CyberGhost, NordVPN eller Surfshark? Vilken billig VPN ska man välja för att starta 2022?

För att starta 2022 på rätt fot har Clubics Good Deals-team valt ut tre av de mest kompletta VPN-erbjudandena på marknaden, och alla till bästa pris! Så vilken av CyberGhost, NordVPN eller Surfshark kommer att ha din fördel?

välj vpn

De tre rabatterade VPN-erbjudandena att ta till sig för 2022:

  • Se CyberGhost VPN-erbjudandet för 1,89 €/månad i 3 år + 3 månader gratis
  • Se NordVPN-erbjudandet på 2,92 €/månad i 2 år
  • Se Surfsharks VPN-erbjudande på 1,96 €/månad i 2 år + 3 månader gratis

Den stora fördelen med dessa erbjudanden är att de löper i minst två år, vilket redan garanterar dig 24 månader till bästa pris. Men mellan antalet enheter som omfattas eller den teknik som används, är valet förfinat enligt dina preferenser!

CyberGhost är ett av riktmärkena på marknaden, inte att missa till det här priset!

När namnet CyberGhost når dina öron, är det försäkran om att surfa online i fullständig konfidentialitet till bästa pris, för dig och dina nära och kära. För inte bara har CyberGhost varit en av de bästa VPN-lösningarna på marknaden i flera år nu, utan du har också möjlighet att säkra upp till 7 enheter, oavsett om det är klassiska smartphones (Android och iOS), surfplattor eller till och med PC (macOS, Linux och Windows), men också dina smarta TV-apparater (Apple TV, Android TV, Fire TV), dina spelkonsoler eller till och med dina webbläsare, med tillägg för Chrome och Firefox.

Prenumerera i inte 12 eller 24, utan 36 månader + 3 månader gratis, till det mycket attraktiva priset på 1,89 € per månad. Det är totalt €73,71 för de första 3 åren. Du drar nytta av en rabatt på -84 % och har en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti, perfekt för att testa denna VPN och ta den i hand med fullständig sinnesfrid.

CyberGhost © CyberGhost

Se CyberGhost VPN-erbjudandet för 1,89 €/månad

Plus, med nästan 7 000 servrar på över 100 platser, alla i 91 olika länder, är du bortskämd med valmöjligheter! Tack vare ett gränssnitt som är lika enkelt som effektivt att använda, är det enkelt att komma igång, även för den oinitierade. Du har också 256-bitars AES-kryptering, den högsta nivån av integritet idag, samt en Kill Switch om du skulle förlora din VPN-anslutning. Det är inte för inte om CyberGhost 2022 fortfarande får det utmärkta betyget 9/10 under vårt 100 % oberoende Clubic-test.

Välj den optimala prestandan för NordVPN

Med 9 års erfarenhet och över 14 miljoner användare över hela världen behöver NordVPN ingen introduktion. Och det är bra, eftersom denna utmärkta lösning erbjuds för endast 2,92 € per månad i 24 månader! Tillräckligt för att ge dig en fin rabatt på -68 % jämfört med det vanliga priset, för totalt 69,99 € under de 2 åren, och naturligtvis 30 dagar för att ändra dig med pengarna-tillbaka-garantin.

Varför välja NordVPN? Först och främst för att du har ett mycket brett utbud av mer än 5200 servrar distribuerade i 59 länder, perfekta att anpassa efter dina behov och till exempel att ignorera potentiella geografiska begränsningar på grund av platsen där du faktiskt hittar. Säkerhet är också en nyckeltillgång för NordVPN, som tillämpar en strikt no-logs-policy med avseende på sina användare såväl som sina användare, och garanterar dig end-to-end-kryptering med AES 256-bitarsstandarden.

Tack vare kombinationen av dess två teknologier WireGuard och NordLynx, är du garanterad att ligga i framkant när det gäller sekretess utan att drabbas av latenser, målet är verkligen att göra din enhet lika effektiv som om NordVPN inte skötte den, vilket är desto mer uppskattad under spelsessioner eller till och med för streaming.

nordvpn bärbar dator

Se NordVPN-erbjudandet på 2,92 €/månad

Dessutom är det också dina nära och kära som kan dra nytta av denna NordVPN-licens med dig, eftersom upp till 6 enheter kan omfattas av detta erbjudande samtidigt. Företaget har särskilt utvecklat en mycket lättanvänd applikation tillgänglig för iOS, Android, macOS, Linux och Windows, samt tillägg för Chrome och Firefox.

Slutligen erbjuder företaget 24/7 chatthjälp på Molières språk för att hjälpa dig och svara på dina frågor under alla omständigheter. Tillräckligt för att få en mycket solid 9/10 under vårt 100 % oberoende Clubic-test, fortfarande 2022.

2022, bita på webbpiraterna med Surfshark

Surfshark börjar göra sig ett namn i havet av VPN-erbjudanden och är idealisk för att starta det nya året på bästa möjliga sätt. Unna dig detta VPN med -83 % rabatt, dvs 1,96 €/månad i 24 månader, med, som bonus, 3 månader gratis. Totalt kommer du att debiteras €52,83 för ditt abonnemang i 27 månader och du har naturligtvis upp till 30 dagar på dig från inköpsdatumet på dig.

På menyn, ett mycket attraktivt erbjudande eftersom en enda licens tillåter installation på ett obegränsat antal datorer, smartphones, surfplattor och andra kompatibla enheter. Perfekt för hela familjen som dina vänner! När identifierarna väl har skrivits in är allt du behöver göra att komma igång tack vare mer än 3200 servrar i 65 länder.

Surfshark

Se Surfsharks VPN-erbjudande för 1,96 €/månad

För att säkra webbsurfandet har Surfshark en högpresterande AES 256-bitars krypteringsprogramvara. Du kommer också att vara skyddad mot skadlig programvara och andra nätfiskeförsök. Dessutom kommer en Kill Switch automatiskt att bryta din internetanslutning om VPN någonsin skulle sluta utan förvarning.

Slutligen låter en Whitelister dig inaktivera Surfshark på vissa applikationer eller webbplatser. En mycket användbar funktion för att komma åt banktjänster till exempel, samtidigt som en annonsblockerare också ingår i ditt erbjudande, för att inte ständigt bli irriterad av popup-fönster. En mycket effektiv tjänst som får mycket bra 8/10 i vårt 100 % oberoende Clubic-test.

Vilken är den bästa VPN i början av 2022?

Kolla in vår jämförelse av de bästa VPN-erbjudandena 2022 för att mäta fördelarna och nackdelarna med de olika VPN-sekretesslösningarna och hitta den som är mest sannolikt att ge dig fullständig tillfredsställelse.

Relaterade Artiklar

Back to top button