Corsair avtäcker en ny spelstol: TC200 skulle vara “den bekvämaste”

Corsair TC200 © Corsair

Så det är inte en, utan två spelstolar som Corsair avslöjar samtidigt för att nå en bredare publik.

Corsair är välkänt för sina avancerade datorkomponenter och är också alltmer populärt för sin kringutrustning för spel, oavsett om det är tangentbord, möss, headset eller stolar.

Syntetskinn eller mjukt tyg

Precis meddelat, TC200 är inte den första stolsmodellen stämplad Corsair, men det är den mest exklusiva som någonsin skapats av amerikanen som därför omedelbart erbjuder två versioner.


Å ena sidan har vi därför TC200-tyget med dess ” gjord av bekvämt tyg för en mjuk och ventilerande yta “. Å andra sidan handlar det om TC200 Leatherette och dess ” syntetiskt läder för en ren och elegant estetik “. För övrigt är de identiska.

Var och en av de två fåtöljerna har alltså en bred sits och ett utökat höjdområde. Corsair har placerat perforerade områden för att minimera värmelagring och hålla saker svala. Ett svankstöd är integrerat samt en avtagbar nackstödskudde: båda är gjorda av memory foam.

Corsair TC200 © Corsair

Corsair nämner också närvaron av en ” kraftfull kategori 4 pneumatisk cylinder [afin] höja stolen över ett brett område på 120 mm “. Dessutom armstöd 4D » har behållits (justerbart upp/ner, vänster/höger, framåt/bakåt, inåt/utåt vinkel) och ryggstödet är helt lutande (90-180°).

Slutligen påpekar Corsair att båda modellerna finns tillgängliga på dess officiella hemsida. Ett uttalande kanske lite överdrivet eftersom endast Leatherette-modellen för närvarande verkar redo att beställas. Det erbjuds där till ett pris av 389,90 euro.

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button