De 4 bästa Apple Watch-laddare från tredje part

Apple Watch är en av de bästa bärbara produkterna på marknaden idag. Ur förpackningen innehåller den en snygg laddare som får jobbet gjort och som till och med kan skryta med snabbladdning när den är ansluten till rätt enhet, men det är bara ytterligare en sladd som stör ditt utrymme.

Om du behöver en annan laddare för äpple klocka , som tar mindre plats, finns det många tredjepartsalternativ. Tricket är att välja det bästa alternativet för dig.

De bästa Apple Watch-laddarna från tredje part(De bästa Apple Watch-laddarna från tredje part)

Nedan är de bästa tredjepartsladdarna för äpple klocka som du kan köpa på Amazon .

ett. Belkin iPhone + Apple Watch Laddningsdocka

Laddningsdocka Belkin för iPhone och (Belkin)äpple klocka För $99 är det inte den mest prisvärda enheten, men den låter dig ladda två av dina mest använda enheter samtidigt. Dockningsvinkeln gör att du kan se iPhone-skärmen och äpple klocka vid en blick.

äpple klocka Fästs enkelt på det medföljande magnetfästet och börjar laddas direkt. Om du har ett stort iPhonefodral kan du justera laddaren så att den passar nästan alla skalstorlekar. Dess breda utbud av kompatibilitet gör det till ett utmärkt alternativ för nästan alla iPhone-användare.

Detta kommer att fungera från iPhones upp till iPhone 11 och uppåt, med användare som rapporterar att iPhone 12 laddas utan problem.

2. Simpeak 4 USB-portar Apple Watch Dock (Simpeak 4 USB-portar Apple Watch Dock)(Simpeak 4 USB-portar Apple Watch Dock)

Som ett mer budgetalternativ Simpeak Apple Watch Dock erbjuder många funktioner för endast $30. Denna dockningsstation inkluderar ett inbyggt laddarstativ äpple klocka överst på enheten med tre portar USB längst ner som låter dig ladda din telefon eller surfplatta samtidigt.

Den bär totalt 6A, så du kan ladda allt samtidigt. Även om den inte är snabbladdningskompatibel, kombinerar den flera laddningsalternativ på ett ställe. Du måste tillhandahålla din egen laddare för äpple klocka , men den passar väl in i utskärningen. Den använder också smarta laddningschips för att automatiskt hantera det elektriska flödet för maximal effektivitet.

Tack vare stativets design kan du fortfarande utnyttja läget fullt ut timmar (Klockläge)äpple klocka . Det kommer att visas tydligt och låter dig se tiden med en blick. Sedan allt USB – Portarna är på framsidan av enheten, det är inte den renaste platsen när den står på ditt nattduksbord, men dess funktionalitet gör det värt att titta närmare på.

3. UGREEN Apple Watch-laddare (UGREEN Apple Watch-laddare)(UGREEN Apple Watch-laddare)

Om du inte vill ha en lång kabel liggande, UGREEN laddare för Apple Watch(UGREEN Apple Watch Charger) är ett bra alternativ. För $40 tar den här laddaren i princip bort kabeln från laddaren äpple klocka och lämnar dig en hamn USB och ett laddställ. Den kan byggas in direkt i väggen eller i USB – port på ett multibandsband. Tack vare designen kommer din klocka inte att glida av.

Det minskar också den nödvändiga laddningstiden och ger en full laddning på bara två timmar. Den lilla storleken gör det enkelt att lägga dem i väskan och ta dem med dig på vägen, samtidigt som det inbyggda strömskyddet garanterar säkerheten för din äpple klocka oavsett var du kopplar dem.

Denna laddare är byggd för portabilitet och kommer med en rem på sidan. Du kan enkelt hänga den på din ryggsäck och det ser skyddsöverdraget till USB – hamnen kommer inte att skadas under resan.

fyra. Laddare Apple Watch Newdery (Newdery Apple Watch Laddare)(Newdery Apple Watch-laddare)

Om du gillar idén med en trådlös laddare för Apple Watch som t.ex (Äpple klocka)UGRÖN men prislappen på $40 var lite hög, Newdery kan vara alternativet för dig. För bara $13 är det det mest budgetvänliga föremålet på den här listan, men det betyder inte att det saknar kvalitet.

Newdery Arbetar(Newdery) med alla avsnitt äpple klocka och påstår sig ge en full laddning på bara två till tre timmar. Du kan koppla den till USB – en port på din dator, mot en vägg eller någon annanstans med en kompatibel port. Observera dock att det kanske inte fungerar på sin sida, som äpple klocka kan glida.

Laddare Newdery har även inbyggt strömskydd för att hålla dina enheter säkra. Den finns i två färger (svart och vit) och har ett litet snörfäste i slutet för enkel bärbarhet.

Fungerar watchOS6 med laddare från tredje part?(Fungerar watchOS6 med laddare från tredje part?)

Innan du köper en laddare från tredje part för Apple Watch, det borde du veta (Apple Watch) Den sjätte uppdateringen av Apple Watch av operativsystemet Apple Watch har gjort många laddare från tredje part inkompatibla. Laddare som en gång fungerade felfritt började plötsligt orsaka överhettning och andra problem.

Innan du investerar i någon tredjepartsenhet, gör din forskning och läs recensionerna, särskilt de senaste. Ändringar i hur laddningsprogramvaran fungerar äpple klocka kan leda till plötsliga kompatibilitetsförändringar. Det sista du vill göra är att spendera pengar på en produkt som inte fungerar, eller ännu värre, en laddare som skadar din Apple Watch (skadar din Apple Watch) .

Apple Watch är en av de bästa bärbara produkterna på marknaden idag. Ur förpackningen innehåller den en snygg laddare som får jobbet gjort och som till och med kan skryta med snabbladdning om den är ansluten till rätt kloss, men det är bara en sladd till för att belamra ditt utrymme.

Om du behöver en annan Apple Watch-laddare som tar trea upp mindre utrymme, finns det många festalternativ där ute. Tricket är att välja det bästa alternativet för dig.

De bästa Apple Watch-laddarna från tredje part

Följande är de bästa laddarna från tredje part för Apple Watch som du kan köpa från Amazon.

ett. Belkin iPhone + Apple Watch Laddningsdocka

För $99 är Belkins laddningsdocka för iPhone och Apple Watch inte den mest prisvärda enheten, men den låter dig ladda två av dina mest använda teknikbitar samtidigt. Dockningsvinkeln gör att du kan se både din iPhone och Apple Watch-skärm med en blick.

Apple Watch passar enkelt på det medföljande magnetfästet och börjar laddas direkt. Om du har ett stort fodral på din iPhone kan du justera laddaren så att den passar nästan alla skalstorlekar. Det breda utbudet av kompatibilitet gör detta till ett utmärkt alternativ för nästan alla iPhone-användare.

Detta kommer att fungera med iPhones upp till iPhone 11 och senare, med användare som rapporterar att iPhone 12 laddas utan några som helst svårigheter.

2. Simpeak 4 USB-portar Apple Watch Dock

För ett mer budgetvänligt alternativ erbjuder Simpeak Apple Watch Dock en hel del funktionalitet för bara $30. Denna docka inkluderar ett inbyggt laddarställ för Apple Watch ovanpå enheten, med tre USB-portar under som gör att du kan ladda din telefon eller surfplatta samtidigt.

Den bär totalt 6A, så du kan ladda allt samtidigt. Även om den inte är snabbladdningskompatibel, har den flera laddningsmöjligheter på en enda plats. Du måste tillhandahålla din egen laddare för Apple Watch, men den passar väl in i urtaget. Den använder också intelligenta laddningschips för att automatiskt kontrollera det elektriska flödet för maximal effektivitet.

Tack vare designen på stativet kan du fortfarande dra full nytta av klockläget på Apple Watch. Det kommer att visas tydligt och låter dig se tiden med en blick. Eftersom alla USB-portar finns på framsidan av enheten är det inte den renaste layouten när den väl står på ditt nattduksbord, men dess funktionalitet gör det värt en titt.

3. UGREEN Apple Watch Laddare

Om du inte vill ha en lång kabel liggande är UGREEN Apple Watch Charger ett bra alternativ. För $40 tar den här laddaren i princip bort kabeln från Apple Watch-laddaren och lämnar dig med en USB-port och ett laddningsställ. Den kan passa direkt i väggen eller en USB-port på en multi-strip. Tack vare designen kommer din klocka inte att glida av.

Det minskar också den nödvändiga laddningstiden och ger en full laddning inom bara två timmar. Den lilla storleken gör den lätt att lägga i en väska och ha med dig på språng, medan inbyggda strömskydd säkerställer att din Apple Watch är säker oavsett var du ansluter den.

Denna laddare byggdes för portabilitet och har en snodd på sidan. Du kan enkelt haka den på din ryggsäck, samtidigt som ett skyddande skydd säkerställer att USB-porten inte skadas under resan.

fyra. Newdery Apple Watch laddare

Om idén med en sladdlös Apple Watch-laddare som UGREEN tilltalade dig men prislappen på $40 bara var lite mycket, kan Newdery vara alternativet för dig. För bara 13 $ är det det mest budgetvänliga föremålet på den här listan – men det betyder inte att det saknar kvalitet.

Newdery fungerar med alla serier av Apple Watch och påstår sig ge en full laddning på bara två till tre timmar. Du kan ansluta den till USB-porten på din dator, till en vägg eller någon annanstans med en kompatibel port. Observera dock att det kanske inte fungerar på sidan eftersom Apple Watch kan glida av.

Newdery-laddaren har också inbyggt strömskydd för att säkerställa att dina enheter förblir säkra. Den finns i två färger (svart och vit) och har ett litet snörfäste i änden för enkel bärbarhet.

Fungerar watchOS6 med laddare från tredje part?

Något du bör vara medveten om innan du köper en Apple Watch-laddare från tredje part är att den sjätte uppdateringen av operativsystemet Apple Watch gjorde många tredjepartsladdare inkompatibla. Laddare som en gång fungerade utan problem började plötsligt orsaka överhettning och andra problem.

Innan du investerar i någon tredjepartsenhet, gör din research och läs recensionerna – särskilt de senaste. Ändringar av hur laddningsprogramvaran fungerar inom Apple Watch kan resultera i plötsliga kompatibilitetsförändringar. Det sista du vill göra är att slösa bort dina pengar på en produkt som inte fungerar – eller ännu värre, en laddare som skadar din Apple Watch.