Crunchyroll stöder nu iPhone 13 Pros ProMotion-funktion

Crunchyroll, stora anime-strömningswebbplatsen, har uppdaterats till version 4.21. Som ett resultat är appen den senaste att stödja iPhone 13 Pro-teknik och iPhone 13 Pro Max ProMotion, vilket innebär att du får en smidigare upplevelse när du tittar på anime och använder appen.

Crunchyroll lägger nu till kompatibilitet ProMotion till sin iPad-app för användare som föredrar större skärmar, vilket gör att andra generationens eller nyare iPad Pro-ägare kan njuta av en smidigare upplevelse.

Crunchyroll har släppt en ny uppdatering

Även om Crunchyroll kan vara det långsam, streamingtjänsten lägger då och då till Apples senaste funktioner i appen. Till exempel implementerade Crunchyroll SharePlay-stöd för några månader sedan och har senare gjort det uppdaterad där funktionalitet ger nya sätt att använda den i appen.

Användare kommer att märka att appen nu är smidigare än någonsin tack vare ProMotions support. Det är också värt att notera hur appen spänner över plattformar Äpple, eftersom det även finns på Apple TV, även om det inte finns i andra butiker TV-appar eller andra set-top-boxar.

ProMotion, för de som inte känner till det, är en teknik som gör att skärmen kan uppdateras upp till 120 gånger per sekund. Detta teknologi finns i de senaste iPhone 13 Pro-modellerna, samt i olika varianter av iPad Pro lanserats under åren. Sist men inte minst gjorde ProMotion sin debut på Mac med 2021 MacBook Pro, som hade M1 Pro och M1 Max processorer och en miniLED-skärm, en funktion som inte var tillgänglig på den dyrare Pro XDR 2019-skärm.

Relaterade Artiklar

Back to top button