DC FanDome 2021: meddelandena du inte bör missa


DC FanDome 2021-upplagan hölls ikväll online. Här är tillkännagivanden och videor som gjorts kring kommande DC Comics-filmer, serier och videospel.

Och hitta dedikerade artiklar för de viktigaste tillkännagivandena!

Ett rikt evenemang för DC Comics-fans

Efter att ha fått bollen i rullning med The Rock och en efterlängtad första titt på hans film svart adam
var evenemanget ett tillfälle att lära sig lite mer om Aquaman och det förlorade kungariket. Uppföljaren till James Wans film, som fortfarande bärs av Jason Momoa i huvudrollen, hade verkligen en liten bakom-kulisserna-video på lager.


Den mirakulösa filmen Blixten var också där med en första kort förhandstitt. Vi ses någon gång under 2022 på bio för det fullständiga resultatet. Också nämnd ett tag, filmen tillägnad Blue Beattle gjorde en poäng med att påminna om att han fortfarande levde, utan att dock visa något förutom konceptkonsten. Samma sak för filmen Batgirl, för närvarande i förproduktion. Det bör också noteras att en animerad film och en live-actionfilm om karaktären Static Shock har tillkännagetts.

Patty Jenkins har meddelat att hon också kommer tillbaka bakom kameran för en tredje film Wonderwoman, trots ugnen som varit Wonder Woman 1984. Catwoman kommer under tiden att ha rätt till en animerad film nästa februari, med Elizabeth Gillies bakom den berömda karaktärens röst.


Batman var självklart på plats med en ny trailer. Matt Reeves film med Robert Pattinson och Zoë Kravitz i huvudrollerna kommer nästa mars.

Shazam: Fury of the Gods och dess solida nya skådespelare (Helen Mirren och Lucy Liu) hade en bakom-kulisserna-video för att fylla utrymmet medan de väntade på att den släpptes i…2023.

På videospelssidan hade Rocksteady en ny film för sin Suicide Squad: Kill the Justice League
som tyvärr fortfarande inte har ett releasefönster på PC och konsoler 2022. Gotham Knights var också här som förväntat, med en ny trailer centrerad kring Court of Owls. Likaså, vi ses någon gång nästa år för release.

Filmer, serier och tv-spel

Nämndes också, via paneler eller videor för fans, visar som Blixten (Barry kommer äntligen att få sina guldstövlar nästa säsong), Stålmannen och Lois
(säsong 2 kommer snart), Super tjej (som snart lanserar sin sista säsong), harley quinn
(säsong 3 kommer 2022), gottegris
(Säsong 2 kommer snart till Netflix) eller till och med Stjärn tjej (Salto har nyligen erbjudit det och säsong 3 kommer 2022).


Doom Patrol
och Titaner kommer de att njuta av säsong 4, medan Läderlappen presenterade trailern för sin säsong 3. Pennyworth kommer också tillbaka för en säsong 3, den här gången på HBO Max och inte Epix, 2022.


HBO Max-serien från serierna DmZ av Ava DuVernay nämndes också, utan att visa upp sig. Regissören kommer också att stå för seriebearbetningen av Naomi för CW. Kaci Walfall kommer att gestalta den självbetitlade karaktären 2022.


Till sist, Fredsmästare, filmens spin-off Självmordsgruppen bärs av John Cena och James Gunn, anländer nästa januari och hade en första trailer i butik.

Relaterade Artiklar

Back to top button