Covid, den tekniska masken kommer att skydda nästan 100%

Under de senaste månaderna, efter pandemins takt, har det blivit ganska tydligt att vi inte lätt kommer att bli av med virus. Eller åtminstone, säkert det kommer inte att ske i ett svep.

Det finns många länder i världen där inte en enda dos vaccin har ännu administrerats, och som representerar det ideala ekosystemet för utveckling av nya varianter tack vare okontrollerad spridning av SARS-CoV-2 (se fallet med Indien).

Det är också mycket tydligt att användningen av masken inte kommer att överges efter vaccination, eftersom det kommer att vara nödvändigt att vaccinera – enligt experter – minst 97 % av befolkningen för att garantera aktivering av flockimmunitet. Fram till dess kan vi inte riktigt säga att vi är säkra.

Av denna anledning, innovativa lösningar för masker kan visa sig vara mycket användbara i framtiden även för en större miljöskydd. Tänk på hur många bilder som har tagits på marina djur som dött för att ha fått i sig en bit mask, eller för att ha fastnat i resåren (av denna anledning är det alltid bra sluta när du slänger den använda masken).

Mascherine, den tekniska lösningen dödar viruset och skyddar oss till 99 %

Kallas Guardian G-Volt, och det är en senaste generationens individuella skyddsanordning. Tack vare den interna strukturen som består av en tätt nätverk av koppartrådardenna mask kan garantera en 99% skydd mot mikroorganismer.

Faktum är att koppar är ett naturligt antibakteriellt material. Till detta läggs sidan av masken, som består av möjligheten att föra en elektrisk urladdning genom ledningarna som hjälper till att eliminera eventuella virus eller bakterier som fortfarande är ihållande. Det är en lågintensiv urladdning, ofarligt för bäraren av masken men tillräckligt för att vara dödlig för virus och bakterier.

The Guardian G-Volt är återanvändbar Och lätt att bära: därmed behovet av säkerhet och ekologiskt yrke alltmer närvarande i vår kultur.

Relaterade Artiklar

Back to top button