Dåliga nyheter kom från Nvidia den här gången, priserna steg!

”Raise”, ett av orden vi hör senast, har gjort sin röst hörd den här gången på långt håll, hela vägen från USA.

Dåliga nyheter kom från Nvidia den här gången, priserna steg! Priserna på grafikkort har ökat nästan periodvis under en lång tid. De två huvudorsakerna bakom denna situation är chipbrist och brytning av kryptovaluta. Kom igen vi vet chipkrisen men genom gruvdrift Om vi ​​ger lite mer detaljer för våra läsare som undrar vad det har med det att göra, är den viktigaste faktorn för att kunna bryta kryptopengar bra grävvärde. ägare att ha ett grafikkort.

Gruvarbetarna är starka till korten I takt med att efterfrågan på grafikkortet ökar blir det svårare att nå nya modeller på grafikkortsmarknaden där utbudsproblem redan upplevs på grund av chipproblemet. Av dessa två skäl båda grafikkorten Priserna på datorer ökar hela tiden.

Nvidia RTX 3080 20GB

Dåliga nyheter kom från Nvidia den här gången, priserna steg!

Dock den sista ibland kryptopengar Nedgångarna på aktiemarknaden, som oroade investerarna, gjorde också att efterfrågan på brytning av kryptovaluta minskade. Åtminstone efter denna avmattning Nvidia grafikkort Vi skulle kunna säga att priserna har blivit lite mer stabila jämfört med föregående period, och den här gången kom nyheten om vandringen från teknikjätten själv.

I ett uttalande från Nvidia, RTX 30 Founders Edition Alla modeller i (RTX 30 FE)-serien har ökat mellan 4% och 7%. Vandringens första adress var den europeiska marknaden, men det är säkert att denna praxis kommer att implementeras i resten av världen under de kommande dagarna.

Följaktligen i Europa RTX 30 FE-modeller De nya priserna var följande; RTX 3060 Ti kostar 439 euro, RTX 3070 är 540 euro, RTX 3070 Ti är 649 euro, RTX 3080 är 759 euro, RTX 3080 Ti är 1 269 euro och RTX 3040 är 1 euro.

Apple utökar undantaget för köp i appar

Relaterade Artiklar

Back to top button