DC och Warner Bros: mot en omstart av Superman, av JJ Abrams och Ta-Nehisi Coates

Stålmannen © Warner Bros.

Warner Bros. vill ha en ny Stålmannen till sin DCEU, och det blir med veteranen JJ Abrams och den ganska oväntade Ta-Nehisi Coates.

Denna nya version av superhjälten kan skilja sig mycket från den nuvarande, men Henry Cavill verkar motiverad att återvända till tjänsten oavsett.

Läs också:
Luca, nästa Disney-Pixar-film, avslöjar sin färgglada trailer

Mot en ny version av Stålmannen i DCEU

Vad ska man göra när ditt utökade universum fortfarande kämpar för att övertyga och ta fart? På Warner Bros., för dess DCEU, valde vi uppenbarligen omstartslösningen. Det har faktiskt bekräftats att en ny version av Superman är på gång. Få detaljer är kända ännu, men två namn finns redan i spelet: JJ Abrams och Ta-Nehisi Coates.

Du känner med största sannolikhet den första, eftersom mannen har satt sin tafs i många sagor, i produktion via sitt företag Bad Robot, eller till och med i regi (Stjärnornas krig, stjärnvandring…). Den andra är däremot ingen stammis på bio. Författare och journalist engagerade sig i olika samhällsfrågor, han skrev även serier Kapten Amerika och Svart panter för Marvel.

Läs också:
Justice League: the Snyder Cut avslöjar sin trailer, en månad innan den släpps på HBO Max

En moderniserad omstart för stålmannen?

Ingen regissör har ännu tillkännages (Abrams själv?), inte heller någon skådespelare. Det verkar dock som att Henry Cavill (som redan är upptagen med serien The Witcher och potentiellt Masseffekt) är motiverad att återgå till tjänst (vad med Man of Steel 2 ?). Speciellt sedan regissören Zack Snyder, som har burit karaktären för Stålmannenvill också ha tillbaka honom.

Men en omstart med en identisk skådespelare skulle inte vara mycket meningsfullt, särskilt eftersom rykten skulle ha det att denna nya version av superhjälten förkroppsligas av en afroamerikansk skådespelare. Efter Christopher Reeve, Brandon Routh och därmed Henry Cavill, vem kunde adoptera den röda capen? Tidigare hade diskussioner med skådespelaren Michael B. Jordan ägt rum, utan att leda till något konkret.

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button