Covid-19: infektioner ökar och experter kräver en ny låsning

Det finns ingen fred från detta pandemisk som, i tjockt och tunt, fortfarande dominerar världen och gör att det verkar för alla att normaliteten råder covid-19 är bara ett avlägset minne. Uppenbarligen jag vacciner de gör sin del mycket bra, men de måste också behålla goda vanor Om standarder att innehålla överföring av viruset. Annars är allt nästan som förut. Det är verkligen kaos i det Europa föröka från smittor från covid-19. där kurva är i uppstigning extrem, så mycket att experter ber om en ny låsning.

Covid-19: smittspridningskurvan i extrem uppgång och en ny låsning uppmanas

Många läkare, virologer och forskare tigger om en ny låsning på grund av den extrema stigningen av kurva av infektioner från covid-19. I Europa oroar det många nationer och i synnerhet bl.a Nederländerna som upplever en återgång till hela pandemin. Tänk bara att olycksfallsfrekvens veckovis steg till 400 varje 100 tusen invånare.

De senaste dagarna i solen 24 timmar de registrerade sig 16,364 fall av positivitet från covid-19. Ett nytt rekord som också höjer ribban för det som spelades in i december 2020 fullt ut pandemisk när jag smittor registrerade var 12 997.

Dessa dagar Rutte regering måste besluta om de ska lyssna på experternas överklagande och sedan ringa en ny partiell låsning eller om det ska ta lite mer tid att vänta på att allt ska återgå till det normala. Självklart vore det klokaste valet att ställa in evenemang, stänga biografer och teatrar samt minska öppettiderna för barer och restauranger. Allt åtgärder som redan granskas av den nederländska ledningen.

De skolorgaranterar undervisning ansikte mot ansikte och det finns en begränsning för inträde i publika platser tillåter det endast för dem som redan har fått Covid-19 vaccin. Detta, enligt vad experterna förklarat, även efter de två veckorna av partiell låsningom den godkänns av den nederländska regeringen.

Relaterade Artiklar

Back to top button