Darty-försäljning: denna Ultimate Ears Hyperboom-högtalare drar nytta av en rabatt på 100€

ultimata öron hyperboom

25 % rabatt är rabatten som erbjuds av Darty på Hyperboom-högtalaren från Ultimate Ears för tillfället. Dess pris går från 399 till 299 € för din största möjliga auditiva och festliga. Unna dig en Bluetooth-högtalare som kan ersätta ett Hifi-system tack vare det kraftfulla ljudet den ger.

The Ultimate Ears Hyperboom med två ord:

  • IPX4-skydd
  • 24 timmars batteritid
  • Riktigt och kraftfullt ljud

Se erbjudandet Ultimate Ears Hyperboom för 299 € hos Darty

Ultimate Ears Hyperboom Bluetooth-högtalare till lägsta pris hos Darty

Det är sommar, förbered dina kvällar genom att köpa en Bluetooth-högtalare som nu erbjuder kraftfullt och fylligt ljud med Ultimate Ears Hyperboom. Den gynnas för närvarande av en fin rabatt på 100 €, det vill säga 25 % rabatt, hos Darty, som erbjuder den för endast 299 €.

En enkel och kraftfull Bluetooth-högtalare

Hyperboom är inte en mobil högtalare även om den är trådlös. Det är en Bluetooth-högtalare som kan liva upp dina grillar och dina kvällar under sommaren och dina aperitifmiddagar under vintern. Tack vare dess batteri kommer du att kunna lyssna på din musik nonstop i 24 timmar.

Bluetooth-anslutningen är förenklad så att du enkelt kan streama din musik från din dator eller smartphone. Den har en anpassningsbar equalizer för att justera inställningarna efter din smak, din musik och din miljö.

Perfekt för fester, Hyperboom erbjuder inte bara kraftfullt och fylligt ljud, utan även stänkmotstånd enligt IPX4-standarden. Dess design gör att den kan rymma bashögtalare av bra storlek med djup bas. Med Hyperboom, var inte rädd för att skruva upp ljudet, den är gjord för att skicka decibel samtidigt som du återger dina favoritmelodier med finess.

Ljudet är justerbart direkt ovanpå högtalaren. Den har ett bärhandtag och USB, Aux och optisk anslutning för bättre anslutning. Ovansidan har också en knapp för att välja ljudkälla och börja spela musik.

Se erbjudandet Ultimate Ears Hyperboom för 299 € hos Darty

rea2021_banner

Sommarrean är nu! Hitta de bästa erbjudandena och högteknologiska kampanjer med Clubic.

Upptäck de bästa Bluetooth-högtalarna

Innan du beställer din Hyperboom-högtalare, ägna några minuter åt att läsa vår jämförelse av de bästa Bluetooth-högtalarna 2021 för att hjälpa dig göra ditt val.

Läs också:
Amazon- och Cdiscount-försäljning: de bästa högteknologiska erbjudandena att ta innan helgen

Relaterade Artiklar

Back to top button