Crystal Security – Gratis molnbaserat verktyg för upptäckt av skadlig programvara för PC

Skadlig programvara(Malware) är ett verkligt problem för användare Windows . Från(Due) – På grund av det här operativsystemets popularitet vill alla fokusera på det. Många webbplatser och program med uppsåt installerar automatiskt skadlig programvara på våra datorer. Dessa skadliga program ändrar starten av vår PC från Windows och automatiskt tillåter hackare att ta över vårt datorsystem. Medan de flesta av oss använder något annat antivirusprogram, Crystal Security är ett säkerhetsverktyg som du dessutom kan installera på din dator.

molnig verktyg för upptäckt av skadlig programvara(Verktyg för upptäckt av skadlig programvara) säkerhet

Kristall säkerhet är ett molnbaserat system speciellt designat med hjälp av VirusTotal och Comodo File Intelligence för att upptäcka, stoppa och ta bort skadlig programvara från ditt datorsystem. Denna app är för Windows som lanseras direkt från sin .exe- fil utan någon installation. Kristall säkerhet kompatibel med alla versioner Windows och fungerar på både 32-bitars och 64-bitars system. Det tar mindre än en minut att ladda ner programmet, och det körs direkt från nedladdningsfilen utan att be dig installera det.

Kristall säkerhet använder molnteknik för att analysera okänd skadlig programvara på ditt system. Molnsystem ger snabb upptäckt av skadlig programvara och informerar dig omedelbart om ändringar på din dator. Detta kommer att hjälpa dig att skydda dig mot de senaste virusen och skadlig programvara baserat på data som samlats in från miljontals användare som deltar i systemet runt om i världen.

Programmets enkla och intuitiva gränssnitt gör det enkelt att använda även för en ny internetanvändare. Bara(Bara) klicka på fliken Skanna så börjar programmet skanna ditt system. Den genomsöker systemet noggrant och upptäcker eventuell skadlig programvara. Programmet varnar användaren för skadlig programvara i realtid. Om det upptäcker något misstänkt på systemet får du en omedelbar varning.

Användare kan sedan svara på varningen genom att tillåta eller avbryta programmet. Om du inte är säker på säkerheten för något program på ditt system kan du svartlista det Crystal Security . Allt detta visas i ett enkelt, rent och användarvänligt gränssnitt, vilket gör det enkelt för användare att komma åt programmets olika funktioner.

Kort om egenskaperna:

  • Kristall säkerhet är ett lättanvänt program utformat för att hjälpa dig att snabbt upptäcka och ta bort skadlig programvara som kan påverka din dator.
  • molnsystem Crystal Security samlar in data från miljontals deltagande användarsystem över hela världen för att skydda dig från de senaste virus- och skadliga attackerna.
  • Molnbaserad upptäckt av skadlig programvara, användarvänlighet, användarvänligt gränssnitt, automatiska/manuella uppdateringar, ingen installation, stöd för flera språk och många andra funktioner.

Crystal anti-malware programvara gratis nedladdning säkerhet

Kristall säkerhet gratis för alla. och du kan ladda ner den här(här). Den senare har många förändringar som den nya dynamisk(Dynamisk) motor som kan upptäcka zero-day skadlig programvara och okända ransomware utan några signaturer.

Skadlig programvara är ett verkligt problem för Windows-användare. På grund av detta operativsystems popularitet vill alla rikta in sig på det. Många webbplatser och program med malafide avsikt installerar automatiskt skadliga program på våra datorer. Dessa skadliga program modifierar vår Windows-dators start-ups och tillåter automatiskt hackarna att ta över vårt datorsystem. Även om de flesta av oss använder några av de andra antivirala programmen, Crystal Security är ett säkerhetsverktyg som du kanske vill ha extra på din dator.

Crystal Security Molnbaserat verktyg för upptäckt av skadlig programvara

Crystal Security Molnbaserat verktyg för upptäckt av skadlig programvara

Crystal Security är ett molnbaserat system speciellt designat med hjälp av VirusTotal och Comodo File Intelligence, för att upptäcka, stoppa och ta bort skadliga program från ditt datorsystem. Det är ett Windows-program som körs direkt från sin .exe-fil utan någon installation. Crystal Security är kompatibel med alla Windows-versioner och fungerar för båda 32/64-bitars system. Programmet tar mindre än en minut att ladda ner och körs direkt från sin nedladdningsfil utan att be om installationen.

Crystal Security använder molnbaserad teknik för att analysera den okända skadliga programvaran i ditt system. Molnbaserade system ger snabb upptäckt mot skadlig programvara och håller dig uppdaterad om ändringarna på din dator omedelbart. Det hjälper dig att försvara dig mot de senaste virus- och skadliga attackerna baserat på data som samlats in från miljontals användare som deltar i systemet över hela världen.

Programmets enkla och direkta gränssnitt gör det enkelt att använda även för den nya internetanvändaren. Klicka bara på fliken “Kontrollera” så börjar programmet skanna ditt system. Den skannar systemet noggrant och upptäcker eventuell skadlig programvara. Programmet varnar användaren för skadlig programvara i realtid. Om den hittar något misstänkt i systemet får du en omedelbar varning.

Användare kan sedan svara på varningen genom att tillåta eller avbryta programmet. Om du inte är säker på säkerheten för något program på ditt system, kan du lägga till det på den svarta listan för Crystal Security. Allt detta visas i ett enkelt, rent och användarvänligt gränssnitt, vilket gör det enkelt för användare att komma åt programmets olika funktioner och funktionalitet.

Funktioner i ett nötskal:

  • Crystal Security är ett lättanvänt program som skapades för att hjälpa dig att snabbt upptäcka och ta bort skadlig programvara som kan påverka din dator.
  • Den molnbaserade Crystal Security samlar in data från miljontals deltagande användarsystem runt om i världen för att hjälpa dig att försvara dig från de allra senaste virus- och skadliga attackerna.
  • Molnbaserad upptäckt av skadlig programvara, lätt att använda, användarvänligt gränssnitt, automatiska/manuella uppdateringar, inga installationer, stöder flera språk och många andra funktioner.

Crystal Security anti-malware gratis nedladdning

Crystal Security är gratis för alla. och du kan ladda ner den här. Det finns många förändringar i det senaste, till exempel nya Dynamic-motorn som kan upptäcka 0-dagars skadlig kod och okända ransomware utan några signaturer.

Relaterade Artiklar

Back to top button