Crypto.com samarbetar med Booking.com för att erbjuda reserabatter

Crypto.com

De Crypto.com plattform
har precis ingått ett samarbete med resejätten Booking.com

Crypto.com-användare kommer alltså att kunna dra nytta av rabatter på boende listade på sajten.

Läs också:
Crypto.com erhåller flera regulatoriska godkännanden för sin verksamhet i Europa

Crypto.com och Booking.com

Crypto.com har tillkännagett ett partnerskap med Booking.com för att ge rabatterade reseerbjudanden till alla appanvändare. Genom att göra bokningar på Booking.com via börsen kommer de därför att kunna dra fördel av rabatter på upp till 25 % på boendeerbjudanden.

Kris Marszalek, medgrundare av Crypto.com sa: “Under 2020 har vårt Visa Crypto.com-kort vuxit till att bli det mest använda kryptovalutakortet, och vi vet att reseförmåner är mycket efterfrågade.”

Applikationen kräver faktiskt mer än 5 miljoner kunder över hela världen och har redan meddelat att detta partnerskap är det första i en lång serie 2021.

Läs också:
Kryptoguide: hur och när kommer man in i kryptovalutor?

Travala.com

Observera att detta inte är Crypto.coms första partnerskap inom turistsektorn. I maj 2020 samarbetade plattformen även med resebokningstjänsten Travala.com. Tack vare detta partnerskap accepterar Travala.com CRO-tokenet som ett betalningsmedel.

Travala.com grundades 2017 och erbjuder 2,2 miljoner värdalternativ
som täcker mer än 90 000 destinationer. Kunder kan därför nu betala för sin semesterbokning med hjälp av 30 olika kryptovalutor.

Slutligen, notera att Visa Crypto.com-kortinnehavare också åtnjuter förmåner hos Netflix, Amazon Prime, Spotify, Airbnb och Expedia.

Källa: Kryptoblogg

Relaterade Artiklar

Back to top button