Cyberpunk 2077 kommer tillbaka starkt på Steam, tack Netflix?

Cyberpunk 2077 Next-Gen Concept Art © CD Projekt RED

Tack vare den utmärkta animen Cyberpunk: Edge Runnersnetflixden senaste titeln från CD Projekt RED har sett en plötslig återuppgång i popularitet.

Visserligen inte lika stor som den misslyckade vurmen vid lanseringen. Vi räknar särskilt med Steam-versionen av Cyberpunk 2077 mer än 80 000 spelare anslutna samtidigt, utan att räkna andra plattformar som GOG eller konsolversioner.

Efter The Witcher 3Netflix återlanseras Cyberpunk 2077

Netflix-animeserien släpptes för exakt en vecka sedan Cyberpunk: Edge Runners, producerad av den japanska studion Gunner, blev en riktig hit, både kritiskt och publikmässigt. På så kort tid har den till och med lyckats ta sig upp till de högsta publikpoängen på SVoD-plattformen.


Liksom din tjänare på Clubic hade många spelare som togs med av denna anime med olika kvaliteter dock inte en tillräcklig dos av Cyberpunk 2077 och gick tillbaka för en resa till Night City, gav sig till och med ut på äventyret för första gången.

Det måste sägas att titeln på CD Projekt RED har kommit långt sedan den släpptes i december 2020. Efter många uppdateringar för att rätta till de många buggar som den var genomsyrad av och att lägga till innehåll för att leva upp till ambitionerna i polsk studio, Cyberpunk 2077 är i bättre form än någonsin, i väntan på en expansion planerad till 2023, på PC och exklusivt på PS5 och Xbox Series X|S.

Det finns med denna anime en air av deja vu för en Netflix-produktion. Faktum är att serien 2019 The Witcher förnyad popularitet till mästerverket som är The Witcher 3: Wild Huntslog till och med vurm för den när den släpptes 2015.

Och du, Netflix-animen hämtad från Cyberpunk 2077 fick det dig att vilja (om)ta en resa till Night City?

Relaterade Artiklar

Back to top button