Covid-19: den brasilianska varianten är en mördare som dödar de yngsta

En blir mer och mer nödvändig vaccination massa för de över 18. Detta för att undvika aggression från en av de farligaste varianterna av covid-19. Faktum är att nyare studier har funnit att Brasiliansk variant det är en mördare mycket mer aggressiv än den drabbar ungdomar. Medelåldern för dödligheten är mellan 20 och 29 år. Här är all information om denna nyhet angående Covid-19.

Covid-19: ungdomar måste vara försiktiga den här gången

Varning till aperitifer, middagar och vad du än skapar sammankomster. Detta är varningen vi ger till alla ung och särskilt för äldre mellan 20 och 29 år. Detta beror på att nya studier har visat hur Brasiliansk variant det är definitivt mer dödlig av covid-19 sig och påverkar de mycket unga som leder dem till döden.

Det finns därför inget skämt och att göra denna medicinsk-vetenskapliga uppenbarelse är en studie utförd avVeronas universitet i samarbete medParanás federala universitet. “” Är skriven bland de verk som publicerats i onlinetidningen MedRxiv.

En studie utförd på över 500 tusen fall infekterade av Covid-19 i delstaten Paraná avslöjade att PI-varianten, eller den brasilianska, är mer dödlig för alla, framför allt aggressivare hos försökspersoner mellan 20 och 29 år. Inte nog med det, det verkar som det också är det mer smittsam.

Så han uttryckte sig om denna Covid-19-variant Giuseppe Lippichef för biokemisektionen vid University of Verona: “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button