Covid-19: det är därför inga vaxer fortsätter att växa

covid-19-här är-varför-det-no-vax-fortsätter-växa

Antalet ingen vax i motsats till vacciner mot Covid-19 fortsätter att växa. Uppgifterna visar att den från 2 procent nu har stigit till 15 procent. Varför denna exponentiella tillväxt på så kort tid? Låt oss försöka förstå om jag verkligen vacciner Jag är så här farlig hur många tror eller om det ligger något annat bakom allt detta. Han svarade på denna fråga Matteo Bassettiprofessor vid universitetet i Genua.

Covid-19: antalet inga vaxer fortsätter att växa farligt

DE data de talar tydligt. På kort tid i ingen vax de gick från knappa 2 % till en 15 % av befolkningen. En tillväxt på mer än 10% som lägger in larm det medicinskt-vetenskapliga samfundet. Också för att, som vi vet, det enda sättet att slåss och besegra covid-19 är de vacciner.

I många är det möjligt att så många människor på kort tid tog parti för ingen vax. Det tvivel som uppstår gäller just godhet och deneffektivitet av vacciner anti covid-19 sig själva. Kan det vara så att de verkligen är farliga och ineffektiva?

Vi antar att, enligt de senaste uppgifterna frånHögre institutet för hälsajag vacciner mot Covid-19 jag är effektiv. Så detta kan inte vara anledningen till att jag ingen vax de ökar i sina led. Så hur kommer det sig med alla dessa motsatser deklarerat?

Bassettis svar

Det är just den berömda virologen, Matteo Bassetti, som besvarade denna fråga klart och bestämt. Han som inte bara måste kämpa mot covid-19, men också mot dem som hotar honom för hans positioner. Här är hans senaste uttalande om just denna fråga:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button