Cyberpunk 2077: CD Projekt RED rullar ut officiella verktyg för mod-stöd

Cyberpunk 2077 © CD Projekt Red

CD Projekt RED har distribuerat officiella verktyg på sin webbplats för mod-stöd på PC-versionen av Cyberpunk 2077
.

Både blivande modders och veteraner kommer därför att kunna ha en fantastisk tid att anpassa sin Night City-upplevelse till sitt hjärta.

Läs också:
Cyberpunk 2077: i väntan på andra korrigeringar har moddare redan börjat arbeta på PC

Ambitiös legosoldat söker begåvade Charcudoc för att förbättra sin krom »

Utan att vänta på den här gesten från CD Projekt RED, hade moddarna redan arbetat för att förbättra vissa delar av PC-versionen och för att anpassa spelupplevelsen.

På personaliseringssidan av upplevelsen fanns ett verktyg för att skapa karaktärer tillgängligt under spelet, när en mod erbjöd ett tredjepersonsperspektiv.

Från och med nu kommer det att vara möjligt för alla moddingentusiaster att modifiera på djupet Cyberpunk 2077. Så vi måste bara vänta några dagar eller veckor för att se vad samhället av entusiaster kommer att göra i Night City.

Läs också:
Cyberpunk 2077: en blockerande bugg introducerad i patch 1.1, men en tillfällig lösning av CD Projekt Red

CD Projekt RED fokuserar på de mest akuta frågorna

CD Projekt RED fortsätter att justera så mycket som möjligt Cyberpunk 2077, genom att särskilt korrigera de många buggar som särskilt finns på konsolversionerna. Ett första steg har tagits med patch 1.1, som trots det introducerar några nya irriterande buggar. En större patch 1.2 förväntas under de kommande veckorna.

På grund av dessa många problem är studion för närvarande under brand från två rättegångar och en granskning av sitt arbete av en polsk myndighet, med böter om det inte är tillfredsställande. Att göra mod-stöd tillgängligt för alla på PC-versionen bör därför tillåta CD Projekt RED att fokusera fullt ut på det mest akuta.

Vågen av gratis DLC som ursprungligen planerades till början av året har också skjutits upp så att studion fullt ut kan ta itu med buggfixar. Uppdateringen för Xbox Series X | S och PS5 väntas runt hösten 2021.

Källa: CD-projekt RED

Relaterade Artiklar

Back to top button