De 6 bästa Alexa-färdigheterna som hjälper när du är sjuk

Amazon plattform Alexa(Alexa-plattformen) har revolutionerat sättet vi närmar oss teknik. Som en av de första allmänt tillgängliga röstassistenterna, Alexa introducerade den vanliga människan för röststyrning av sitt hem. Eftersom Alexa har vuxit till en monstertjänst som kan göra allt från att boka en resa till att handla online.

Dock ett område där Alexa att lysa är när du är sjuk. Med början semesterperioden(lovsäsongen) influensa och förkylningar är precis runt hörnet och det sista det vem(en sak alla) vill göra när de är förkylda är att gå ut i världen för att bota.

Plattform Alexa(Alexa-plattformen) har ett brett utbud av färdigheter som du kan använda till din fördel när du är förkyld. Nedan är de 6 bästa färdigheterna Alexa som kan hjälpa när du är sjuk.

Dr. AI – detta är Alexa skicklighet(Alexa Skill) som kan förse dig diagnos(kan diagnostisera)

Ingen gillar att gå till doktorn. Även om du inte gör det sjuk(t sjuk) när du kommer dit kommer du förmodligen att bli sjuk efter att ha spenderat en och en halv timme i väntrum(väntrum). Å andra sidan, att inte gå till doktorn innebär att du drabbas av problem. Om du har en förkylning som gör att du mår hemskt, men inte tillräckligt illa för att gå till doktorn, försök Dr. AI.

Doktor AI(Dr. AI) är Alexa skicklighet(Alexa skill) som är perfekt när du känner må dåligt(känna sig sjuk) . Den använder expertis hos över 107 000 läkare inom 141 medicinska områden för att diagnostisera dig baserat på din ålder, kön, symtom och andra faktorer. Det är givet HealthTap ett medicinteknikföretag.

Doktor AI(Dr. AI) är inte en ersättning för en riktig läkare, så om dina symtom blir värre bör du uppsöka läkare, men det kan vara till hjälp när du tror att du inte har något mer än en otäck kallt och(förkyld och behöver) måste du veta vilka receptfria läkemedel du ska ta.

Alexa kan beställa mediciner åt dig

Fastän Alexa(Alexa) kan inte skriva ut recept till dig än, hon kan beställa över disken(OTC) droger. Amazon säljer ganska många vanliga mediciner som t.ex Sudafed , ibuprofen och Tylenol .

om du har Amazon Prime och du bor i ett område med främsta Nu kan du beställa leverans av läkemedel samma dag. Du kan köpa det genom att helt enkelt säga Alexa vad du skulle vilja köpa och bekräfta sedan genom att säga “Köp nu”.

Du måste aktivera röstköp i inställningarna. Den är inaktiverad som standard för att undvika oavsiktliga barnbeställningar eller pga Alexa(Alexa) hörde fel fras på TV.

Alexa kan leverera till dig soppa(Soppa levereras)

Alexa inte nytt för leveranstjänster. Den huvudsakliga som används med Alexa är grubhub . Konstigt nog, nej DoorDash eller UberEats(DoorDash eller UberEats) verkar inte visas trots att de har Uber skicklighet(Uber skicklighet).

Lätt att äta skräpmat(skräpmat) när du känner dig nedstämd, men det är mycket bättre att ge din kropp det den behöver – hälsosam mat av hög kvalitet som ger dig den energi du behöver för att klara en förkylning och komma på fötter igen.

Även grubhub om du inte gillar det finns det massor av andra leveransalternativ från restauranger som Panera bröd . Du kan till och med ha små lokala restauranger med kompetens Alexa.

Om det kommer till kritan, Alexa(Alexa) kan också förse dig med recept för att göra soppa hemma. Istället för att sträcka sig efter något ohälsosamt, beställ varm soppa(beställ varm soppa) för att lugna vild kyla(vild kall).

Alexa kan boka en resa att ta dig till läkare(läkare)

Om du är sjuk och tar förkylningsmedicin ska du inte köra bil. Om du är sjuk och fysiskt svag kan du inte det promenad(t gå). Fråga istället Alexa ordning Uber taxi(Uber), Lyft eller du föredrar service(delningstjänst) för att ta dig till din lokala läkare.

Detta är det säkraste alternativet i båda fallen. Skicklighet Alexa(Alexa skill) är lätt att aktivera. När du knyter din Uber- eller Lyft-konto(Uber- eller Lyft-konto) till Alexa hon kan automatiskt boka en resa dit du vill.

Alexa kan berätta för dig status(Status) för din recept(Ditt recept) och när kommer att skickas(Skepp)

Om du använder leverans av recept(leveransrecepttjänst), uttryckliga manus(Express Scripts) låter dig veta när din beställning har skickats och håller dig uppdaterad om statusen för din beställning.

Denna färdighet är dock begränsad; du måste vara medlem Express-skript och använd rätt tjänst, men för dem som kvalificerar sig kommer denna färdighet med en enorm mängd fördelar. Stöld av paket(Paketstöld) är vanligt, och ännu mer när det kommer till droger. Express-skript(Express Scripts) kan hjälpa dig att se till att du är där när din beställning kommer.

Alexa kan underhålla dig medan du sjuk(Sjuk)

Det enda bra med att må dåligt är att det ger dig en anledning att titta på dina favoritprogram utan att känna skuld. Naturligtvis kan det innebära en katastrof att förlora fjärrkontrollen, såvida du inte har konfigurerat Alexa och anslutit den till dina favoritstreamingtjänster.

Alexa kan spela program från Hulu , Amazon Prime-video och många andra tjänster. Allt du behöver göra är att be henne streama den till en ansluten skärm, och voila: dina favoritprogram. Alexa har inte ens något emot om du hostar när du frågar.

Tanken på att din smarta assistent ska bedöma dina symtom och ställa en diagnos verkar lite läskigt(lite läskigt) (och för vissa människor för aggressiv).

Ändå, Amazon introducerade ett stort antal medicinska färdigheter Alexa för att göra livet lättare för användare med vissa begränsningar. Med förkylnings- och influensasäsongen närmar sig, fundera över hur du kan använda din smart assistent(smart assistent) för att besegra bakterier och komma på fötter snabbare.

Αmazons Alexa-plattform har revolutionerat hur vi närmar oss teknik. Som en av de första allmänt tillgängliga röstassistenterna introducerade Alexa den genomsnittliga personen för röststyrning av sitt hem. Sedan dess har Alexa förgrenat sig och blivit en best av en tjänst som kan göra allt från att beställa en resa till att handla online.

Ett område där Alexa lyser är dock när du är sjuk. Med semesterperioden över oss, är influensa- och förkylningssäsongen inte långt efter – och det sista någon vill göra när de har fått sniffs är att ge sig ut i världen för att få medicin.

Alexa-plattformen har ett brett utbud av färdigheter som du kan använda till din fördel när du är förkyld. Följande är 6 av de bästa Alexa-färdigheterna som kan hjälpa dig när du är sjuk.

Dr. AI är en Alexa-färdighet som kan diagnostisera dig

Ingen gillar att gå till doktorn. Även om du inte är sjuk när du kommer dit, kommer du förmodligen att vara det när du har tillbringat en och en halv timme i väntrummet. Å andra sidan, att inte gå till doktorn är att uppvakta katastrof. Om du har en förkylning som gör att du känner dig hemsk, men inte tillräckligt hemsk för att gå till doktorn, ge Dr. AI ett försök.

Dr. AI är en Alexa-färdighet som är idealisk när du känner dig sjuk. Den använder expertis hos över 107 000 läkare från 141 medicinska områden för att diagnostisera dig baserat på din ålder, kön, symtom och andra faktorer. Det tillhandahålls med tillstånd av HealthTap, ett företag som tillhandahåller medicinsk teknik.

Dr. AI är ingen ersättning för en riktig läkare, så om dina symtom förvärras bör du besöka läkaren – men det kan vara användbart när du tror att du inte har något annat än en otäck förkylning och behöver veta vilken typ av receptfri behandling ta.

Alexa kan beställa några mediciner åt dig

Även om Alexa ännu inte kan skriva ut recept åt dig, kan hon beställa receptfria läkemedel. Amazon säljer en hel del vanliga mediciner som Sudafed, Ibuprofen och Tylenol.

Om du har Amazon Prime och bor i ett område med Prime Now kan du få medicin levererad till dig samma dag. Du kan köpa det helt enkelt genom att berätta för Alexa vad du vill köpa och sedan bekräfta genom att säga “Köp det nu.”

Du måste aktivera röstköp i dina inställningar. Den är avstängd som standard för att undvika oavsiktliga beställningar från barn eller för att Alexa hörde fel fras från TV:n.

Alexa kan få soppa levererad till dig

Alexa är inte främmande för leveranstjänster. Den viktigaste som används med Alexa är GrubHub. Märkligt nog verkar varken DoorDash eller UberEats vara representerade trots närvaron av en Uber-färdighet.

Det är lätt att äta skräpmat när du känner dig sjuk, men det är mycket bättre att ge din kropp det den behöver – hälsosam mat av hög kvalitet som ger dig den energi du behöver för att klara av kylan och komma på fötter igen.

Även om GrubHub inte är din hastighet, finns det många andra leveransalternativ från restauranger som Panera Bread. Du kanske till och med har mindre, mer lokala restauranger med Alexa-kunskaper.

Om det kommer till kritan kan Alexa också ge dig recept på hur du gör din egen soppa hemma. Istället för att sträcka sig efter något ohälsosamt, beställ varm soppa för att lugna den vilda kylan.

Alexa kan beställa en samåkning för att ta dig till doktorn

Om du är sjuk och tar förkylningsmedicin ska du inte köra bil. Om du är sjuk och fysiskt svag ska du inte gå runt. Be istället Alexa att beställa en Uber, Lyft eller din föredragna samåkningstjänst för att ta dig till din lokala läkare.

Det är det säkraste alternativet i båda fallen. Alexa-färdigheten är lätt att aktivera. När du har länkat ditt Uber- eller Lyft-konto till Alexa kan hon automatiskt ta en tur dit du vill åka.

Alexa kan berätta status för ditt recept och när det skickas

Om du använder en leveransrecepttjänst kan Express Scripts berätta för dig när din beställning skickas och hålla dig uppdaterad om statusen för din beställning.

Denna färdighet är dock begränsad; du måste vara medlem med Express Scripts och använda en kvalificerad tjänst, men för de som kvalificerar sig medför färdigheten ett stort antal fördelar. Paketstöld är utbredd, och i ännu högre grad när det kommer till läkemedel. Express Scripts kan hjälpa dig att se till att du är i närheten när beställningen kommer.

Alexa kan underhålla dig medan du är sjuk

Den enda goda aspekten med att vara dålig är ursäkten att titta på dina favoritprogram utan att känna skuld. Naturligtvis kan det innebära en katastrof att förlora fjärrkontrollen – såvida du inte har konfigurerat Alexa och länkat till dina favoritströmningstjänster, det vill säga.

Alexa kan spela program från Hulu, Amazon Prime Video och många andra tjänster. Allt du behöver göra är att be henne streama den till en ansluten skärm, och voila: dina favoritprogram. Alexa bryr sig inte ens om du hostar medan du frågar.

Tanken på att din smarta assistent ska utvärdera dina symtom och ställa en diagnos verkar lite läskig (och för vissa människor alldeles för invasiv.)

Amazon har dock introducerat ett stort antal medicinskt fokuserade Alexa-färdigheter för att användare med vissa funktionshinder ska kunna leva ett lättare liv. Med förkylnings- och influensasäsongen på väg, tänk på hur du kan använda din smarta assistent för att bekämpa bakterierna och komma på fötter snabbare.