CyberGhost lanserar sin Gaming VPN på konsoler (Playstation, Xbox och Nintendo)

spel vpn

Trött på latens online på konsolen eller har vänner runt om i världen som du inte kan spela med? CyberGhost VPN har lösningen.

Fram till nu var det verkligen svårt att konfigurera en traditionell VPN på dessa plattformar, till skillnad från PC. Det är därför som CyberGhost VPN-teamen har arbetat för att avsevärt förenkla denna operation. Team Clubic introducerar dig därför för VPN-spel på konsol, med tillstånd av CyberGhost.

Upptäck CyberGhost VPN-erbjudandet för 1,90 €/månad

Friheten och säkerheten som tillhandahålls av CyberGhost VPN

För den oinvigde skadar inte en snabb påminnelse om vad CyberGhost VPN handlar om. Det är därför ett virtuellt privat nätverk för att omdirigera trafik till en dedikerad server. Detta har den dubbla fördelen att göra din online-närvaro osynlig, och även att kringgå vissa begränsningar som åläggs din IP-adress. Detta kommer verkligen att inverteras av en adress från CyberGhost-serverdatabasen.

Detta förhindrar därför Internetleverantörer från att spåra dina onlineaktiviteter och från att komma åt innehåll som inte stöds i Frankrike.

Utöver frihet och anonymitet erbjuder CyberGhost VPN också ytterligare skydd mot hackare, särskilt på offentliga Wi-Fi-nätverk, vars säkerhet lämnar en del att önska. Detta kommer därför att göra det särskilt svårt för alla som vill utge sig för att vara dig eller komma åt dina personliga uppgifter eller din enhets data.

vpn5

Hur översätts detta till spelet?

På PC är användningen av ett VPN redan vanligt för spelanvändning. Tjänsten hade dock ännu inte utvecklats för konsolspel.

Oavsett om det är en PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch eller ännu äldre konsoler, ingen lättillgänglig VPN-lösning hade ännu riktigt utvecklats. Det är så här CyberGhost kommer in i bilden, och med denna lösning, alla fördelar som VPN-tjänsten ger i sin ursprungliga formel.

Res var som helst på webben utan geografiska begränsningar

En annan fördel med CyberGhost VPN på konsolen: frånvaron av geo-restriktioner. Vissa multiplayer-titlar, särskilt MMOs, delar upp sina gemenskaper i regionala servrar. Om du har vänner i Asien eller USA är det därför omöjligt för dig att spela med dem under normala tider.

Men tack vare CyberGhosts lösning kommer sådana begränsningar att tas bort, för att kunna njuta av titlar som Elder Scrolls Online med dina vänner runt om i världen från din soffa.

Denna avsaknad av geo-restriktion ger också tillgång till andra regioner i din konsols onlinebutiker. Du kommer därför att kunna komma åt vissa spel som annars inte är tillgängliga, eller få dina vanliga spel till förmånligare priser.

Slutligen kommer du att kunna komma åt innehåll som annars är blockerat i Frankrike på SVOD-tjänster som Netflix eller Amazon Prime.

spelare

Njut av CyberGhost VPN på dina konsoler

Först kan du arbeta genom att ändra dina DNS-inställningar. Vi har skrivit en omfattande guide som hjälper dig att ställa in CyberGhost på din spelkonsol på detta sätt.

Det bästa sättet att använda CyberGhost VPN på konsolen är att installera det direkt på en router; Observera att de flesta operatörsboxar inte kan. Du kan göra installationen själv, tack vare en guide från CyberGhost, eller skaffa en DD-WRT-router där VPN redan är förinstallerat. I det här fallet behöver du bara konfigurera den. Detta kommer därför att kryptera din anslutning, samtidigt som din IP-adress döljs. Det är också möjligt att skapa en virtuell router med din Windows-dator eller valfri macOS-enhet som är kompatibel med anslutningsdelning.

Naturligtvis, för att fortsätta med det här sista steget, måste du först prenumerera på tjänsterna från CyberGhost VPN. Vanligtvis prissatt till €11,99 per månad eller €5,39 per månad under sex månader, erbjuder CyberGhost för närvarande ett exceptionellt rabatterbjudande på 84% för ett tvåårigt åtagande till endast €1,90 per månad. Alla erbjudanden kommer med en 14-45 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

CyberGhost VPN erbjuder också ett endags testerbjudande på Windows- och macOS-enheter, förlängt till sju dagar på Android- och iOS-enheter. Tillräckligt för att ge dig tid att konfigurera allt och se den betydande skillnaden som CyberGhost VPN gör på din konsolspelupplevelse.

Upptäck CyberGhost VPN-erbjudandet för 1,90 €/månad

Vilka är de bästa VPN:erna på marknaden?

Upptäck vår jämförelse av de bästa VPN-erbjudandena under 2021 och deras olika lösningar för att säkra din data.

Relaterade Artiklar

Back to top button