Cowboy Bebop: en trailer med fansen i sökaren?


Serier Cowboy Bebop Kommer det att vara en av få live-action-anpassningar som gör rättvisa åt den ursprungliga kultanimerade serien? I väntan på svar som förväntas den 19 november netflix
trailer!

Och fans borde hitta många kända scener och element där.

Cowboy Bebop : träffa eller missa

Efter några bilder och teasersNetflix har beslutat att avslöja trailer full av Cowboy Bebop (men ännu inte på franska). Kom ihåg att detta är en live action-anpassning av kultanimen av Shin’ichirō Watanabe (nyligen kom till Netflix förresten, se den!) och att det naturligtvis alltid kommer att vara en fråga om att följa händelserika rymdäventyr för en grupp av prisjägare med okonventionella metoder och relationer.

Kompositören Yoko Kanno kommer att vara tillbaka för den här nya versionen och hennes berömda titel Tank! är naturligtvis med i spelet. På castingsidan, förutom corgin Ein som stjäl showen på några sekunder i detta trailerJohn Cho kommer att vara Spike Spiegel, Mustafa Shakir kommer att vara Jet Black, och Daniella Pineda kommer att vara Faye Valentine.

Det är svårt att bedöma kvaliteten på ett verk utifrån ett enkelt trailer, men det visuella arbetet verkar tillfredsställande, och det svåraste kommer att vara att ge en lika solid atmosfär som animen. Tro det eller ej, vi ses om några veckor på Netflix.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button