DAZN är också på väg att anlända på DTT med två kanaler

Medan den tekniska optimeringen fortsätter snabbt för etableringen av DVB T2 i Italien, det oberoende företaget DAZN Italien dra nytta av ett avtal med att ordna med ankomsten av två kanaler opublicerad inom det digitala markbundna sammanhanget. Nyheten, rapporterad av citerar ett avtal värt 3 miljoner euro per år för uthyrning av de frekvenser som krävs för tillgång till gruppens multiplex. Här är de senaste nyheterna.

DAZN bortom streaming: nu även två kanaler på DVB-TV

Att önska som kanaler av strömmande backup de nya plattformarna kommer att användas i de fall det skulle uppstå problem med överföringen av onlinehändelser på grund av intensiv trafik som genereras av onlineanvändare. Detta är också positivt för de som bor i områden där bredbandstäckningen är dålig eller där kvaliteten på nätet belastar visningsinnehållet negativt.

I detta skede är det inte klart hur dessa nya kanaler kommer att hanteras. Detta är mer än förståeligt på grund av bristen på officiella förklaringar från den berörda personen. Mer detaljer kommer sannolikt att lämnas ut under de närmaste veckorna för en operation som inte längre är hemlig.

Till dessa nyheter lades faktiskt de senaste uttalandena från DAZN:s vicepresident i Italien och Spanien, som under en intervju med “” och “” öppet hade deklarerat följande:

Ett drag som syftar till att hejda de potentiella kritikaliteterna i ett system som på några år lyckats växa fram framför allt och som idag garanterar 7 matcher i veckan.

Relaterade Artiklar

Back to top button