Covid och teknik, här är de bästa Hi-Tech-maskerna och var man kan hitta dem

Masker

För att motverka hälsonödsituationen har många företag beslutat att kombinera teknik och hälsa och skapa Hi-Tech-masker.

Här är en översikt över de bästa och hur du hittar dem, från utländska till lokala.

Covid, allt om de viktigaste Hi-Tech-maskerna för att bekämpa nödsituationen

Många av dessa masker presenterades på CES, årets viktigaste elektronikhändelse. Huvudfunktionen förblir densamma: försök att säkerställa ett bättre andningsflöde.

AirPop Active Plus SmartDen innehåller till exempel en sensor som övervakar luftkvaliteten inne i rummet och varnar bäraren när filtret behöver bytas ut. Du kan köpa den online för 149,99 €.

På tal om Hi-Tech, det kan du inte nämn inte Razer Project Hazel: masken är utrustad med mikrofon och förstärkare som gör rösttonen mer hörbar samt en bättre återgivning av ansiktsuttryck.

Dessutom medföljer ett smart laddningsfodral som desinficerar masken med hjälp av ultravioletta strålar. Du kan hitta den på företagets officiella webbplats.

Idén med Maskfone är också utmärkt, en mask som fungerar som ett Bluethoot-headset med integrerade hörlurar, mikrofon, möjlighet att svara på samtal och lyssna på musik. Den kommer med ett N95-filter och kostar 49,99 euro.

Kvar i Italien finns dock idén om Narvalo, en spin-off av Politecnico di Milano, som skapade Urban Active Mask. Det är en anti-smog IoT-mask som spårar andningshastighet och externt luftflöde.

Det tillåter också en perfekt passform till ansiktet tack vare Face Fit: adjö immiga glasögon och maximal komfort garanterad.

Relaterade Artiklar

Back to top button