Cyber ​​​​Monday: detta Xiaomi Redmi Note 10S-paket med Xiaomi Mi 2-hörlurar till ett fyndpris hos Darty

Med anledning av Cyber ​​​​Monday kan du hos Darty hitta ett Xiaomi-paket inklusive en smartphone, Redmi Note 10S, med True Wireless 2 Basic-hörlurar. Det hela kostar €219, men det finns också en ODR på €30 från den kinesiska tillverkaren.

1

Ett verkligt oslagbart Xiaomi-paket!

  • En utmärkt instegsnivå
  • Bekväma trådlösa hörlurar
  • En dubbel sänkning med ODR

Se erbjudandet på Xiaomi-paketet för 219 € hos Darty

Återbetalningserbjudande hos Xiaomi, försäljning hos Darty

Hos Darty kan du nu köpa ett superpaket inklusive en nybörjarsmartphone men med riktigt toppfunktioner och äkta trådlösa hörlurar som eliminerar sladdar. Detta paket säljs vanligtvis för €249 hos återförsäljaren. Och idag går den till 219€.

Kampanjen slutar inte där eftersom vi kan se att det finns ett återbetalningserbjudande tillgängligt via Xiaomi för att få tillbaka 30€ på ditt köp. Allt du behöver göra är att gå till den dedikerade sidan för att läsa villkoren för denna, fylla i filen och få återbetalningen inom några veckor.

En liten smartphone som har den under pedalen

Redmi Note 10S är en så kallad entry-level smartphone, med tanke på dess mycket överkomliga pris, men som har det som behövs där det behövs. Dess 6,43″ skärm är förvisso begränsad till 60 Hz, men det är en Super AMOLED med mycket vackra färger. Den körs med 6 GB RAM och 128 GB internminne som lagring kan läggas till via en microSD-port. Med nästan 16 timmar batteri och 33 W snabbladdningskompatibilitet är det verkligen en mycket bra smartphone till ett mer än överkomligt pris.

Tro inte, eftersom du skulle ha fel, att hörlurarna som medföljer är små prylar. Mi True Wireless Earphones 2 Basic har en batteritid på 5 timmar per laddning, upp till 20 timmar med fodral, och dessutom är de utrustade med aktiv brusreducering för att ta bort omgivande brus och lyssna på musik, filmer och serier, eller telefon i fred.

Se erbjudandet på Xiaomi-paketet för 219 € hos Darty

Upptäck alternativ till Redmi Note 10S

Vill du ha en biffigare, billigare smartphone eller bara inte gillar den så finns det självklart alternativ. Du kan använda jämförelsen av de bästa smartphones som finns på Clubic för att ta reda på om varumärken och aktuella erbjudanden.

Cyber ​​måndag

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button