CoopVoce förstör TIM och Vodafone med 100GB: här är det nästan gratiserbjudande

Vissa virtuella chefer lyckas bokstavligen köra på egen hand tack vare exceptionella kampanjer. Visst, för att dekretera dödlig, analyserades innehållet i varje men framför allt pris varje månad, precis som användare älskar att göra.

CoopVoce är en av dessa oslagbara leverantörer tack vare den anständiga kvaliteten men framför allt till innehållet som erbjuds varje månad med en viss regelbundenhet. De erbjudanden som plötsligt försvinner, blir tillgängliga igen nästa månad. Linjen EVO det är faktiskt fortfarande tillgängligt på den officiella hemsidan med tre mycket olika lösningar som förkroppsligar samma bekvämlighetsideal som CoopVoce.

Vi vet att kampen med de andra cheferna är riktigt nära, men med dessa priser det kommer att bli riktigt svårt att förlora. Detta visas av lösningarna som finns tillgängliga på den officiella webbplatsen, som sedan återvänder till domstolen för allmänheten som tidigare inte undertecknat dem.

CoopVoce: det här är erbjudandena som sticker ut tack vare det berömda namnet EVO, upp till 100 giga denna oktober månad

De just nämnda kampanjerna kännetecknas tydligt av mängden innehåll och priser. Den första EVO, den med endast röst, innehåller inuti minuter utan gränser förlorat alla chefer e 1000 SMS till ett totalpris av 4,90 € per månad för alltid.

Det andra och tredje erbjudandet, som kostade resp 6,90 € per månad e 8,90 € per månad föreslår de istället 30 och 100 giga i 4G för att surfa på webben. Båda inkluderar också obegränsade minuter för att ringa vilken operatör du vill. Priserna även i detta fall är låsta för alltid.

Relaterade Artiklar

Back to top button