Covid-19: det finns konsekvenser som påverkar alla även utan smitta

Jag är osynlig och påverkar alla, även de som aldrig har varit det infekterad. Dessa är de nya konsekvenserna som orsakas av covid-19. Italien är inte ett av de länder som omfattas av forskningen, men det betyder inte att det kan sägas vara säkert. Hela världen påverkas och “att läkaDet kommer att bli komplicerat. Här är vad det är.

Här är de nya globala konsekvenserna av Covid-19

Du kan andas lättad, det är inte en fråga om hälsoproblem, eller åtminstone inte omedelbart. Enligt forskning gjord av Annie apppå grund av Covid-19, den tid som användarna spenderar de senaste två åren framför smartphonen höjdes med 30 %. De har undersökts 16 länder i världen exklusive Italien, men dess situation är fortfarande mycket likartad.

Vi talar i genomsnitt om 4,2 timmar om dagen växla med din enhet. De mest utnyttjade aktiviteterna under Covid-19 är: skriva meddelanden Och spela. Den mest betydande ökningen gäller just app för snabbmeddelanden och bara i första tre månaderna 2021. Bland de mest populära sticker ut Signal Och Telegram för spela in av nedladdning. Kanske på grund av insynsgrind som träffade Whatsapp de senaste månaderna sedan förra året. Signal mest av allt särskilt i Frankrike, Tyskland och Storbritannien nedladdade för båda iOS det för Android.

Också spel de skämtar inte. Covid-19 förbinder unga och icke-unga människor att leta efter alternativ att spendera tid i nedstängning. Titeln som har haft mest effekt med över 21 miljoner nedladdningar sedan den kom ut den 25 mars är det Crash Bandicoot: På flykt!. Ett faktum som är otroligt. Sedan följer Breakout-spelTick ​​tack och två andra titlar: DOP 2: Ta bort en del Och Telefonfodral DIY.

Covid-19 markerar allas vanor och runt om i världen. Dessa riskerar att bli verkliga missbruk som det då blir svårt att bli av med. Det finns länder som har sett överdrivna toppar med verkligt oroande data. I Indien även användare har ökat tiden med smartphonen eller framför en skärm på80 %i Ryssland av 50 % och i Kalkon av 45 %.

Relaterade Artiklar

Back to top button