CW arbetar på Justice U, en DC-serie med David Ramsey (Arrow) i huvudrollen

David Ramsey © The CW

CW har beställt ett pilotavsnitt för Justice U, en DC-serie som bärs av David Ramsey, skådespelaren som spelar John Diggle i Arrowverse.

Mannen, definitivt involverad, kommer att stå framför och bakom kameran om projektet skulle lyckas.

Alltid mer Diggle på CW

Även om framtiden för innehållet som sänds av The CW är osäker eftersom det talas om dess återförsäljning av WarnerMedia och ViacomCBS, fortsätter kanalen att tänka på uppföljaren trots allt. Se beställningen av ett pilotavsnitt för en ny DC-serie: Justice U.

David Ramsey, som spelar John Diggle i Pil och dess många spin-off-serier sedan 2012, har verkligen inte slutat med detta universum. Förväntas ett tag spela en roll i den framtida serien Grön lyktamannen kommer i alla fall att återuppta sin roll i denna show, där han ska rekrytera och träna fem unga metamänniskor till att bli superhjältar och leva undercover på ett prestigefyllt universitet.

I skrift finner vi Michael Narducci (Vampyr dagböckerna) och Zoanne Clack (Greys anatomy). Ramsey, som är van vid att vara bakom kameran, kommer också att regissera denna pilot, förutsatt att projektet når den milstolpen. På sistone har det snabbt dykt upp Stålmannen och Lois
.

Om samma ämne:
Superman & Lois: Salto går till amerikansk tid och kommer att erbjuda säsong 2

Källa: TVLine

Bästa videostreamingtjänst – Jämförelse 2022 | Clubic

Clubic jämför oberoende och objektivt de 11 bästa onlinevideostreamingtjänsterna. Klicka för mer information.
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button