De 5 bästa iPhone skyddsfodral

iPhone är en fenomenal enhet som sätter nya standarder vid varje tur. Å andra sidan är det fortfarande en telefon, och det dagliga slitaget som de flesta lägger på sina telefoner räcker för att lämna dem repade och buckliga. I vissa fall kan skadan räcka för att göra den svår att använda.

Det bästa sättet att se till att din telefon fortsätter att fungera korrekt är att sätta ett skyddsfodral på den. Det finns många alternativ där ute, men det kan vara svårt att hitta de bästa telefonskalen. För att hjälpa dig att göra rätt val har vi valt ut de bästa alternativen på marknaden.

Serier OtterBox Commuter(OtterBox Commuter Series) är kompatibel med flera versioner av iPhone. Detta är ett tvådelat skyddande telefonfodral som skyddar din telefon från fall och stötar. Det finns även skal som hindrar damm och skräp från att komma in, men det gör inte telefonen vattentät.

Suburban Otterbox-serien

OtterBox har ett väletablerat rykte för kvalitet, och serien Pendlare kommer med en livstids begränsad garanti. För bara 23 dollar per serie Pendlare är ett bra och prisvärt alternativ. När allt kommer omkring, om du ska spendera nästan 1 000 dollar på en telefon, är det en bra idé att skydda den.

Spigen inte så känd som OtterBox men de gör skyddande telefonskal som lätt kan konkurrera med de största namnen på marknaden. Spigen använder patenterad dämpningsteknik Luftkudde för att förhindra skador även vid fall från stor höjd. (Luftkudde) Fodral Spigen Rugged Armor har även en upphöjd kant för att skydda skärmen.

Stark Spigen Armor

Knapparna på fodralet är taktila och ger omisskännlig feedback, så att du vet när du har tryckt på en knapp. Spigen Robust rustning(Spigen Rugged Armor) ännu mer prisvärd än serien OtterBox Commuter , för bara $12. Den fungerar även med trådlös laddning – perfekt för att sätta din telefon på det trådlösa laddningsstället på natten.

Nackdelen med många av de bästa skyddande telefonskalen på marknaden är deras totala brist på stil. De är designade för nytta, inte utseende. Skyddande skydda (Försvarssköld)X-Doria bryter denna stereotyp. Trots slitstarka material som tål fall upp till 10 fot, X-Doria designad för att visa upp din telefon.

X-Doria skyddssköld

Dess maskinbearbetade metallkropp är attraktiv i sig, men den genomskinliga plasten låter din telefon synas igenom. Den inbyggda ljudkanalen riktar ljudet till enhetens framsida istället för att dämpa det. Det finns också en upphöjd kant för att skydda framsidan av skärmen.

X-Doria Försvarssköld tillgänglig för iPhone 11, iPhone 11 Proffs och iPhone 11 Pro Max . På Amazon(Amazon) den säljs för cirka $20.

Många av de mest populära telefonskalen är designade för att skydda skärmen med upphöjda kanter och stötsäkra stötfångare, men fall FITFORT förändring(FITFORT) status quo genom att tillhandahålla ett inbyggt skärmskydd som inte stör pekskärmens funktion. Fall FITFORT nästan perfekt för alla kompatibla telefoner.

FITFORT telefonfodral

Förutom skyddsfilmen, fodral FITFORT Har fyra upphöjda hörn runt telefonens omkrets för att ge ännu mer skydd. Den är smuts-, sand- och dammbeständig, med ett djupt urtag runt kameran för att skydda linserna.

Fall FITFORT stöder även trådlös laddning. Det finns även 12 månaders ersättningsgaranti i händelse av ett bostadshaveri. Den kanske mest attraktiva egenskapen är att trots alla dessa funktioner, FITFORT kostar bara $14 Amazon .

Om du inte gillar alltför stiliserade, skrymmande fodral, Speck Presidio Pro du kanske gillar det. Detta fodral är färdigt i matt svart. Den har en viss elegans och subtilitet som inte finns någon annanstans. Den finns även i blått, grått och rosa med samma matta finish.

Fläck Presidio Pro(Speck Presidio Pro) har testats med fall upp till 13 fot. Som referens är detta ungefär höjden på ett envåningstak. Fodralet använder upphöjda ramar för att skydda skärmen, samtidigt som det stöder trådlös laddning.

Spec Presidio Pro

En av de anmärkningsvärda funktionerna Presidio Pro särskilt i dagens värld, är införlivandet av teknik Microban . Detta är en typ av beläggning på höljet som förhindrar tillväxt av bakterier. Om du är orolig för hygienen i ditt telefonfodral, var uppmärksam på Speck Presidio Pro .

Detta fodral är tillgängligt på Amazon för $22, även om vissa färgalternativ kan lägga till ett par extra dollar till det priset.

När du investerar i en ny telefon, spendera lite mer och investera i ett skyddande telefonfodral också. Det sista du vill är att göra din telefon oanvändbar eftersom du tappade den av misstag. Ett pålitligt fodral behöver inte heller kosta en förmögenhet; spendera bara $20 eller så och du kan utrusta din telefon med snyggt och pålitligt skydd.

IPhone är en fenomenal enhet som har satt nya standarder vid varje tur. Å andra sidan är det fortfarande en telefon – och det dagliga slitaget som de flesta utsätter sig för räcker för att lämna repor och skador i dem. I vissa fall kan skadan vara tillräcklig för att göra den svår att använda.

Det bästa sättet att se till att din telefon fortsätter att fungera som avsett är att skydda den med ett skyddande telefonfodral. Det finns många alternativ där ute, men de bästa skyddande telefonfodralen kan vara svåra att hitta. För att hjälpa dig att göra rätt val har vi begränsat de bästa alternativen på marknaden.

Ett gäng iPhonefodral

OtterBox Commuter Series är kompatibel med flera versioner av iPhone. Det är ett tvådelat skyddande telefonfodral som skyddar din telefon mot fall och stötskador. Det finns även skal som blockerar inträngning av damm och skräp, men det gör inte telefonen vattentät.

Otterbox Switch Series

OtterBox har ett väletablerat rykte för kvalitet, och Commuter-serien kommer med en livstids begränsad garanti. För bara $23 är Commuter-serien ett bra, prisvärt alternativ. När allt kommer omkring, om du ska spendera nästan 1 000 USD på en telefon, är det en bra idé att skydda den.

Spigen är inte lika känd som OtterBox, men de producerar skyddande telefonskal som lätt kan konkurrera med de största namnen på marknaden. Spigen använder en patenterad Air Cushion stötdämpningsteknik för att förhindra skador, även från högre fall. Spigen Rugged Armor-fodralet har också en upphöjd läpp för att skydda skärmen.

Spigen Rugged Armor

Knapparna på fodralet är taktila och ger omisskännlig feedback, så att du vet när du har tryckt på en knapp. Spigen Rugged Armor är ännu billigare än OtterBox Commuter-serien och kostar bara $12. Den fungerar också med trådlös laddning – perfekt för att lägga din telefon på en trådlös laddningsplatta på natten.

Nackdelen med så många av de bästa skyddande telefonskalen på marknaden är deras totala brist på stil. De är byggda för nytta, inte utseende. X-Doria Defense Shield bryter det mönstret. Trots robusta material som tål fall från upp till 10 fot, är X-Doria designad för att visa upp din telefon.

X-Doria Shield

Den bearbetade metallkonstruktionen är attraktiv i sig, men den genomskinliga plasten låter din telefon synas igenom. En integrerad ljudkanal skickar ljudet till enhetens framsida istället för att dämpa det. Det finns en upphöjd läpp för att skydda framsidan av skärmen också.

X-Doria Defence Shield är tillgänglig för iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Den säljs för ungefär $20 på Amazon.

Många av de mest populära skyddande telefonskalen är designade för att skydda skärmen med upphöjda kanter och stötdämpare, men FITFORT-fodralet ändrar status quo genom att tillhandahålla ett inbyggt skärmskydd som inte hindrar pekskärmens funktion. FITFORT-fodralet är designat för att passa nästan perfekt för alla kompatibla telefoner.

FITFORT telefonfodral

Förutom skärmskyddet har FITFORT-fodralet fyra upphöjda hörn runt telefonens omkrets för att ge ännu mer skydd. Den är smuts-, sand- och dammsäker, med ett djupt urtag runt kameran för att skydda linserna.

FITFORT-fodralet fungerar även med trådlös laddning. Det finns även 12 månaders ersättningsgaranti ifall du råkar bryta fallet. Den kanske mest tilltalande egenskapen är att, trots alla dessa funktioner, kostar FITFORT bara $14 på Amazon.

Om överstylade, skrymmande fodral inte är din grej kan Speck Presidio Pro tilltala dig. Detta fodral är designat med en matt svart finish. Den har en viss elegans och subtilitet som andra fall inte har. Den finns också i färgerna blå, grå och rosa, alla med samma matta finish.

Speck Presidio Pro har testats med fall upp till 13 fot. Som referens, det är ungefär höjden på ett envåningstak. Fodralet använder upphöjda ramar för att skydda skärmen samtidigt som det tillåter trådlös laddning.

Speck Presidio Pro

En anmärkningsvärd egenskap hos Presidio Pro, särskilt i dagens värld, är inkluderingen av Microban-teknologi. Detta är en typ av beläggning på höljet som motverkar tillväxt av bakterier. Om du är orolig för hygienen i ditt telefonfodral är Speck Presidio Pro värt en titt.

Detta fodral är tillgängligt på Amazon för $22, även om vissa färgalternativ kan lägga till ett par extra dollar till det priset.

När du investerar i en ny telefon, spendera lite extra och investera i ett skyddande telefonfodral också. Det sista du vill är att göra din telefon oanvändbar eftersom du tappade den av misstag. Ett pålitligt fodral behöver inte heller kosta en förmögenhet; bara spendera $20 eller så och du kan utrusta din telefon med stil och skydd.

Relaterade Artiklar

Back to top button