De 4 bästa smarta glasögonen för din cyberutrustning 2020

Du anser dig förmodligen vara en smart person. Du har en smartphone, ett smart hem och kanske till och med en smart bil. Men har du smarta glasögon? Inte många människor – åtminstone inte än.

Smarta glasögon ser ut som det du såg på Tony Starke(Tony Stark) filmen “The Avengers”(Avengers film). Det blir dock populärt och tillgängligt på sajter som t.ex Amazon . Nu är frågan, varför köpa dem? Vad kan de göra som dina andra smarta prylar inte kan? Och vilka är de bästa smarta glasögonen du kan köpa just nu?

Vilka är fördelarna med smarta glasögon?(Vad är fördelarna med smarta glasögon?)

Förutom att vara den enda personen i din klass, på jobbet eller i en grupp, hittar du många andra anledningar att bära ett par smarta glasögon. Smarta glasögon är nästa steg i smart klädinnovation. Den ansluter dig till Internet, telefonsamtal, kamera, musik och andra praktiska funktioner.

Med andra ord kommer du att kunna se din inköpslista medan du handlar. Eller anslut till din telefon medan du kör (utan att skada synen förstås). Röst(Röst)kommandon och anpassning gör ditt arbete enklare.

Sedan, som du kan föreställa dig, kan du också använda den för VR-spel, lyssna på musik och göra en livslogg (eftersom de med största sannolikhet kommer att ha kameror på sig).

Upphetsad ännu? Låt oss sedan gå vidare till några av de bästa smarta glasögonen du kan lägga till din dagliga rutin. kläder idag(bär idag).

Vuzix M400 – ger bättre kraft(Vuzix M400 – erbjuder den bästa kraften)

Vill du ha smarta glasögon som kan matcha en surfplatta i toppklass behöver du Vuzix M400 . Den kommer med 8- kärnprocessor 2.52 (kärna 2,52) GHz(Ghz-processor), 6 GB RAM och 64 GB disk utrymme(lagringsutrymme) .

Han springer operativ system (operativ system)Android 8.1 och låter dig skicka textmeddelanden, ringa/ta emot samtal och spela in video(spela in videor) till en 12,8 megapixelkamera. Dessutom är den utrustad med en USB 3.1-port. Typ C andra generationen(andra generationens USB 3.1) för tillval lagra eller dela filer(lagring eller fildelning).

De är perfekta för aktiva människor som vandrare, cyklister och resenärer. Du får upp till 32 GB disk utrymme(lagringsutrymme) , vilket innebär tillräckligt med utrymme för att ladda ner dina favoritprogram och musik att titta på när du är på språng.

Sedan för socialites kan du ansluta till internet och sociala plattformar för att dela bilder och videor du har tagit av dina underbara utomhusäventyr.

Prislappen är ganska hög för vissa – cirka 1 500 dollar .(prislapp)

Vuzix Blade – de bästa smarta glasögonen överlag(Vuzix Blade – Bästa övergripande smarta glasögon)

Ännu ett par smarta glasögon Vuzix träffade(Vuzix) till listan. Den här gången design är det inte(design är inte) så elegant, men möjligheterna är fortfarande imponerande.

Till exempel följer det med augmented reality-teknik(Augmented Reality-teknik), samt Alexa ( assistent för artificiell intelligens(AI-assistent) Amazon). Det fungerar genom att visa bilder framför det högra objektivet. Du får en fullfärgsbild och användning av glasögon digital ljusbehandlingsteknik(Digital Light Processing-teknik). Vuzix blad utrustad med en fyrkärnig processor ÄRM(ARM CPU) och Operations rum(Android-drift) av Android-systemet.

När det gäller kameran är den 8 megapixel och spelar in i fullformat. HD 1080p . Det finns till och med en inbyggd mikrofon som kan användas för röstkommandon. Eller så kan du styra den med pekplattagester.

Dessa är en av de bästa smarta glasögonen om du behöver kolla i kalendern. kolla på video(titta på videor) eller göra research online(utför forskning online).

Priset du kommer att betala för dem är cirka 800 dollar.

Epson Moverio BT-300FPV är den bästa för drönarkontroll(Epson Moverio BT-300FPV – Bäst för att kontrollera drönare)

Inte ingenting(s ingenting) är bättre än att luta sig tillbaka och surfa drönarfilmer(drönarfilm) i realtid. Första persons flygvyer är otroliga och du har full kontroll över din drönare med smarta glasögon Epson Moverio .

Du kan se drönarens flöde samt dess flygstatistik. Du kan till exempel se hur lång han är och hur snabbt han rör sig. Den främre kameran (5 megapixel) låter dig spela in bilder från dina flygningar med 16 GB disk utrymme(lagringsutrymme) . Kameran har även en upplösning på 1280 x 720 pixlar och ett 23-graders synfält.

Överraskande nog är glasögonen inte så stor och tung(t skrymmande) som du kanske föreställer dig. Istället har de en snygg och futuristisk design.

Prislappen på dem är cirka 500 dollar. .(prislapp)

Google Glass Enterprise Edition 2 är den bästa lösningen för företag(Google Glass Enterprise Edition 2 – Bäst för företag)

Du har smarta glasögon för hemmet och flygande drönare, men hur är det arbete(arbetsliv)? Om du arbetar för ett företag är det viktigt för dig att ha prylar som gör din dag bättre.

FRÅN Google Glass Enterprise Edition du får tillgång till de bästa handsfree-funktionerna. Röstkommandon gör det enkelt att köra det du behöver, när du behöver det. Till exempel, allt du behöver säga är “Ok Glass” och det kommer att starta appen du behöver.

Anställda kan sedan se utbildningsvideor, checklistor och bilder med kommenterade anteckningar. Alla kan hålla kontakten, vilket gör det enkelt gemensamt arbete(samarbete sömlöst) .

Dessutom kan du använda den i svåra arbetsmiljöer som reparationsverkstäder och produktionsverkstäder.

När det gäller vad som finns inuti hittar du 32 GB minne, multi-core CPU(CPU) och konstgjorda intellekt(underrättelsemotor) på Qualcomm Snapdragon XR1-plattform(Qualcomm Snapdragon XR1-plattform) .

Pris? Du kan förvänta dig att betala runt $999 för ett par.

Det finns något för alla(Det finns något för alla)

Det som gör smarta glasögon bra är att det finns design som passar olika livsstilar. Oavsett om du älskar att spela in videor, träna, vandra eller göra affärer så finns det något för dig.

Den här listan är bara en inblick i världen av smarta glasögon som har så mycket mer att erbjuda. Vi kommer också att se mer avancerad teknik integreras i dem inom en snar framtid.

Du anser dig förmodligen vara en smart person. Du har en smartphone, ett smart hem och kanske till och med en smart bil. Men har du smarta glasögon? Det är inte många som gör det – åtminstone inte än.

Smarta glasögon verkar vara något du skulle se på Tony Stark i en Avengers-film. Men det blir mainstream och är tillgängligt på sajter som Amazon. Frågan är nu, varför köpa dem? Vad kan de göra som dina andra smarta prylar inte kan? Och vilka är de bästa smarta glasögonen du kan köpa just nu?

Vilka är fördelarna med smarta glasögon?

Förutom att vara den enda personen i din klass, jobb eller block med dem, hittar du en mängd andra skäl att ta på dig ett par smarta glasögon. Smarta glasögon är nästa steg i innovation för smarta kläder. Den ansluter dig till webben, telefonsamtal, kamera, musik och andra praktiska funktioner.

Du kommer med andra ord att kunna läsa igenom din inköpslista när du handlar. Eller koppla på ett samtal medan du kör (utan att störa synen, förstås). Röstkommandon och anpassningar gör det enkelt att använda.

Sedan kan du, som du kan föreställa dig, även använda den för VR-spel, lyssna på musik och livsloggning (eftersom de definitivt kommer att ha kameror på sig).

Upphetsad ännu? Låt oss sedan hoppa in i några av de bästa smarta glasögonen du kan lägga till ditt dagliga slitage idag.

Vuzix M400 – erbjuder den bästa kraften

När du vill ha ett par smarta glasögon som kan jämföras med en surfplatta i toppklass, då måste du satsa på Vuzix M400. Den kommer med en 8-kärnig 2,52 Ghz-processor, 6 GB ram och 64 GB lagringsutrymme.

Den kör operativsystemet Android 8.1 och gör att du kan skicka sms, ringa/ta emot samtal och spela in videor på sin 12,8 MP-kamera. Dessutom har den andra generationens USB 3.1 Type C för ytterligare lagring eller fildelning.

De är idealiska för aktiva människor, som de som gillar att vandra, cykla och resa. Du får upp till 32 GB lagringsutrymme, vilket innebär gott om utrymme för att ladda ner dina favoritprogram och musik att titta på när du är på resande fot.

Sedan kan du ansluta till webben och sociala plattformar för sociala vänner för att dela foton och videor du fångar av dina fantastiska äventyr utomhus.

Prislappen är ganska brant för vissa – runt 1 500 dollar.

Vuzix Blade – Bästa övergripande smarta glasögon

Ännu ett par Vuzix smarta glasögon tar sig till listan. Den här gången är designen inte lika snygg, men kapaciteten är fortfarande imponerande.

Till exempel kommer den med Augmented Reality-teknik, såväl som Alexa (Amazons AI-assistent). Det fungerar genom att visa bilder framför den högra linsen. Du får bilder i fullfärg, och glasögonen använder Digital Light Processing-teknik. Vuzix Blade är utrustad med fyrkärnig ARM-processor och ett Android-operativsystem.

När det gäller kameran är den 8MP och spelar in i full HD 1080p. Det finns till och med en inbyggd mikrofon som du kan använda för röstkommandon. Eller så kan du välja att styra den med pekplattagester.

Det här är några av de bästa smarta glasögonen oavsett om du behöver kolla din kalender, titta på videor eller göra research online.

Priset du betalar för dessa är cirka 800 USD.

Det finns inget som att luta sig tillbaka och titta på drönarfilmer i realtid. Flygvyerna från första person är otroliga, och du får full kontroll över din drönare med hjälp av Epson Moverio smarta glasögon.

Du kan se drönarens flöde, såväl som dess flygstatistik. Du kan till exempel se hur hög den är och hur snabbt den går. Den främre kameran (som är 5 MP) låter dig spela in bilder från dina flygningar med hjälp av dess 16 GB lagringsutrymme. Kameran kommer även med 1280 x 720 pixlar och ett 23-graders synfält.

Överraskande nog är glasögonen inte skrymmande glasögon, som du kan föreställa dig. Istället har de en snygg och futuristisk design.

Prislappen för dessa ligger runt 500 dollar.

Du har smarta glasögon för hemmet och flygande drönare, men hur är det med ditt arbetsliv? Om du arbetar på ett företag är det viktigt att ha prylar som kan få din dag att flyta bättre.

Med Google Glass Enterprise Edition får du tillgång till de bästa handsfreefunktionerna. Röstkommandona gör det enkelt att starta det du behöver när du behöver det. Till exempel, allt du behöver säga är “Ok Glass” och det kommer att starta rätt app för dig.

Sedan kan anställda titta på utbildningsvideor, checklistor och bilder som innehåller kommenterade anteckningar. Alla kan hålla kontakten, vilket gör samarbetet smidigt.

Dessutom kan du använda den i krävande arbetsmiljöer, såsom underhållsanläggningar och tillverkningsgolv.

När det gäller vad som finns inuti, hittar du 32 GB lagringsutrymme och en flerkärnig CPU och artificiell intelligensmotor i sin Qualcomm Snapdragon XR1-plattform.

Priset? Du kan förvänta dig att betala runt $999 för ett par.

Det finns något för alla

Det som gör smarta glasögon bra är att det finns design som passar olika livsstilar. Så oavsett om du gillar att spela in videor, träna, vandra eller driva ett företag så finns det något för dig.

Den här listan är bara en inblick i världen av smarta glasögon, som har mycket mer att erbjuda. Vi kommer också att se mer avancerad teknik integreras i dem inom en snar framtid.