, men det kommer att få dig att komma tillbaka gång på gång.

Slay the Spire är en däckbyggande roguelike som håller dig klistrad vid skärmen i timmar i taget. Den enkla spelmekaniken att trycka igenom tornet så långt du kan och börja från början när du faller är mer beroendeframkallande än du förväntar dig.

Målet med detta Xbox PC Game Pass-spel är att besegra Spire, en fästning som består av flera nivåer och är fullspäckad med en mängd fruktansvärda faror. Du börjar som The Ironclad, den första av fyra potentiella karaktärer. Varje karaktär kan gå upp fem gånger i nivå, och varje nivå upp kommer med nya kort som hjälper dig i ditt uppdrag.

Det enda framsteg som förs över mellan körningarna är korten du låser upp. Du låser också upp reliker, föremål som ger dig permanenta förmågor på dina löpturer. Det finns flera spellägen och ett “utmaningsläge” som ger dig unika förutsättningar, inklusive potentiella förbannelser.

Om du är ett fan av strategititlar i realtid är Age of Wonders: Planetfall en fantastisk att spela. Det är ett 4X turbaserat strategispel utvecklat av Triumph Studios som innehåller sex olika fraktioner som alla tävlar om kontroll och seger.

Du tar kontroll över en av dessa fraktioner som befälhavare och möter andra fraktioner på ytan av en procedurgenererad planet. Spelet utspelar sig på ett hex-liknande rutnät, där planeten är uppdelad i olika “sektorer”, som var och en ger två separata resurser.

Det finns en lös berättelse kring spelet, men den sanna överklagandet ligger i strategihandlingen i realtid. Spelet kan spelas på Xbox One-konsolen, men upplevs bäst på PC där musen ger bättre kontroll över enheterna.

Det finns en brant inlärningskurva förknippad med Age of Wonders: Planetfall, men när du väl får kläm på det ger spelet oerhört mycket roligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button