CORSAIR lanserar sin K70 RGB PRO: aluminium, RGB och mekanisk “turneringskvalitetsprestanda”

Corsair K70 RGB PRO © Corsair

Lite efter på sitt ursprungliga schema är CORSAIR på väg att lansera slutlig av tangentbord för spelare.

Amerikanska CORSAIR, specialist på kringutrustning för spel, har en sorts storsäljare med K70-serien: tangentborden i sortimentet är verkligen de mest sålda av märket. K70 RGB PRO borde logiskt fungera bra, trots den höga prissättningen.

Exemplarisk finish, kvalitetsmaterial

Stammisar i K70-serien kommer inte att desorienteras av RGB PRO-modellen som behåller en hög finish. Således är produkten designad kring en aluminiumbas i standardstorlek. Vi har därför det numeriska tangentbordet och soliditeten hos en produkt som kommer att förbli perfekt på plats, oavsett påfrestningar.

Corsair K70 RGB PRO © Corsair

Aluminium används också för att designa volymkontrollhjulet i det övre högra hörnet av tangentbordet medan tangenterna är gjorda av dubbelskotts PBT-plast för stenhård hållbarhet. CORSAIR anger dock att särskild försiktighet har iakttagits med RGB-belysning, ofta den svaga punkten hos PBT-nycklar.

På “tillbehörssidan” kunde CORSAIR uppenbarligen inte ignorera den flätade USB-C-kabeln, men det bör noteras att den är avtagbar för att förenkla transporten. Slutligen kommer ett handledsstöd med tangentbordet. Den här verkar inte skilja sig från märkets vanor och därför bör vi kunna räkna med en bekväm touch.

De mest krävande spelarna i sökaren

I sitt pressmeddelande berättar CORSAIR om ” turneringens kvalitetsprestanda »innan han specificerar att han ger « en ny innebörd av termen “turneringskvalitet” “. Missbruket av superlativ kan vara skadligt för hälsan, men i fallet med K70 RGB PRO verkar amerikanen ha gjort allt för att övertyga oss.

Corsair K70 RGB PRO © Corsair

Naturligtvis förlitar den sig på tyska Cherry MX-kontaktorer. Den nämner fem varianter, men på dess officiella hemsida finns bara tre tillgängliga: MX RGB Brown, MX RGB Red och MX RGB Speed. På framsidan av tangentbordet har han en “turnerings”-tangent. När den är inkopplad växlar den bakgrundsbelysningen till en statisk inställning för att begränsa distraktioner och förhindra oavsiktlig aktivering av makron.

För att motivera sin pro-gaming-orientering förlitar sig CORSAIR också på AXON-teknologi. Tanken här är att maximera tangentbordets lyhördhet så att spelarens önskemål omedelbart beaktas: det amerikanska företaget talar om att bearbeta information 8 gånger snabbare än på ett vanligt tangentbord tack vare en pollingfrekvens på 8000 Hz.

CORSAIR K70 RGB PRO kommer att finnas tillgänglig från den 13 februari i Nordamerika via ett samarbete med Bästa köp. I Frankrike får du vänta några veckor till. CORSAIR talar om en lansering under mars månad, utan ytterligare detaljer, till ett pris av 189 euro.

Om samma ämne:
Finns det inte mer “ZQSD” att spela? WRAEK erbjuder en handkontroll, Tacton Pro

Källa: CORSAIR

Relaterade Artiklar

Back to top button