De 4 bästa gratisapparna för Windows 10 Mobile och Windows Phone för att sluta röka

Rökning är en av de värsta vanorna du kan ha: det är dåligt för dig och dåligt för dina nära och kära. För inte så länge sedan – 99 dagar, men vem räknar? Min fru och jag bestämde oss för att sluta röka. Vi har båda rökt länge och båda hade ett “nte” försök att sluta röka. Den här gången lyckades vi undvika ett återfall efter bara några dagar eller så, och en av anledningarna till detta är det faktum att vi båda använde flera motiverande appar på våra smartphones. förutom min android smartphone,(Android smartphone) Jag använder också Nokia Lumia 930 Med Windows 10 Mobil . När vi slutade röka sökte jag, laddade ner, installerade och använde en hel massa appar som lovade att hjälpa oss att sluta röka. Medan alternativen du har i Windows 10 Mobil och Windows Phone(Mobil och Windows Phone) mindre än vad du får på Android vi lyckades hitta några mycket bra applikationer som vi vill dela med dig:

1. Rökning

KickSmoking en av de bästa rökavvänjningsapparna jag sett. Och den här jämförelsen där jag överväger allt android appar(Android-appar) som jag använde. KickSmoking använder en enkel och minimalistisk design för att visa dig hur länge det var sedan du slutade röka, hur många cigaretter du inte har rökt och hur mycket pengar du har sparat. Allt detta har ett starkt motivationsvärde, men om detta inte räcker, KickSmoking innehåller också en lista över milstolpar på väg till framgångar och prestationer(framgång och prestationer) som du ska vara stolt över. Jag tänker inte säga “om du vill sluta röka” – istället säger jag “när du bestämmer dig för att sluta röka”(KickSmoking)(Windows 10) Mobiltelefon eller Windows Phone(Mobil eller Windows Phone). Han kommer att ge dig en hjälpande hand när du behöver det.

Ladda ner: (Ladda ner:) KickSmoking

2. Min QuitBuddy

Min QuitBuddy – detta är rökavvänjning app(rökapp) utvecklad av regeringen Australien (regering),(Australien) och några av dess inställningar visar tydligt detta. Till exempel, när du installerar applikationen kommer du att upptäcka att den enda valutan du kan använda är australiensisk(Australien) dollar. Lyckligtvis detaljer relaterade till Australien(Australien), få, och de har inte en betydande inverkan på information och förmåner(information och förmåner) som du får från själva appen. Jag gillade den här appen och jag fortsätter att ha den på min smartphone med Windows 10 Mobile.(mobil smartphone)främst för att det låter mig sätta upp mål som jag vill uppnå och gör att jag kan programmera så kallade “farotider”, det vill säga ögonblick i framtiden då jag vet att jag kanske vill röka en cigarett. När detta händer visar appen en påminnelse och hjälper dig att övervinna cravings. Appen ger dig också alla vanliga spårningssystem som tiden sedan du slutade röka eller pengarna du har sparat.

sluta röka, appar, gratis, Windows 10 Mobile, Windows Phone

Ladda ner: (Ladda ner:) My QuitBuddy(My QuitBuddy)

3. Sluta röka!

Sluta röka!är en annan bra app för Windows 10 Mobil och Windows Phone(Mobil och Windows Phone) , som hjälper dig att bli av med den sista cigaretten. Sluta röka!k håller reda på hur länge det har gått sedan du slutade röka, pengarna du sparat och antalet cigaretter du inte har rökt sedan dess. Det finns också en lista över hälsoprestationer och uppgraderingar som säkerligen kommer att få dig att må bättre. Om du vill få tillgång till detaljerad statistik och några ytterligare prestationer måste du betala klumpsumma(tidsavgift) , vilket är otroligt lågt med tanke på hur mycket pengar du redan har sparat bara genom att inte röka.

sluta röka, appar, gratis, Windows 10 Mobile, Windows Phone

Ladda ner: (Ladda ner:) Sluta röka!

4. Sluta röka assistent

Rökavvänjningsassistent(Stop smoking helper) vill hjälpa dig att sluta röka, inte bara spåra dina framsteg sedan du rökte din senaste cigarett. Han vill också hjälpa dig de sista dagarna innan dess. Du vet, de där dagarna när du försöker röka mindre men inte vet hur. Rökavvänjningsassistent(Sluta röka helper) ger dig en knapp att trycka på varje gång du röker en cigarett och tittar på(cigarett och bildskärmar) när du gradvis minskar antalet cigaretter du röker. Rökavvänjningsassistent(Stop smoking helper) ger dig också en lista över prestationer som du kan låsa upp, den spårar pengarna du har sparat genom att sluta röka, och den spårar också effekten av att sluta röka på din hälsa.

sluta röka, appar, gratis, Windows 10 Mobile, Windows Phone

Ladda ner: (Ladda ner:) Sluta röka hjälpare

Slutsats

Även om att sluta kan vara en av de svåraste sakerna en rökare kan göra, är det definitivt värt det. Inom några dagar efter att du slutat röka kommer du att börja skörda frukterna. i alla fall nikotinberoende(nikotinberoende) är så stark att du kanske inte ser alla bra saker som händer med din kropp när du slutar röka. Det är därför all hjälp du kan få när du bestämmer dig för att sluta röka är mycket uppskattad. Om du har en smartphone med Windows 10 Mobil eller Windows Phone 8.1 dessa fyra appar för att sluta röka(appar för rökavvänjning) som vi har listat kan vara ganska användbara. Prova dem och om du vill dela din upplevelse med oss, använd gärna kommentarsformuläret nedan.

Rökning är en av de värsta vanorna du kan ha: det är dåligt för dig och det är dåligt för dina nära. Inte så länge sedan – 99 dagar, men vem räknar? – min fru och jag bestämde oss för att sluta röka. Vi var båda långtidsrökare och vi var båda på vårt “n:te” försök att sluta röka. Den här gången lyckades vi inte återfalla efter bara några dagar eller så, och en av anledningarna till det är det faktum att vi båda använde flera motiverande appar på våra smartphones. Förutom min Android-smartphone använder jag också en Nokia Lumia 930 med Windows 10 Mobile på. När vi slutade röka letade jag efter, laddade ner, installerade och använde en hel massa appar som lovade att hjälpa oss att sluta. Även om alternativen du har på Windows 10 Mobile och Windows Phone är färre än vad du får på Android, lyckades vi hitta några mycket bra appar som vi vill dela med dig:

1. KickSmoking

KickSmoking är en av de bästa apparna jag har sett för att sluta röka. Och det är en jämförelse där jag överväger alla Android-appar jag har använt också. KickSmoking använder en enkel och minimalistisk design för att visa dig hur mycket tid som har gått sedan du slutade röka, hur många cigaretter du inte rökte och hur mycket pengar du har sparat. Det här är alla saker med ett starkt motivationsvärde, men om de inte räcker, KickSmoking innehåller också en lista över milstolpar till framgång och prestationer som du bör vara stolt över. Jag tänker inte säga “om du vill sluta röka” – istället säger jag “när du bestämmer dig för att sluta röka”, använd KickSmoking på din smartphone med Windows 10 Mobile eller Windows Phone. Den ger dig en hjälpsam hand när du behöver den.

sluta, röka, appar, gratis, Windows 10 Mobile, Windows Phone

Ladda ner: KickSmoking

2. Min QuitBuddy

Min QuitBuddy är en app för att sluta röka utvecklad av den australiensiska regeringen, och några av dess inställningar visar tydligt det. Till exempel, när du ställer in appen kommer du att upptäcka att den enda valutan du kan använda är australiensiska dollar. Lyckligtvis är detaljerna relaterade till Australien få och påverkar inte på ett meningsfullt sätt informationen och fördelarna du får från själva appen. Jag gillade den här appen och jag fortsätter att behålla den på min Windows 10 Mobile-smartphone, främst för att den låter mig sätta upp mål jag vill uppnå och den låter mig programmera så kallade “farotider”, som är ögonblick i framtiden då jag vet att jag kan längta en cigarett. När det händer visar appen en påminnelse och hjälper dig att övervinna suget. Appen ger dig också alla vanliga spårningssystem som tiden som har gått sedan du slutade eller pengarna du sparade.

sluta, röka, appar, gratis, Windows 10 Mobile, Windows Phone

Ladda ner: Min QuitBuddy

3. Sluta röka!

Sluta röka! är en annan bra app för Windows 10 Mobile och Windows Phone som kan hjälpa dig att komma över den sista cigaretten. Sluta röka! håller reda på hur lång tid som har gått sedan du slutade röka, pengarna du sparat och antalet cigaretter du inte rökt sedan dess. Det finns också en lista över prestationer och hälsoförbättringar som säkert kommer att få dig att må bättre. Om du vill ha tillgång till detaljerad statistik och några extra prestationer måste du betala en engångsavgift, vilket är otroligt litet, om du tänker på hur mycket pengar du redan sparar genom att helt enkelt inte röka.

sluta, röka, appar, gratis, Windows 10 Mobile, Windows Phone

Ladda ner: Sluta röka!

4. Sluta röka hjälpare

sluta röka hjälpare vill hjälpa dig att sluta röka, inte bara genom att följa dina framsteg sedan du rökte din senaste cigarett. Den vill också hjälpa dig de sista dagarna innan dess. Du vet, de där dagarna när du försöker röka mindre men du inte vet hur. sluta röka hjälpare ger dig en knapp att trycka på varje gång du röker en cigarett och övervakar hur du gradvis minskar antalet cigaretter du röker. sluta röka hjälpare ger dig också en lista över prestationer som du kan låsa upp, den håller reda på pengarna du sparar genom att inte röka, och den övervakar också effekten av att inte röka har på din hälsa.

sluta, röka, appar, gratis, Windows 10 Mobile, Windows Phone

Ladda ner: sluta röka hjälpare

Slutsats

Även om att sluta röka är kanske en av de svåraste sakerna en rökare kan göra, är det definitivt värt det. Bara några dagar efter att du slutat kommer du att börja skörda frukterna. Däremot är nikotinberoendet så starkt att du kanske inte ser alla bra saker som händer med din kropp när du slutar röka. Det är därför all hjälp du kan få när du bestämmer dig för att sluta röka är välkommen. Om du har en Windows 10 Mobile eller en Windows Phone 8.1 smartphone kan dessa fyra rökavvänjningsappar som vi listade vara ganska användbara. Prova dem och om du vill dela din upplevelse med oss, tveka inte att använda kommentarsformuläret nedan.