Covid-19: den sydafrikanska varianten har anlänt till Europa

“!”. Det här är orden som teamet har riktat till hela världen med anledning av upptäckten av en ny variant. Det finns faktiskt ett första fall i Belgien som dekreterar ankomsten av de fruktansvärda Sydafrikansk Covid-19 variant. Italien vidtar också sina motåtgärder. Låt oss ta reda på vad som händer tillsammans.

Covid-19: Sydafrikansk variantlarm finns också i Europa

Larmet gick också in Europa för ankomsten av en ny variant av covid-19den där sydafrikanska. Lite är känt om detta, men det första smittfallet i Belgien hade nyligen rest utomlands och hade ännu inte vaccinerats. Det kommer att ta lite tid innan vi kan få exakt information om denna nya variants karaktär. Men den vetenskapliga världen har redan flyttat för att uttrycka några upptäckter:

“- förklarade Tulio De Oliveira, virolog vid Center for Epidemic Response & innovation (Ceri) -“.

Också i Italien denna variant av covid-19 väcker stor oro. Så mycket att hälsoministern, Roberto Speranza, har redan aktiverat motåtgärder för att minska möjligheten att detta snabbt sprider sig i landet. Så här twittrade han nyligen:

“”.

Vi avslutar med vad infektionsspecialisten sa Massimo Galli med anledning av en intervju med: “”.

Vi ser fram emot ny utveckling. Under tiden har oket kommit frånEMA för administration av Covid-19-vacciner under 12 år till barn mellan 5 och 11 år.

Relaterade Artiklar

Back to top button