De 5 bästa verktygen för bandbreddsövervakning och hantering

En snabb internetanslutning är avgörande för att förhindra att många bandbreddshungriga program saktar ner din internethastighet innan du skannar. För att undvika låga bandbreddshastigheter som uppringning är det viktigt att kontrollera din internethastighet. Vissa applikationer installerade på ditt system kan ta upp det mesta av din tillgänglighet. Vissa av dem körs i bakgrunden och det är svårt att spåra genomströmningen för deras uppdateringar och installationer. Bandbreddsspårning låter dig identifiera eventuell överbelastning, förstå den verkliga anslutningshastigheten jämfört med premiumversionen och även separera den verkliga bandbreddsförbrukningen från nätverksanvändningen av tvivelaktig natur. Flera tredjepartsapplikationer, både betalda och gratis, finns tillgängliga för att hantera eller kontrollera bandbredd. Dessa bandbreddsövervakning(Bandbreddsövervakning) ochLedningsverktyg(Management Tools) hjälper dig att uppnå maximal hastighet i din nätverksmiljö.

Bandbreddsövervakning och hanteringsverktyg(Verktyg för bandbreddsövervakning och hantering )

Det finns mer än tjugo bandbreddsbegränsande verktyg som användaren kan använda för sitt system. Marknaden har både betal- och gratisversioner. Några av dem diskuteras nedan.

NetBalancer

NetBalancer är en välkänd applikation för bandbreddshantering som kan användas på flera sätt, antingen för att ställa in en hastighetsgräns för nedladdning/uppladdning eller för att prioritera. På så sätt kan program med högre prioritet ges mer bandbredd medan program med lägre prioritet körs med reducerad hastighet vid behov. Den är lätt och lätt att använda. Dess gränssnitt är lätt att förstå. Netbalancer också(Netbalancer) låter dig lösenordsskydda inställningar så att bara du kan ändra dem. Service Netbalancer låter dig fjärrstyra och hantera alla system via en webbpanel med hjälp av synkroniseringsfunktionen.

Ladda ner NetBalancer härifrån

NetLimiter

nätbegränsning låter dig begränsa bandbredden för applikationer som förbrukar hög bandbredd. När du öppnar appen kommer den att visa alla aktiva appar på ditt system. Som(Vilken) applikationen förbrukar mer hastighet för Nedladdningar(Ladda ner) och avlastning(Ladda upp) , kommer också att visas i kolumnerna DL och UL, genom vilka du enkelt kan avgöra vilken applikation som använder högst hastighet vid upp- och nedladdning. Du kan sedan ställa in kvoter för applikationer som förbrukar hög bandbredd och skapa regler för att begränsa bandbredden när kvoten är nådd. Verktyget Netlimiter(TheNetlimiter) är en betald programvara som finns tillgänglig i versioner Lite och Proffs. nätbegränsning fyra(Netlimiter 4)pro erbjuder många avancerade funktioner, inklusive fjärradministration, användarbehörigheter, dataöverföringsstatistik, regelschemaläggare, anslutningsblockering, etc. Det kommer också med en gratis provperiod.

Ladda ner NetLimiter härifrån

NetLimiter - Bandwidth Management Tools

NetWorx

NetWorx är ett gratis bandbreddsbegränsningsverktyg som hjälper dig att ta reda på eventuella orsaker till nätverksproblem och bekräfta att bandbreddsgränsen inte överskrids utöver de gränser som specificerats av ISP och identifiera eventuella tvivelaktiga aktiviteter som t.ex. Trojan(trojanska) hästar och hackerattacker. NetWorx är tillgänglig på olika språk och låter dig se dagliga eller veckovisa rapporter online och exportera dem till valfritt format som t.ex MS Word , excel eller HTML . Du kan också anpassa ljud- och visuella meddelanden.

Ladda ner NetWorx härifrån

NetWorx - Bandbreddsövervakning och hanteringsverktyg

SoftPerfect Bandwidth Manager

SoftPerfect Bandwidth Manager är ett fullfjädrat trafikhanteringsverktyg för Windows-användare vars gränssnitt är lite komplicerat för nya användare. Det är ett multifunktionellt verktyg för att visa, analysera och begränsa nätverkets bandbredd, installerat på en centraliserad server, som är lätt att hantera med en bekväm Windows GUI(Windows GUI). Bandbredd(Bandbredd) för specifika internetanvändare kan ställas in från ett ställe. Det finns en provperiod på upp till 30 dagar.

Ladda ner SoftPerfect Bandwidth Manager härifrån. (Ladda ner SoftPerfect Bandwidth Manager härifrån)

SoftPerfect Bandwidth Manager - Bandwidth Management Tools | Topp 5 verktyg för bandbreddsövervakning och hantering

Tmeter

TMeter låter dig styra hastigheten på alla processer Windows som kommer åt nätverket. Dess funktioner inkluderar paketfångning, filtrering URL -adresser, inbyggda användarkonton, värdövervakning, brandvägg med paketfiltrering, inbyggd NAT/DNS/DHCP och registrera trafiken i en rapport eller databas. Tmeter kan mäta trafik med olika parametrar, inklusive destinations- eller käll-IP-adress, protokoll eller port, eller något annat tillstånd. Uppmätt trafik visas som grafer eller statistik. Den har både gratis- och betalversioner.

Några fler verktyg för övervakning(Övervakning) och förvaltning(Management Tools) Bandbredd: NetPeeker cFosSpeed, BitMeter OS , FreeMeter Bandwidth Monitor , BandbreddD , NetSpeed ​​​​Monitor , Rokarine bandbreddsövervakning , ShaPlus bandbreddsmätare , NetSpeed ​​​​Monitor , PRTG bandbreddsövervakning , Cucusoft Net Guard , Övervaka bandbreddsanvändningsprogramvara etc.

Ladda ner TMeter härifrån

TMeter - bandbreddsövervakning och hanteringsverktyg

Utvalda:(Rekommenderad:)

Jag hoppas att guiden ovan har hjälpt dig att bestämma vilken bandbreddsövervakning och hanteringsverktyg(Bandwidth Monitoring and Management Tools) är bäst för dig, men om du fortfarande har några frågor angående artikeln, fråga gärna i kommentarsfältet.

En snabb internetanslutning är absolut nödvändig för att stoppa de många program som kräver bandbredd från att sakta ner din internethastighet till en genomsökning. För att undvika låg bandbreddshastighet som de uppringda är det viktigt att övervaka din internethastighet. Vissa applikationer installerade på ditt system kan ta en stor del av din tillgänglighet. Vissa av dem fungerar i bakgrunden, och det är svårt att spåra bandbredd för deras uppdateringar och installation. Genom att hålla koll på nätverksbandbredden kan du välja ut eventuell överbelastning, förstå den verkliga anslutningshastigheten jämfört med premiumversionen samtidigt som du delar upp äkta bandbreddsförbrukning från nätverksanvändning av tvivelaktig natur. För att hantera eller kontrollera bandbredden finns det flera tredjepartsapplikationer tillgängliga, både betalda och gratis. Dessa bandbreddsövervaknings- och hanteringsverktyg hjälper dig att få den bästa hastigheten i din nätverksmiljö.

Bandbreddsövervakning och hanteringsverktyg

Det finns mer än tjugo bandbreddsbegränsande verktyg tillgängliga som användaren kan använda för sitt system. Det finns både betal- och gratisversioner på marknaden. Några av dem diskuteras nedan.

NetBalancer

NetBalancer är en välkänd applikation för bandbreddshantering som kan användas på flera olika sätt för att antingen ställa in en hastighetsgräns för nedladdning/uppladdning eller prioritera. På så sätt kan program med högre prioritet ges mer bandbredd medan program med lägre prioritet kommer att köras med lägre hastigheter vid behov. Det är lätt och enkelt att använda. Dess gränssnitt är enkelt att förstå. Netbalancer låter dig också skydda inställningarna med ett lösenord så att bara du kan ändra det. Tjänsten Netbalancer låter dig övervaka och fjärrstyra alla system på en webbpanel via en synkfunktion.

Ladda ner NetBalancer härifrån

NetBalancer - Bandbreddsövervakning och hanteringsverktyg | De 5 bästa verktygen för bandbreddsövervakning och hantering

NetLimiter

Netlimiter låter dig begränsa bandbredden för appar som förbrukar hög bandbredd. När du öppnar appen kommer den att visa alla aktiva applikationer på ditt system. Vilken app tar hur mycket hastighet för nedladdning och uppladdning kommer också att visas i DL- och UL-kolumner genom vilka du enkelt kan identifiera vilken app som tar mer fart vid nedladdning och uppladdning. Du kan sedan ställa in kvoter för appar som kräver mycket bandbredd och skapa regler för att begränsa bandbredden när kvoten är nådd. Verktyget Netlimiter är en betald programvara som finns tillgänglig i Lite och Pro-versioner. Netlimiter 4 pro erbjuder många avancerade funktioner som inkluderar fjärradministration, användarbehörigheter, dataöverföringsstatistik, regelschemaläggare, anslutningsblockerare etc. Det kommer också med en gratis provperiod.

Ladda ner NetLimiter härifrån

NetLimiter - Bandwidth Management Tools

NetWorx

NetWorx är ett gratis verktyg för bandbreddsbegränsare som hjälper dig att ta reda på eventuella orsaker till nätverksproblemen och bekräfta att bandbreddsgränsen inte överskrids utöver Internetleverantörens angivna gränser och avslöja eventuella tvivelaktiga aktiviteter som trojanska hästar och hackattacker. NetWorx är tillgängligt på olika språk och låter dig se de dagliga eller veckovisa rapporterna online och exportera dem i valfritt format som MS Word, Excel eller HTML. Du kan också anpassa ljud- och visuella meddelanden.

Ladda ner NetWorx härifrån

NetWorx - Bandbreddsövervakning och hanteringsverktyg

SoftPerfect Bandwidth Manager

SoftPerfect Bandwidth Manager är ett fullfjädrat trafikhanteringsverktyg för Windows-användare vars gränssnitt är lite svårt och komplicerat för nya användare. Detta är ett funktionsrikt verktyg för att se, analysera och begränsa bandbredden i ett nätverk installerat på den centraliserade servern och är lätt att hantera via användarvänligt Windows GUI. Bandbredd för särskilda internetanvändare kan ställas in från en enda plats. Den har en gratis provperiod på upp till 30 dagar.

Ladda ner SoftPerfect Bandwidth Manager härifrån

SoftPerfect Bandwidth Manager - Bandwidth Management Tools | De 5 bästa verktygen för bandbreddsövervakning och hantering

TMätare

TMeter låter dig styra hastigheten för alla Windows-processer som kommer åt nätverket. Dess funktioner inkluderar paketfångning, URL-filtrering, inbyggda användarkonton, värdövervakning, paketfiltreringsbrandvägg, inbyggd NAT/DNS/DHCP och trafikregistrering till rapport eller databas. Tmeter kan mäta trafik för olika parametrar som inkluderar IP-adress för destination eller källa, protokoll eller port eller något annat tillstånd. Den uppmätta trafiken visas i grafer eller statistik. Den har både gratis och betalversioner tillgängliga.

Några fler bandbreddsövervaknings- och hanteringsverktyg är NetPeeker, cFosSpeed, BitMeter OS, FreeMeter Bandwidth Monitor, BandwidthD, NetSpeed ​​​​Monitor, Rokarine Bandwidth Monitor, ShaPlus Bandwidth Meter, NetSpeed ​​​​Monitor, PRTG Bandwidth Monitor, Cucusoft Net Usage, Monitor Bandwidth Monitor Programvara etc.

Ladda ner TMeter härifrån

TMeter - Bandwidth Monitoring and Management Tools

Rekommenderad:

Jag hoppas att guiden ovan hjälpte till att avgöra vilken Bandbreddsövervakning och hanteringsverktyg var bäst för dig, men om du fortfarande har några frågor angående artikeln får du gärna ställa dem i kommentarens avsnitt.

Relaterade Artiklar

Back to top button