DAZN: illegala prenumerationer till salu på Telegram med IPTV och pezzotto

Fortsätt öva på olagliga prenumerationer för att spara flera hundra euro per år om du var tvungen att prenumerera på alla tjänster strömning Och på begäran mer känd. Men denna praxis är det lagförs och den Finanspolisen leder a närkamp mot denna olaglighet. Men uppgifterna visar det Telegram bekräftas på nytt kanal mest populär för köpa illegala prenumerationer DAZN med IPTV Och pezzotto. Här fick de reda på det.

DAZN: det är den bästsäljande tjänsten olagligt på Telegram

Själv Telegram är den föredragna kanalen för IPTV Och pezzotto, DAZN det är den mest service såld i formen av olagliga prenumerationer direkt i appgrupperna för Pavel Durov. Denna ökning av ärenden beror också på att service från strömning för sport från i år har förvärvat också rättigheter för alla matcher i Serie A TIM.

Det är klart att många vill spara 29,90 europriset att betala per månad om du väljer att aktivera tjänsten direkt med DAZN. Tack vare TIMVISION Serie A inklusive UEFA Champions League per månad kostar de 19,90 euro. Tyvärr trots dessa attraktiva rabatterjag priser av olagliga lösningar IPTV och pezzotto är alltid mest konkurrenskraftig.

Men vad de föreslås på Telegram innehållet i DAZN? En kanal med bortom 30 tusen prenumeranter erbjuder a DANZ konto bara 10 euro per månad. “” Är sloganen för Telegram Channel där den säljs olaglighet.

Men det finns också risk att hamna i fälla av en bedrägeri på nätet är mycket lång. Det är därför det alltid är bra undvika att lita på dessa kanaler inofficiell och dessutom olaglig. Använder sig av ospårbara betalningssystem det är lätt att betala för tjänsten och inte få någonting, och därmed förbli utan pengar och utan ens en prenumeration på DAZN. Utöver allt, kom dock alltid ihåg det IPTV Och pezzotto jag är straffrättsligt ansvarig och många står inför bittra konsekvenser.

Relaterade Artiklar

Back to top button