Cyberpunk 2077: en mod för att integrera FSR 2.0 nu

Mod FSR 2.0 Cyberpunk 2077 © PotatoOfDoom1337

I avsaknad av officiellt stöd låter en mod dig dra fördel av AMD:s lovande FSR 2.0 på Cyberpunk 2077.

Regisserad av PotatoofDoom1337 låter denna mod dig dra nytta av den senaste iterationen av uppskalningsteknik på den mycket giriga titeln från den polska studion CD Projekt RED.

Positivt fel i Night City

Hittills är det bara NVIDIAs DLSS och det mindre övertygande FSR 1.0 som har tillfredsställt Night Citys enorma aptit på prestanda. För detta var det tyvärr obligatoriskt att ha ett RTX-grafikkort.

Med denna inofficiella integration av AMD:s FSR 2.0 i Cyberpunk 2077, alla kan dra nytta av mycket märkbara prestationsvinster. Eftersom ett visuellt hjälpmedel ibland talar högre än ord, är här en jämförelsevideo gjord av MxBenchmarkPC.


PotatoofDoom1337 indikerar för sin del att han provade FSR 2.0 via sin mod i 4K, med alla grafiska parametrar pressade till max på en åldrande GTX 1080. Tack vare AMD:s senaste generations teknologi, säger han sig ha fördubblat sitt bildantal per sekund att komma fram till 45 fps.

Om du också vill dra nytta av dess skapelse, gå till sidan Nexus Mods dedikerad, citerad i källan nedan. Alla nödvändiga filer och en installationsguide gör att du kan se Night City i ett nytt ljus, oavsett din konfiguration.

PotatoofDoom1337 varnar dock för att hans mod för närvarande bara är i tillståndet ” Bevis på koncept “. De som vill prova bör därför räkna med att stöta på några buggar.

Mellan en betydande prestandavinst och fler buggar i Night City blir det därför nödvändigt att välja.

Om samma ämne:
FSR 2.0 finns redan för Xbox Series-utvecklare, inget på PS5 än

Källa: Nexus Mods

Relaterade Artiklar

Back to top button