Crunchyroll, streamingtjänsten dedikerad till anime, kommer snart att inkluderas i PlayStation Plus?

Crunchyroll

I oktober 2020 inledde Sony exklusiva förhandlingar med Crunchyroll
för att diskutera ett fullständigt köp. Transaktionen bekräftades två månader senare och den har precis slutförts av den japanska jätten.

Sony är numera en gigant i den japanska animens rike. Det japanska företaget, som redan äger Funimation, har spenderat mer än en miljard dollar för att definitivt erbjuda SVoD-tjänsten Crunchyroll. Det multinationella företaget återställer passeringen av cirka 5 miljoner abonnenter till plattformen samt dess 120 miljoner registrerade användare. Men det är inte allt…

Läs också:
Har du en PS5? Få 6 månaders Apple TV+ gratis

Kommer japansk anime snart till PlayStation?

Ja, om vi ska tro informationen som förmedlas av Eurogamer, Sony skulle kunna överväga att lansera en dyrare PlayStation Plus-prenumeration genom att inkludera tillgång till Crunchyroll via denna unika formel. För närvarande har ryktet inte bekräftats av företaget så ingen anledning att ryckas med.

Hur som helst, Sony ska enligt uppgift också försöka förena Funimation och Crunchyroll genom ett gemensamt abonnemang som skulle inkludera tillgång till båda katalogerna. Det återstår att se om denna strategi kommer att löna sig!

Källa: Eurogamer

Relaterade Artiklar

Back to top button