Cowboy lanserar Cowboy Care, en elcykelunderhållstjänst för 20 euro per månad

Cowboycare © Cowboy

Cowboy, ett belgiskt företag som grundades 2017 och specialiserat sig på design och tillverkning av elcyklar, erbjuder nu en underhållstjänst som heter “Cowboy Care”. Debiteras 20 euro per månad, det täcker alla reparationer.

Cowboy, som redan strävar efter att ge råd till cyklister om de minst förorenade vägarna, hävdar att denna on-demand-underhållstjänst tillåter användare att åka med fullständig sinnesfrid.

Service tillgänglig 24/7

Cowboy Care-tjänsten täcker ett brett utbud av ingrepp: rengöring, reparation eller byte av delar, inklusive däck. Cowboy hävdar att hans erbjudande är all inclusive ; med andra ord, att det inte finns några obehagliga överraskningar, att ” varje del som ska rengöras, repareras eller bytas ut ingår » och detta, utan tillägg eller begränsande villkor. För att göra saken värre lovar företaget att dess team ska vara på plats inom max 48 timmar och att tjänsten för att begära underhåll/reparation är tillgänglig 7 dagar i veckan och 24 timmar om dygnet.

Adrien Roose, medgrundare av Cowboy, säger: ” Vårt uppdrag är att hjälpa cyklister att ta sig runt på det säkraste och roligaste sättet som möjligt. Med Cowboy Care kan vi nu gå ännu längre för att stödja stadsbor på deras resor. “.

Finns i bland annat Paris och Bryssel

Å andra sidan, som Adrien Roose påpekar, är denna tjänst, tillgänglig från och med idag, i praktiken reserverad för stadsbor.

Företaget erbjuder det i 22 städer i Europa och USA, inklusive 16 på den gamla kontinenten. Här är den uttömmande listan: Amsterdam, Berlin, Hamburg, Paris, London, Gent, München, Bryssel, Köln, Antwerpen, Rotterdam, Düsseldorf, Utrecht och Frankfurt för Europa; San Francisco, New York (Manhattan och Brooklyn), Los Angeles, Chicago, Washington, Seattle, San Diego och Portland för USA.

Erbjudandeinformation

Som anges nedan, för att övertyga användare att prenumerera på tjänsten, intygar Cowboy att det inte finns några extra kostnader, att allt ingår i prenumerationen.

Abonnemanget inkluderar underhåll av olika delar (rengöring av ramen, remmen, bromsarna och skivorna, åtdragning av remmen, skruvarna och bultarna, kontroll av däcktrycket, en övergripande kontroll av cykeln ) och byte av delar (bromsskivor, däck, innerslang i händelse av punktering). Tjänsten tillåter ett obegränsat antal interventionsreservationer, som är gratis och kan göras på begäran. Det inkluderar kostnaden för delar samt tillhandahållandet av ett reservbatteri.

I praktiken kan Cowboy Care-användare chatta med kundtjänst eller schemalägga en intervention på en av de tillgängliga platserna direkt från applikationen.

Cowboycare © Cowboy

Adrian Roose predikar: Vi har alla haft dåliga erfarenheter av tjänster som saknat transparens. När vi lanserade Cowboy visste vi att det var något vi absolut ville undvika. Vi är övertygade om att våra användare behöver en lösning av total enkelhet och är fast beslutna att tillfredsställa dem med en optimal kundupplevelse. Cowboy Care är den mest avancerade kvalitetsstandarden och vi är övertygade om att detta erbjudande kommer att uppmuntra andra spelare att ompröva ibland kränkande metoder med hänsyn till sina kunder. “.

Om samma ämne:
Elcykeltillverkaren Cowboy låter användare välja den minst förorenade vägen på sin GPS

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button