Covid-19: 2 livräddande läkemedel för de första symtomen efter infektion

Giuseppe Franco Cusumano Det är en av läkare som han kurerade med hemterapi utan att registrera sig ingen död bland sina patienter. I en intervju, som vi redovisar här, förklarar han hur 2 livräddande drogernär det tas vid de första symtomen på Covid-19 infektion, tillåter de inte att viruset förvärras. Här är vad de är och hur många andra läkare med honom som krigar mot Covid-19 med utmärkta resultat.

Covid-19: räddningen ligger i hydroxiklorokin och azitromycin

Jag är 2 molekylerna där Dr. Cusumano hade sett potential för att blockera de covid-19: L’hydroxiklorokin och denazitromycin. Respektive i mediciner kommersiell Plaquenil Och Zithromax.

Många kommer därför att undra om med dessa två droger, som har visat sig vara livräddande mot covid-19de kunde undvika alla dessa död, särskilt i norra Italien. Svaret är Dr. Cusumano:

“”.

Så här upptäcktes effektiviteten av dessa två läkemedel

Det är alltid Cusumano, i en intervju om vem som förklarar hureffektivitet Av dessa 2 droger giltigt för att stoppa Covid-19. Så här uttryckte han sig i frågan: “”.

“”. Detta är den vackraste meningen bland alla dem som Dr. sa Cusumano under intervjun. Och han drar slutsatsen att mot Covid-19 “”.

Under tiden fortsätter vaccinationskampanj i hela Italien med en kalender öppen dag av Covid-19 vacciner i alla regioner, även för de yngsta.

Relaterade Artiklar

Back to top button