De 5 bästa budgetwebbkamerorna du har råd att köpa

Eftersom många människor arbetar hemifrån för första gången är en fantastisk billig webbkamera ett måste. Från konferenssamtal med chefen till sociala distanserande onlinemöten och till och med streaming av dina favoritspel på Twitch, en bra webbkamera är nyckeln till din hemkonfiguration.

Om du letar efter en webbkamera bara för jobbet, finns det massor av billiga alternativ där ute, men många av de traditionella alternativen är svåra att få tag på nuförtiden. Om du vill streama gameplay och använda en ansiktskamera behöver du en kamera som kan streama minst 720p.

Nedan är de 5 bästa budgetwebbkamerorna. De kommer inte att stödja en enorm mängd klockor och visselpipor – och du kommer inte att få 4K-upplösning från dem – men de kommer att ge dig de grundläggande funktionerna du behöver utan att gå sönder. Bank.

Logitech C270i är en äldre webbkameramodell, men den fungerar fortfarande med modernare plattformar. Denna lilla webbkamera fästs på toppen av din bildskärm eller bärbara dator och kan enkelt justeras för att placera den där du vill ha den. C270i också(C270i) har en inbyggd mikrofon.

Om du letar efter en av de bästa budgetwebbkamerorna som är plug and play och som inte kräver någon konfiguration från din sida, är det svårt att gå fel med Logitech . Företaget har ett långvarigt rykte för att producera kvalitetsprodukter.

Amcrest är ett företag känt för att erbjuda kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Webb – kamera (webbkamera)amcrset 1080p billigare än Logitech C270i, och ger högre upplösning videoöverföring. Den har också en 70-graders betraktningsvinkel, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för att koppla mer än en person till en konversation.

Webbkamera Amcrest Har en inbyggd dubbelkanalsmikrofon för att minska bakgrundsljudet. Det är också plug-and-play; allt du behöver göra är att ansluta den till porten USB 2.0 och du är redo att gå. Det fungerar utan problem som Windows , såväl som på macOS. Monteringsklämman passar nästan alla skärmar.

Det finns också en kvarts stativgänga på undersidan av kameran, så att du kan skruva fast den på en starkare bas om du behöver placera den i mitten av ett stort konferensbord eller liknande.

Amcrest-webbkameran inkluderar också ett fysiskt skydd för integritet som fälls över kameralinsen. Om du vill att kameran inte ska spela in när den inte används är detta det bästa alternativet.

Aukey är ett annat företag som, liksom Amcrest , har etablerat sig genom att erbjuda kvalitetsenheter till lägre priser. webb – Aukey FHD-kamera(Aukey FHD Webcam) kostar $50 och levererar 1080p upplösning vid 30fps. Den har inbyggda stereomikrofoner med brusreducerande teknik för att bättre fånga upp din röst utan att ta upp ljudet från takfläkten.

Aukey FHD(Aukey FHD) använder ett justerbart stativ som kan placeras horisontellt eller fästas på en bildskärm eller skrivbord. Aukey FHD(Aukey FHD) är plug-and-play. Bara(Bara) koppla in den genom en port USB 2.0 till enheten Windows eller macOS och det kommer att fungera utan att behöva ladda ner ytterligare drivrutiner.

En av de utmärkande dragen Aukey FHD är förmågan att hålla saker i fokus upp till femton fot bort. Detta hjälper till att fånga tydligare video även i svagt upplysta miljöer och låter användaren röra sig inom ramen utan kvalitetsförlust.

Om du letar efter ett otroligt billigt alternativ kommer denna budgetwebbkamera att kosta dig mindre än en resa till mataffären. Med 1080p-upplösning speciellt utformad för hemmabruk är den här webbkameran idealisk för hemmamöten. Skype och Zoom (Zoom möten) .

Den har också en rundstrålande mikrofon som gör att du kan fånga upp klart ljud från alla håll. Mikrofonen använder brusreducerande teknik som automatiskt filtrerar bort andra bakgrundsljud än din röst.

Webbkameran fästs på skärmens ovansida men kan roteras 90 grader för bästa betraktningsvinkel. Webb – kamera (webbkamera)GESMA 1080p specifikt listad som att arbeta med operativsystem Windows , men användare rapporterar att det också fungerar med macOS. Webbkameran ansluts på ett plug and play-sätt genom porten USB 2.0 .

Många av budgetwebbkamerorna på den här listan är äldre modeller som nu säljs till ett lägre pris, men webbkameror kamera (webbkamera)Nexi Go 1080p skapades i år med Zoom och Skype(Zoom och Skype) i åtanke. Den sänds i 1080p med 30 bilder per sekund med en brännvidd på 3,6 mm för skarpare bilder.

Kameran har en betraktningsvinkel på 110 grader, samt ett gångjärnsförsett skyddskåpa. Den inbyggda brusreducerande mikrofonen dämpar bakgrundsljudet så att du kan höra din röst tydligt. Denna webbkamera är ett av de bästa alternativen på den här listan för videokonferenser i ett rum med många andra människor.

Liksom andra alternativ, NexiGo fungerar också på principen om plug-and-play. Den ansluts till din dator via en port USB 2.0 och kommer att arbeta med Windows och macOS. Fästet är större än de flesta webbkameror och ger mer stabilitet när det monteras på baksidan av en bildskärm.

NexiGo inkluderar ett års tillverkargaranti . (NexiGo) Om du hittar ett defekt eller fel i din enhet inom det första året kan du returnera den för utbyte eller återbetalning.

Med så många människor som jobbar hemifrån för första gången kan det vara svårt att hitta bra webbkameror. De flesta använder sig av märken de känner till, men mindre kända varumärken har ofta mest värde. Ta en titt på dessa 5 bästa budgetwebbkameror och förbättra ditt arbete hemifrån eller strömningsinställningar med en tydligare bild och bättre ljud.

Med många människor som jobbar hemifrån för första gången är en bra, prisvärd webbkamera ett måste. Från konferenssamtal med chefen till sociala distansvänliga onlinemöten och till och med streaming av dina favoritspel på Twitch, en bra webbkamera är nyckeln till din hemkonfiguration.

Om du bara letar efter en webbkamera för jobbet finns det en mängd olika budgetvänliga alternativ där ute, men många av de traditionella alternativen kan vara svåra att hitta just nu. Om du vill streama gameplay och använda en ansiktskamera, vill du ha en kamera som kan streama med minst 720p.

Följande är 5 av de bästa budgetwebbkamerorna De kommer inte att stödja ett stort antal klockor och visselpipor – och du kommer inte att få 4K-upplösning ur dem – men de kommer att ge dig de grundläggande funktionerna du behöver utan att gå sönder banken.

Logitech C270i är en äldre modell av webbkamera, men den fungerar fortfarande med modernare plattformar. Denna lilla webbkamera monteras på toppen av din bildskärm eller bärbara dator och kan enkelt justeras för att sitta var du än behöver den. C270i har också en inbyggd mikrofon.

Om du letar efter en av de bästa budgetwebbkamerorna som är plug-and-play och som inte kräver någon installation från din sida, är det svårt att gå fel med Logitech. Företaget har ett långvarigt rykte för kvalitetsprodukter.

Amcrest är ett företag känt för att tillhandahålla bra produkter till överkomliga priser. Amcrset 1080p webbkamera är billigare än Logitech C270i och ger ett videoflöde med högre upplösning. Den har också en 70-graders betraktningsvinkel, vilket gör det till ett bra alternativ för att inkludera mer än en person i samtalet.

Amcrest-webbkameran har en inbyggd tvåkanalsmikrofon för att minska bakgrundsljudet. Det är också plug-and-play; allt du behöver göra är att ansluta den till en USB 2.0-port så är du igång. Det fungerar sömlöst på både Windows och macOS. Monteringsklämman är designad för att passa nästan vilken bildskärm som helst.

Det finns också en kvarts stativgänga på undersidan av kameran, så att du kan skruva fast den på en mer robust bas om du behöver placera den i mitten av ett stort konferensbord eller någonstans liknande.

Amcrest-webbkameran inkluderar också ett fysiskt skydd för integritet som fälls ner över kameralinsen. Om du vill säkerställa att kameran inte spelar in när den inte används är detta det bästa alternativet.

Aukey är ett annat företag som, liksom Amcrest, har byggt upp ett namn som tillhandahåller kvalitetsenheter till lägre priser. Aukey FHD-webbkameran kostar 50 $ och ger en upplösning på 1080p med 30 bilder per sekund. Den har inbyggda stereomikrofoner med brusreduceringsteknik för att bättre fånga din röst utan att också fånga ljudet från takfläkten.

Aukey FHD använder ett justerbart stativ som antingen kan sitta plant eller fästas på en bildskärm eller skrivbord. Aukey FHD är plug and play. Anslut bara den via en USB 2.0-port till en Windows- eller macOS-enhet så fungerar den utan att behöva ladda ner ytterligare drivrutiner.

En funktion som skiljer Aukey FHD åt är dess förmåga att hålla saker i fokus upp till femton fot bort. Detta hjälper den fånga tydligare video även i rum som kanske inte är lika väl upplysta, och låter användaren flytta runt i bildruta utan att förlora kvalitet.

Om du letar efter ett otroligt billigt alternativ kommer denna budgetwebbkamera att kosta mindre än en resa till mataffären. Med en upplösning på 1080p som är speciellt utformad för att arbeta hemma, är den här webbkameran idealisk för Skype- och Zoom-möten.

Den har också en rundstrålande mikrofon som gör att den kan ta upp tydligt ljud från alla håll. Mikrofonen använder brusreduceringsteknik som automatiskt filtrerar bort bakgrundsljud som inte är din röst.

Webbkameran klämmer fast på toppen av din bildskärm, men kan roteras upp till 90 grader för optimal betraktningsvinkel. Webbkameran GESMA 1080p är specifikt listad som att fungera med Windows-operativsystem, men användare rapporterar att den också fungerar med macOS. Webbkameran är plug and play via en USB 2.0-port.

Många av budgetwebbkamerorna på den här listan är äldre modeller som nu säljs för mindre, men NexiGo 1080p-webbkameran byggdes i år med Zoom och Skype i åtanke. Den strömmar i 1080p och 30 bilder per sekund, med en 3,6 mm brännvidd för att ge skarpare bilder.

Kameran har ett 110-graders synfält, samt ett nedfällbart skyddsskydd. Den inbyggda brusreducerande mikrofonen dämpar bakgrundsljudet så att din röst kommer fram tydligt. Denna webbkamera är ett av de bästa alternativen på den här listan för videokonferenser i ett rum med många andra människor.

Precis som de andra alternativen är NexiGo också plug-and-play. Den ansluts till din maskin via en USB 2.0-port och fungerar med Windows och macOS. Fästet är större än de flesta webbkameror och ger mer stabilitet när det hakas över skärmens baksida.

NexiGo inkluderar ett års tillverkargaranti. Om du upptäcker ett defekt eller fel i enheten inom det första året kan du returnera den för utbyte eller återbetalning.

Med så många människor som jobbar hemifrån för första gången kan bra webbkameror vara svåra att hitta. Majoriteten av människor brukar inte namnge varumärken som de känner till, men mindre kända varumärken har ofta det bästa värdet. Ta en titt på dessa topp 5 budgetwebbkameror och förbättra ditt arbete hemifrån eller streaming med en tydligare bild och bättre ljud.